Копа Америка 2024

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Копа Америка 2024

Мнениеот miro_rz » 07 юли 2024 08:02

miro_rz написа:Финал Аржентина—Бразилия/Уругвай

Малка промяна.
Аржентина—Уругвай

Време е титлата да отиде в Уругвай
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юли 2024 08:09

Как може да започнеш дузпите с Милитао? Това не ми се вижда крайно сериозно.

Някои сайтове са написали, че било сензация Уругвай да бие Бразилия, но уругвайците се представят достатъчно солидно и няма нищо изненадващо в победата им. Дано урусите спечелят турнира.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 юли 2024 10:47

Колумбийците продължават да впечатляват. За мен Хамес до момента е основен претендент за MVP на турнира. Един финал Аржентина- Колумбия ми звучи най- добре. Отпадането на Бразилия от Уругвай не е никаква изненада.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 07 юли 2024 13:45

Колумбия е фаворит поне за финал, ако не и за купата. Последната им загуба е преди повече от 2 години.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 юли 2024 13:57

Уругвай според мен не са по-лоши от тях. Ще се изненадам, ако не е оспорван този полуфинал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2024 15:19

Тази Колумбия играе освободено и разкрепостено, без особени тактически замисли.
Урусите са същите, като изключим манията, която е добре позната за всички водени от "Ел-Локо" отбори, да пресират високо и жестоко.
Аржентина, обаче, наред с индивидуалните си качества, характерни за всички латиноси, имат в арсенала си европейската тактическа грамотност.
Те са най-гъвкави от към схема и начин на игра, та дори и мислене, и като цяло еднообразните Колумбия и Уругвай, ще са им удобни.
Разбира се... "Гаучосите" си имат своята стара-слабост, много лесно могат да бъдат извадени от ритъм и когато това се случи, целият им технически и тактически талант, отива на Мачу Пикчу У цървиричака.
Както видяхме това на финала срещу Франция... Спечелен, практически финал, но те намериха начин да се сринат ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 юли 2024 02:40

Това след редовните 90 минути да се бият направо дузпи е може би най-тъпото решение евър, поне за мен. Не виждам нито една причина или някакъв смисъл да се премахнат продълженията ?? много отбори са взимали подобни мачове именно там заради по-добрата си физическа подготовка. Да се твърди, че са излишни не е сериозно.

Изобщо тая година целия регламент на турнира е скандален :(
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 08 юли 2024 06:11

Напротив, това е добро решение. Отбори разчитащи на продължениението се превърнаха в хазартно зависими. Сега всичко зависи от късмета, а той се обръща, ако разчиташ прекалено много на него.

Не ме интересува какви усилия си положил да бъдеш физически по подготвен, ако зад това стои коварството цял мач да не правиш нищо , до момента на продълженията. Имаш 90 минути, достатъчно са да определят по-силния отбор.

Само да добавя, ако си страхливец за 90 минути, вероятно е да си такъв и за 120... това не е манталитет , който се променя лесно и според желанието на човек.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юли 2024 02:05

Кога последно си гледал мач, в който един отбор не прави нищо през 90-те минути и после почва да играе в продълженията ? щото така си го обЯснил, а аз такъв отбор не помня да съм гледал :D може и да е имало де, просто не се сещам. Но мога да ти изборя десетки примери за отбори, спечелили заслужено мач в продълженията. Освен това чисто като емоция е супер тъпо след редовните веднага да се бият дузпи, по-скоро е като на приятелски мач, но не е сериозно на голям форум да се прилага това. Поне за мен де :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 10 юли 2024 15:54

Аржентина си взеха мача с лекота с/у Канада и излизат за защита на титлата :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”