Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Скандално късат нервите 66% влдеене и нито един точен удар.Джаксън е на нивото на Сангаре.Ако допуснат тоя селски Бетис да ги изклати,не знам :o .Метлата трябва да играе яко.
Треньора е много твърда глава и няма нищо нелогично Дон Пелегрини да го изклати. Другото е, че играчите още са пияни от неделния купон. Третото е, че скамейката е много къса и няма много алтернативи, напук на подмятанията, че Челси се е напълнил с играчи :D
А сбъркания състав въобще няма да го коментирам, твърдата тиква няма да става по-мека
А сбъркания състав въобще няма да го коментирам, твърдата тиква няма да става по-мека
CHELSEA
burchill написа:Скандално късат нервите 66% влдеене и нито един точен удар.Джаксън е на нивото на Сангаре.Ако допуснат тоя селски Бетис да ги изклати,не знам :o .Метлата трябва да играе яко.
Една вярна няма, горкия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Бетис го караха на желание и ентусиазъм до почивката, след нея се вижда, че отстъпват много. А тези смени на Пелегрини не ги разбрах особено. Руибал е бек, а влезе като нападател. На мястото на мароканеца влезе доста неопитен футболист, а можеше Ло Селсо да се появи по-рано. Тотално им умря играта след смените. Иначе добре, че Палмър уцели Джаксън, че да вкара. Даже и не успя с глава да я отиграе, а с рамо или гърди беше (дори не видях точно).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Като неутрален зрител мога да кажа, че второто Челси с физиката си и Кол Палмър обърнаха мача!
Честита титла, ще ги гледам и на клубното световно :),честито и на феновете им!...
Честита титла, ще ги гледам и на клубното световно :),честито и на феновете им!...

Мареска остава :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много глупости за Мареска, а човекът топ 4 и трофей в първия си сезон в Челси ;) 8-) :arrow: За италианецът имам повече надежди да излезе добър треньор от него, отколкото за Артета, ако ще сравняваме двамата бивши асистeнти на Гуардиола ;)

Честито купа! Като за такъв Мики-Маус турнир, толкова е достатъчно. Добре, че Мареска коригира лошия си състав навреме, както и включването на Палмър. Жалко за Бетис, много искаха, но реалността е такава.
CHELSEA
Честита победа!Отново трофей след 4 години!Разликата в класите е огромна и победата е закономерна и категорична.Проблемите обаче в атака си остават и с Джаксън няма да стане.За следващият сезон дано се вземат мерки.Хайде наздраве за всички фенове на Челси!
Честито на феновете на Челси! Логичен триумф, след като се има предвид, че този тим беше сочен за фаворит от самото начало и резултатите го доказаха. Но сега ще бъде необходим по-голям потенциал, за да се постигне значимо представяне в Шампионската лига.