Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Мнениеот wolf » 30 сеп 2014 23:22

Понеже е бил уж на по-ниско ниво и едва ли не по-лесен, масово лаиците в тая тема не се замислиха и за секунда, че навремето вратарите не са имали дори ръкавици

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 30 сеп 2014 23:26

В света има само трима добри вратари:
1 Харолд Шумахер
2 Антон Шумахер
3 Тони Шумахер

"Начален сигнал"-Харолд Антон Шумахер
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 30 сеп 2014 23:59

Оливър Кан и Икер Касияс.

Моите уважения към Яшин, Самора и другите момчета от праисторията, но в момента футболът е на многократно по-високо ниво и за един вратар, да бъде звезда, е много по-трудно, отколкото при бавния позиционен футбол от миналото. А тези двамата са суперзвезди, мъкнещи на гърба си години наред колоси като Байерн и Реал, както и националните си отбори.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2014 00:14

За мен е аржентинеца Гойкоечеа.

Който е гледал Световното в Италия ще потвърди, че няма такъв подвиг, какъвто направи той.
С 5 спасени дузпи и още един куп 100 %-ви положения, които иначе спокойно щяха да са голове, човека сам закара Аржентина на финала в Рим.
Комплексен вратар, с уникален рефлекс.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 окт 2014 04:47

За всички времене е тъпо или невъзможно да се определи. Явно Яшин е бил уникален, но за времето си.
Аз съм гледал много велики вратари от 1986 лето Господне до днес, но най- съм впечатлен от Оли Кан. Най- близо до него, макар и различен по стил, е Ману Нойер. Както е близо, така и има шанс да го изпревари след време.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 01 окт 2014 12:48

Хелмут Дукадам....край.
Заключвайте...

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 окт 2014 13:48

diplomat написа:Яшин, Кан, Шмайхел и Ван дер Сар. По спора за Яшин - наскоро един легендарен защитник на Левски (не му помня името, извинявам се), играл срещу Еузебио и Пеле, каза че Роналдо и Меси нямат еквивалент и като цяло футболистите в днешно време са много по-подготвени, и като футболни качества са много по-добри. Единствено може да се спори за кой е имал най-голям талант, но в днешно време играчите наистина са на друго ниво, което не значи, че ако Яшин, Пеле, Гаринча и ко играеха в днешно време, не биха били толкова добри, защото и те биха могли да се развият по различен начин.

Легендарният защитник на Левски, играл на едно първенство срещу тримата най-големи за времето си - Пеле, Еузебио и Флориан Алберт е Добромир Жечев.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 окт 2014 13:57

Drunken_Master написа:Има един единствен за мен - БУФОН !!!

Вече е изгорял бушон :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2014 15:26

Тъпо е да се смята,че Нойер "може да стане най-добрият".Той ако на 28,ако не е станал,кога да стане ? Ван Дер Сар е смешно изобщо да е в тая класация,при положение,че бе на ниво единствено по времето на Ман Ю.Сезоните в Юве и Фулъм примерно му пердашиха голове от центъра...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 окт 2014 04:32

Лев Яшин е абсолютно недостижим откак е измислен футбола, другият такъв е Хосе Луис Чилаверт, но той е недостижим и от нападателите в А, Б и В групите на България взети заедно, не толкова заради вратарските си умения и спасяване с два крака вдигнати зад гърба, а заради вкараните голове от дузпи и преки свободни удари. :)

Иначе от едно време Валтер Дзенга, Рене Игита, Петър Шмайхел, Дейвид Сиймън пазеше доста, нодопускаше много евтини голове понякога и затова не стана номер едно, Ван дер Саар е по-скорошен и разбира се този вездесъщ и невероятен Боби Михайлов. Някои съм ги забравил вече, Буфон наистина все още е дяволски добър, него съм гледал още като прохождаше, винаги е бил на ниво и ме е радвал като опази вратата на любимата ми скуадра адзура.

Мога да ви кажа, че едно време футболът е бил на много по-високо ниво от сегашното, затова имам безрой звезди в спомените си. Сега гледаме някви фитнес маниаци и ако не са Меси и Роналдо, футболът няма да струа и пукната пара! :)

Деца, нямате си представа кви футболисти сме гледали ние, не говорете глупости, че ще ви се смеят! Мога да ви кажа, че сте изпуснали страшно много, защото футболът макар и малк по-бавен беше супер привлекателен и техничен и най-важното не толкова уреден, нагласен и продаден на букмейкъри. Ако намерите стари мачове, теглете архива и гледайте, не ми се вярва да съжалявате! :)

А футболист номер едно за всички времена е Марко Ван Бастен, в момента некадърен холандски треньор, но и това гго има! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”