Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Мнениеот boabbb » 22 мар 2016 08:27

Няма да е лошо да станат момчетата ... Предпочитам ги пред Тотнъм, а и могат да покажат, че все пак парите не са всичко
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 мар 2016 13:12

Гледах последните няколко мача на Тотнъм доста внимателно и ми се иска те да вземат титлата, но пък ЛЕстър доста сериозно си държи преднината в точките.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 22 мар 2016 13:54

MASTER_COOL написа:Хаха поредното култово мнение на "прагматика - прогноза" ! :mrgreen:

Лестър с трета поредна 'шампионска' победа (1:0) !
Имат само още 7 мача !

Не виждам как ще се "сринат" !
Вече 31 кръга опонентите им казват : следващия път :lol:

Уважаеми господин ГЛУПАК, между моето и твоето мнение има точно 40 дни разлика, ако ти си изкажеш мнението в 38 кръг, със сигурност ще познаеш кой ще е шампиона.
Да си чувал, че дългосрочните прогнози обикновено са доооооооста по-трудни?
Едно е да кажеш, кой ще е шампион в 23 кръг, съвсем друго е да кажеш кой ще е шампион в 31 кръг...друг е въпросът, че ти дори не казваш КОЙ СПОРЕД ТЕБ ще е шампион, но пък хубаво се присмиваш на мен, при положение, че всички са още в играта и нищо категорично не е ясно до края.
Пак ти казвам, в последните 3 мача от сезона Лестър ще вземе 0 или 1 точка.
И не, НЯМА да са шампиони те, въпреки, че са симпатичен отбор. :!:
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 мар 2016 19:28

Палячо внимавай как ми говориш. Видяхме ти "краткосрочните" "прогнози" в няколко мача, чак и фермани пише да обясни един резултат. Целия форум разбра колко си неадекватен. И да, Лестър ще е шампион. Добре, че те има да можем да разберем кои резултати са невъзможни !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 22 мар 2016 23:05

MASTER_COOL написа:Палячо внимавай как ми говориш. Видяхме ти "краткосрочните" "прогнози" в няколко мача, чак и фермани пише да обясни един резултат. Целия форум разбра колко си неадекватен. И да, Лестър ще е шампион. Добре, че те има да можем да разберем кои резултати са невъзможни !

Ще ти говоря както си искам, на глупака трябва да му се казва всеки ден, че е глупак, за да знае!
В противен случай започва да се мисли за фактор, какъвто всъщност не е и забравя, че е просто един глупак.
В твоя случай - завършен глупак!
Лестър НЯМА да е шампион, искаш ли да се обзаложим публично?
Най-лесно е да спечелиш бас срещу глупак, той винаги е доволен от себе си, той не притежава самокритика.
Номинирам те за такъв на годината :) :lol:

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 22 мар 2016 23:10

MASTER_COOL написа:Палячо внимавай как ми говориш. Видяхме ти "краткосрочните" "прогнози" в няколко мача, чак и фермани пише да обясни един резултат. Целия форум разбра колко си неадекватен. И да, Лестър ще е шампион. Добре, че те има да можем да разберем кои резултати са невъзможни !

Апропо, щом дървар като Марсиал ти е идол, ясно ми е колко разбираш от футбол..
Как пък един негов силен мач не видях нито в Монако, нито в Ман Юн, но ок, ти си го харесвай, поредното мургаво момче, тип житен бегач...с нападатели като него( а той е основен нападател на отбора), нищо чудно, че Ман Юн се превърна в отбор - средняк. ;)
Хайде, мастъре, колкото си мастър, толкова си и куул :lol:
Сполай ти :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 мар 2016 23:37

Pragmatichen написа:Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

:lol: :lol:

Завършен олигофрен !
Смешка !

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 23 мар 2016 02:10

MASTER_COOL написа:
Pragmatichen написа:Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?
Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

:lol: :lol:

Завършен олигофрен !
Смешка !

и КОЕ ОТ КАЗАНОТО НЕ Е ВЯРНО?
Или може би "вярваш", че дърварите от Пуул имат някакъв шанс срещу Дортмунд?
Само да те светна, че Дортмунд ще е най-вероятно новият носител на ЛЕ.
Нима Пуул не се провалиха във ВЛ, не се провалиха и за Купата на Лигата, нима не се провалиха и за ФА къп?
Е, да, победиха Ман Юн, но това не означава нищо, не е важна една пирова победа, а спечелена война.
Пуул тази година война няма да спечелят по една единствена причина - СЛАБИ СА!
И пак да се върна на темата, Лестър НЯМА да е шампион.
100% гарантирано, не се заблуждавай от точките, 8 мача са много до края.
Титлата отива другаде. ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 мар 2016 14:03

Pragmatichen написа:Апропо, щом дървар като Марсиал ти е идол, ясно ми е колко разбираш от футбол..
Как пък един негов силен мач не видях нито в Монако, нито в Ман Юн, но ок, ти си го харесвай, поредното мургаво момче, тип житен бегач...с нападатели като него( а той е основен нападател на отбора), нищо чудно, че Ман Юн се превърна в отбор - средняк.

Е нали Юнайтед имаха "някои" играчи, които пипали топката "майсторски". Сигурно си визирал Фелайни и Шнайдерлин, а не Марсиал !
Ясен си на всички. Форумна мишка !
Айде, обратно в дупките на тъмно !

Върни се в “Футбол - Свят”