Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
За всички,които спечелиха нещичко тържествата продължават! В крайна сметка това е отплатата за добре свършената работа. Ще очакваме нови емоции на есен!Дотогава Аривидерчи :lol:
Де Бройне отива в Наполи за 3 години. Макар че може да си цъка в италианското и до 40 :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
1914.1902 написа:
Мама мия! Мисля, че всички във форума знаят колко ''харесвам'' Алегри, но чисто обективно просто не виждам как при сегашната ситуация в Милан той може да постигне нещо различно или повече от това, което постигна в Ювентус при втория си престой там, при сходни обтоятелства ;) :idea: :roll:

CSKA69 написа:1914.1902 написа:
Мама мия! Мисля, че всички във форума знаят колко ''харесвам'' Алегри, но чисто обективно просто не виждам как при сегашната ситуация в Милан той може да постигне нещо различно или повече от това, което постигна в Ювентус при втория си престой там, при сходни обтоятелства ;) :idea: :roll:
Обикновено става обратното на това, което харесваш или не харесваш, с други думи кой треньор определяш като добър или не. Демек догодина Милан шампион, или в най-лошия случай второ място. Регъра ще черпи. Тука дори баче Миро е неспособен да повлияе.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Аз също не съм особено доволен. Не го харесвах и при първия му престой при нас, още по-малко след времето му в Юве. Според мен може да печели, само когато има най-добрият състав на разположение, сега по-скоро ще съм учуден ако влезем в топ 4 с него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

В първият му период начело на Милан имаше някои запомнящи се мачове, които още не съм ги забравил. Трудно би стигнал до нови такива успехи, но е напълно възможно да вкара росонерите в топ 4. Не се съмнявам в това. Жалко, че не участват в евротурнирите, за да наблюдавам Алегри в някой тактически сблъсък в елиминации.
Фабрицио Романо с още една breaking news от Италия за днес - Антонио Конте остава треньор на Наполи.. Любопитно тогава кой ще поеме Ювентус :?:

Аз им пожелавам Специалния.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Проблема в Милан е в класата на играчите. В Юве и при тях лъха на посредственост.