Blagoy написа:Megan, на теб мисленето ти е точно като на китайците, които щракат с фотоапаратите.
На мен пък ми харесва да виждам как от време на време Давид побеждава Голиат. Във футбола за радост все още не всичко е пари. Примери не е като да няма- Гърция разбиха олигопола и станаха европейски шампион. По-скормни отбори скоро също са печелили ШЛ- например Порто през 2003г.
Мен, теб и другите от форума какво ги боли, че парите от ТВ и рекламни права щели да намалеят след отпадането на МЮ? На мен пък ми харесва да виждам как понякога "малките" се разпрвят с "големите" и им показват нагледно, че не всичко е пари.
Ако смятат "големите риби", че ШЛ е техен турнир и тяхна запазена територия- нека си се отделят тогава. В такъв случай аз бих подкрепил идеята за Източноевропейска лига. Нека и Финландия, Швеция, Дания и Норвегия си направят Скандинавска лига например. И уверявам те- и там стадионите ще са пълни, и там ще има доста приличен интерес и съответно- телевизии, които ще дават много пари за ТВ права. Аз лично предпочитам да си отида в Ловеч и да гледам на стадиона например Литекс-Динамо Загреб в мач от Източно-европейската лига, отколкото по ТВ 1/4-финал в ШЛ между два отбора от една и съща страна.
Смятам, че мястото на един истински фен е на стадиона, а не пред телевизора. Така мисля и никой не е в състояние да ме убеди в противното.
Галин56 ти го написа много добре! Да, и аз симпатизирам на два чужди отбора- Ливърпул и Лацио, но не се отъждествявам с тях, защото знам, че те никога няма да са моите отбори. Съвсем друго е чувството и емоцията, когато гледаш отбора от родното си място.
Благо, това, че нямам финансовата възможност през седмица да съм на Камп Ноу не означава, че ако имах нямаше да го правя! Какво си мислиш, че в града Барселона няма фенове на отбора, които също финансите не са им пречка да бъдат на всеки домакински мач? Разбира се има такива! И какво? Понеже не могат да си позволят всеки мач да са на Камп Ноу... не са фенове на отбора ли?
Човек когато се влюбва в даден отбор го прави поради някаква причина, дали защото е гледал даден мач на отбора, дали заради играч няма значение, но в повечето случаи това става на възраст, когато не разбираш избора си, но той си остава за цял живот! Аз избрах Барса през вече далечната 1990-а заради Стоичков и от тогава насам това не се е променило. Да не мислиш, че като съм бил 6 годишен хлапак съм осъзнавал избора си? Но от там на сетне за мен има само един отбор и толкова! Както ти се чудиш как може да съм фен на отбор, който се намира на 4000 километра от мен и който съм гледал на живо само няколко пъти, така аз се чудя как примерно ти може да си фен на повече от един отбор? Сам казваш, че симпатизираш на Пул и Лацио... е аз това нещо не го разбирам, човек да има повече от един любим отбор, но не те съдя, просто го приемам, и съм сигурен, че за теб е напълно нормално. Е за мен е напълно нормално да съм фен на Барса.