Летен трансферен прозорец 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Летен трансферен прозорец 2025
Тоя на 17 ли е бе, той изглежда по-дърт от мене. :lol:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Другия месец прави 18 мисля, те затова могат да го вземат веднага. Иначе Ривер са искали да остане поне до НГ, за да им помогне в Либертадорес.
Има качества да е титуляр дори веднага. Има и психика, показа го в дербито с Бока. Вече е въпрос на аклиматизация, която от Аржентина към Испания не би трябвало да е толкова трудна.
Реал с него и ако върнат Паз имат потенциал да ми станат с една идея по-симпатични, много ги харесвам и двамата, нищо че са аржентинци :lol:
Има качества да е титуляр дори веднага. Има и психика, показа го в дербито с Бока. Вече е въпрос на аклиматизация, която от Аржентина към Испания не би трябвало да е толкова трудна.
Реал с него и ако върнат Паз имат потенциал да ми станат с една идея по-симпатични, много ги харесвам и двамата, нищо че са аржентинци :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма да има място за Мастантуоно, Гюлер и Нико, освен ако не шитнем Родриго на Арсенал. Така че Паз най-вероятно или ще отиде пак под наем в Комо, или ще бъде продаден на Байер.
Наполи подсили защитата си с млад талант от Емполи
От Наполи най-после официално обявиха привличането на защитника на Емполи Лука Марианучи. Двата клуба постигнаха споразумение още преди два месеца, но едва днес италианският шампион потвърди сделката, с която 20-годишният талант се превърна във второто ново попълнение след вчерашния трансфер на плеймейкъра Кевин Де Бройне като свободен агент.
Трансферната сума възлиза на 9 млн. евро и още 1 млн. под формата на бонуси. Самият централен бранител пък подписа дългогодишен договор до лятото на 2030-а. Юношата на тосканци успя да запише общо 24 мача за първия състав на клуба през изминалия сезон, като с тях Марианучи успя да убеди “партенопеите” да инвестират в неговото закупуване.
,fit(968:545)&format=webp)
Аталанта взе за постоянно бранител от Леверкузен
От Аталанта официално обявиха, че са активирали опцията за закупуването на бранителя Одилон Косуну от Байер (Леверкузен).
В края на миналия летен трансферен прозорец бергамаските се споразумяха с германския тим да вземат централния защитник под наем за един сезон, като тогава заплатиха около 5 млн. евро. През наскоро приключилата кампания 24-годишният играч записа общо 23 мача за Аталанта във всички турнири. Със своите изяви в тези двубои националът на Кот д’Ивоар успя да убеди клуба да заплати още 20 млн. евро на Леверкузен, за да могат “нерадзурите” да го задържат за постоянно с договор до лятото на 2029 година.
От Наполи най-после официално обявиха привличането на защитника на Емполи Лука Марианучи. Двата клуба постигнаха споразумение още преди два месеца, но едва днес италианският шампион потвърди сделката, с която 20-годишният талант се превърна във второто ново попълнение след вчерашния трансфер на плеймейкъра Кевин Де Бройне като свободен агент.
Трансферната сума възлиза на 9 млн. евро и още 1 млн. под формата на бонуси. Самият централен бранител пък подписа дългогодишен договор до лятото на 2030-а. Юношата на тосканци успя да запише общо 24 мача за първия състав на клуба през изминалия сезон, като с тях Марианучи успя да убеди “партенопеите” да инвестират в неговото закупуване.
Аталанта взе за постоянно бранител от Леверкузен
От Аталанта официално обявиха, че са активирали опцията за закупуването на бранителя Одилон Косуну от Байер (Леверкузен).
В края на миналия летен трансферен прозорец бергамаските се споразумяха с германския тим да вземат централния защитник под наем за един сезон, като тогава заплатиха около 5 млн. евро. През наскоро приключилата кампания 24-годишният играч записа общо 23 мача за Аталанта във всички турнири. Със своите изяви в тези двубои националът на Кот д’Ивоар успя да убеди клуба да заплати още 20 млн. евро на Леверкузен, за да могат “нерадзурите” да го задържат за постоянно с договор до лятото на 2029 година.
Вирц малко надцценен ми идва, на Еврото с изключение на откриващия мач не беше нищо особено. Черки според мен е по-добрата сделка, но ще видим скоро :D
П. П Луис Диаз да си стои в Ливърпул.....освен да носи вода на Рафиня и Ламинето не го виждам.... Непостоянен е редува силни със слаби мачове, а и е стар вече
П. П Луис Диаз да си стои в Ливърпул.....освен да носи вода на Рафиня и Ламинето не го виждам.... Непостоянен е редува силни със слаби мачове, а и е стар вече
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

RMCF написа:Няма да има място за Мастантуоно, Гюлер и Нико, освен ако не шитнем Родриго на Арсенал. Така че Паз най-вероятно или ще отиде пак под наем в Комо, или ще бъде продаден на Байер.
Аз с оглед на "приноса" на Родриго и мрънкането му да играе от ляво, не бих се посвенил да му взема 80-90м че и нагоре от някой английски тъпак.
Дано само не са Челси, въпреки че слухове такива не е имало май до сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Манчо, Сити и Челси много пасивни, няма ли да одрънкат едно 500 милки за трансфери!?
rhaegar написа:Другия месец прави 18 мисля, те затова могат да го вземат веднага. Иначе Ривер са искали да остане поне до НГ, за да им помогне в Либертадорес.
Реал надцакаха в последния момент ПСЖ за подписа му. Крайната му цена ще излезе над 63 млн. евро, което го прави най-скъпият трансфер в аржентинския футбол.
https://www.cariverplate.com.ar/ejecuci ... astantuono