Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

wire
Контакти:

Re: Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Мнениеот wire » 08 дек 2011 13:33

obi4am_pirin написа:
wire написа:Абе, защо не обсъдим мястото на цска и Пирин в тази класация?

Слава Богу че нас-Пирин ни няма в класацията на евроидиотите!!! :)

Ххухуху :lol: Вас в някаква класация на евротурнирите има ли ви?
п.п. Ползвай някакви препинателни знаци!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 08 дек 2011 13:34

Браво, те затова днес са си уволнили тренера
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 13:39

obi4am_pirin написа:
Gonzi_407 написа:Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...

Govzinio не си ти човека койтоможе да каже кое как да става!И знам истината боли!Тука ви бутат но после в Европа скиори трактористи багериси тръвнари ви правят щайги!

Абе ей струмски я по леко с обидите, никъде не съм те обиждал!
Каква истина да боли бе момче, аз съм жив свидетел на тези събития, дали ни бият трактористи, парашутисти и каквито там си искаме си е наш проблем! Я си гледай дербитата от мангалската лига (там където е местото на измисления "пирин" благоевград) и не се меси в А група!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 08 дек 2011 13:39

obi4am_pirin написа:

Следващият сезон - 1984/85 г. пък е най-успешният в досегашната история на клуба. "Пирин" завършва на 5-о място в елита и получава правото да представя за първи път България в Купата на УЕФА. Дебютното участие на тима от Благоевград в турнирите на Стария континент обаче, не може да се определи като добро. "Орлетата" срещат в първия кръг "Хамарбю ИФ" и не успяват да окажат сериозна съпротива на шведския клуб. У дома "Пирин" губи с 1:3, а на Скандинавския полуостров е разгромен с 0:4. :arrow: В първия основен кръг на евронадпреварата обаче, изпитанието е далеч по-тежко. Съперник на клубът от Благоевград е гръцкият гранд Панатинайкос. В крайна сметка "орлетата" не успяват да се противопоставят на именития си съперник и отпадат след две загуби - 0:2 в Благоевград и 1:6 в Атина. :arrow: 4 мача -2-15 голова разлика. :)
Последна промяна от rocknrolla на 08 дек 2011 13:47, променено общо 1 път.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 13:41

obi4am_pirin написа:
gugushito написа:един хубав ден за подуенци... една тъмна страница от историята им сякаш поизчезва ;) ;) :lol:

Тази обаче никога!Специален по-здрав за Gonzi_407!

Гледай си във вибокса Марек-пирин и се кефи че сте играли на запад!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 08 дек 2011 13:43

Странна работа - как в тема за Динамо Загреб, някои хора успяха да замесят Левски, ЦСКА и Пирин?!!!

П.С. "Рекордът" се държеше от Спартак Москва -17, но тази година Динамо Загреб го подобриха на -19.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 08 дек 2011 13:45

noi написа:Странна работа - как в тема за Динамо Загреб, някои хора успяха да замесят Левски, ЦСКА и Пирин?!!!

П.С. "Рекордът" се държеше от Спартак Москва -17, но тази година Динамо Загреб го подобриха на -19.

Обичм_Пирин е с най-голяма заслуга за оспамването на темата.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 13:47

wire написа:
obi4am_pirin написа:

Ххухуху :lol: Вас в някаква класация на евротурнирите има ли ви?
п.п. Ползвай някакви препинателни знаци!

От простотията която написа разбирам че си някакъв недорасляк!Пирин е играл и в Купа на УЕФА и в КНК!Но ти с бил тогава в макарите на баща си!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2011 13:48

Интересно е как злобата и завистта карат хората да изглеждат смешни и глуповати .
От коя камбанарията коментирате представянето на Левски в шампионскат лига бе многознайковци ?
От камбанарията на фенове , чиито отбори са редовни участници в турнира или от тази на фенове чиито отбори не са чували химна на турнира в мач на любимият им отбор ?
Айде като доживеете слънцето да огрее и кучия г*з да давате оценки на отбор , който докара барселона , челси и вердер съответно шампионите на англия , испания и германия и накара 42 000 фена на стадиона и милиони пред телевизията да се почувстват горди .
Естествено на "антверпенци ", "батевци", "търнавци" и тем подобни ще им е някак си трудно да осъзнаят за какво иде реч просто защото злобата ги е заслепила , но "марсилци" , "оксерци" , "киевовци" и още доста отбори сърбали от "синята" попара още настръхват от щастие спомняйки си за радостните моменти , които трудно биха се изживели на други стадиони , особено на такива като в Благоевград , овча купел та дори и панчарево .

http://www.youtube.com/watch?v=7oc5bqvQihQ - един поздрав за всички с едно пожелание . Дано и вие един път напълните стадиона , както го правим ние или в пряк превод : дано някой ден слънцето огрее и кучия г*з !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 13:51

Gonzi_407 написа:
obi4am_pirin написа:
Gonzi_407 написа:Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...

Govzinio не си ти човека койтоможе да каже кое как да става!И знам истината боли!Тука ви бутат но после в Европа скиори трактористи багериси тръвнари ви правят щайги!

Абе ей струмски я по леко с обидите, никъде не съм те обиждал!
Каква истина да боли бе момче, аз съм жив свидетел на тези събития, дали ни бият трактористи, парашутисти и каквито там си искаме си е наш проблем! Я си гледай дербитата от мангалската лига (там където е местото на измисления "пирин" благоевград) и не се меси в А група!

Съвсем скоро ще дойдеш в Благоевград ако въобще излизаш с отбора при гостувания!В Благоевград идват 10-20 човека от София и другото всичко е от Крупник Черниче Кресна и Разлог!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - Свят”