Манчестър Сити - КПР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milan199440barca
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - КПР
Мали-и-и-и-и... що народ. Честита титла на многобройните фенове на Сити 

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- KategorieC
- Контакти:
milan199440barca написа:Мали-и-и-и-и... що народ. Честита титла на многобройните фенове на Сити
Наборе, то сигурно има, ама не и в България

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Tommi написа:Гражданите много готино пуснаха по пързалката Юнайтед.Дадоха им надежди, че ще станат шампиони и в последния момент... Бум!

Това е най-драматичния финал на Висшата лига , който съм гледал! Невероятно много емоции за феновете на Сити , Юнайтед , Болтън и КПР. Манчестър Сити ги бях отписал още в 75 минута. В 90 минута , тъкмо щях да спирам сайта за резултати наживо и хоп ... 2-2 и след малко 3-2. Браво на Сити
Така титлата им ще е още по-сладка. Болтън пък беше на косъм да се спаси , но ги резнаха с дузпа към края.
[offtopic]
Боли ли те първата дума от потребителското име ?
[/offtopic]

[offtopic]
messi1990 написа:AnalBreaker написа:Автора на темата се е покрил нещо
как е![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ли те първата дума от потребителското име ?

sandi74 написа:football_fb написа:Едно полувреме ни дели от така мечтаната от Сити титла!
![]()
![]()
Автора на темата добре ли си?Жив ли си?Обади се моля те,че се притеснихме за тебе.
![]()
![]()
Я сега ти кажи добре ли си?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- Blue Varna
- Контакти:
B3ATS написа:Това е най-драматичния финал на Висшата лига , който съм гледал! Невероятно много емоции за феновете на Сити , Юнайтед , Болтън и КПР. Манчестър Сити ги бях отписал още в 75 минута. В 90 минута , тъкмо щях да спирам сайта за резултати наживо и хоп ... 2-2 и след малко 3-2. Браво на СитиТака титлата им ще е още по-сладка. Болтън пък беше на косъм да се спаси , но ги резнаха с дузпа към края.
[offtopic]messi1990 написа:AnalBreaker написа:Автора на темата се е покрил нещо
как е![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ли те първата дума от потребителското име ?[/offtopic]
Забрави да добавиш Арсенал и Тотнъм,където битката за ШЛ,също беше не по-малко интересна
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
- football_fb
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - новият шампион на Англия
Bourgas написа:football_fb написа:Едно полувреме ни дели от така мечтаната от Сити титла!
Фен от 5 кръга насам, какво те дели пък теб, какви мечти, кви пет лева?
Пич, не сън фен на Сити .... нито съм против Юнайтед! Просто пуснах тема, която да коментираме и изразяваме мнение

За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
Analbreaker се наака от срам :D :D :D
sandi74 написа:football_fb написа:Едно полувреме ни дели от така мечтаната от Сити титла!
![]()
![]()
Автора на темата добре ли си?Жив ли си?Обади се моля те,че се притеснихме за тебе.
![]()
![]()
...
sandi74 написа:Честита изстрадана и напълно заслужена титла на Сити,а за Юнайтед остана заслужената калъфка.![]()
![]()

5 кръга преди края Юнайтед водят с 8 точки и Сити триумфира!
У нас цска водеше също с 8 точки отново точно 5 кръга преди края. А група върви към същия завършек.
У нас цска водеше също с 8 точки отново точно 5 кръга преди края. А група върви към същия завършек.