obi4am_pirin написа:wire написа:Абе, защо не обсъдим мястото на цска и Пирин в тази класация?
Слава Богу че нас-Пирин ни няма в класацията на евроидиотите!!!
Ххухуху

п.п. Ползвай някакви препинателни знаци!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:wire написа:Абе, защо не обсъдим мястото на цска и Пирин в тази класация?
obi4am_pirin написа:Gonzi_407 написа:Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...
Govzinio не си ти човека койтоможе да каже кое как да става!И знам истината боли!Тука ви бутат но после в Европа скиори трактористи багериси тръвнари ви правят щайги!
obi4am_pirin написа:gugushito написа:един хубав ден за подуенци... една тъмна страница от историята им сякаш поизчезва![]()
![]()
Тази обаче никога!Специален по-здрав за Gonzi_407!
noi написа:Странна работа - как в тема за Динамо Загреб, някои хора успяха да замесят Левски, ЦСКА и Пирин?!!!
П.С. "Рекордът" се държеше от Спартак Москва -17, но тази година Динамо Загреб го подобриха на -19.
wire написа:obi4am_pirin написа:wire написа:Абе, защо не обсъдим мястото на цска и Пирин в тази класация?
ХхухухуВас в някаква класация на евротурнирите има ли ви?
п.п. Ползвай някакви препинателни знаци!
Gonzi_407 написа:obi4am_pirin написа:Gonzi_407 написа:Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...
Govzinio не си ти човека койтоможе да каже кое как да става!И знам истината боли!Тука ви бутат но после в Европа скиори трактористи багериси тръвнари ви правят щайги!
Абе ей струмски я по леко с обидите, никъде не съм те обиждал!
Каква истина да боли бе момче, аз съм жив свидетел на тези събития, дали ни бият трактористи, парашутисти и каквито там си искаме си е наш проблем! Я си гледай дербитата от мангалската лига (там където е местото на измисления "пирин" благоевград) и не се меси в А група!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта