Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Re: Кой е най-добрият вратар за всички времена ?

Мнениеот ivodm72 » 30 сеп 2014 17:27

Drunken_Master написа:
Долно уйно написа:Лев Яшин

Ти гледал ли си го ? Може ли да се сравнява играч,който е играл преди 50 години ? Тогава нивото на футбола е било много по-ниско от сегашното...ФАКТ !

Ми ти това си написал-ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.олигофрен.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 сеп 2014 17:41

От тези, които съм гледал Шмайхел, Оли Кан, Дасаев, Буфон, Пфаф, Чех, ВДС, Сан Икер (преди).

Безпорният номер едно е Яшин, Гледал съм го само на видео, но е уникален вратар...и да футболът сега е друг, но в никакъв случай преди не е било по-лесно на вратарите, даже напротив.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 сеп 2014 17:45

За мен най-добрия вратар на света е Дино Дзоф- имащ пълен комплект медали от СП , на 40 години капитан на отбора станал световен шампион , отчаял най-добрите нападатели в света- Зико,Сократес, Румениге,Марадона,Кемпес,Фалкао.
Чисто като спасявания може би Л.Яшин е може би по-добър,но като умение да командва защитата Д.Дзоф е несравним,самия факт ,че играе около 20 години на възможно най-високо ниво показва класата му. Един от най-интелигентните и тактически грамотни футболисти в цялата история на футбола, неслучайно и като треньор постигна почти същите успехи както и като футболист,аз не се сещам за друг подобен случай с вратар.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 сеп 2014 17:56

сам по себе си, така зададен въпросът не предполага да му се даде окончателен, точен и верен отговор. Винаги ще има субективизъм при всяко едно предложено име... Какъв е критерият за "най-добър вратар"? Спечелени отличия, изиграни мачове, уловени дузпи... Няма начин да се отговори коректно и темата е просто безсмислена... Поне по начина, по който е зададена...

п.п. Мога да посоча десетки вратари, които са в пъти по-добри от прехвалените Буфон или Касиас... И много ми е интересно как авторите на подобни анкети посочват все играчи от последните 10-ина години...Така например, някои от наш`те пък си мислят, че Гонзо е най-големия ни нападател след Гунди...Ама щото просто не са имали щастието да гледат или да попрочетат какви играчи е имало в Левски...

на прима виста- Яшин, Майер, Дзоф, Дасаев, Шумахер, Пфаф, Батс, Прюдом, Кьопке, Ван Брокелен, Ван дер Сар, Кан, Чех... Много са...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 сеп 2014 18:12

ivodm72 написа:
Drunken_Master написа:

Ти гледал ли си го ? Може ли да се сравнява играч,който е играл преди 50 години ? Тогава нивото на футбола е било много по-ниско от сегашното...ФАКТ !

Ми ти това си написал-ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.олигофрен.

това че съм написал за всички времена,не означава,че трябва да твърдиш за някого само,като си гледал клипове в youtube,както 99,9% от тук.Кво твърдение е това ? Че аз мога да ви изкарам Пацо Тигъра и Караджата най-добрите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 30 сеп 2014 18:21

Апостол Соколов - Поцо, това е вратаря от който се е учил Лев Яшин ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 сеп 2014 18:41

batmanlevski написа:Румен Ненов ,той е много добър,много съм доволен от него доставяше ми много радост ;)

И Ивайло Иванов ни достави радост с гол повече.

Потребителски аватар
Pacman1912
Контакти:

Мнениеот Pacman1912 » 30 сеп 2014 18:54

Момчета, не спорете така яростно. Отговорът е един:
Harald Anton Schumacher
http://media.bundesliga.de/media/images/07_historie/1__fc_koeln/schumacher_fc_468x345.jpg
С подгласници:
2. Ринат Дасаев
3. Joel Bats

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 сеп 2014 19:13

Drunken_Master написа:

Нивото на футбола може да е било различно, но работата на вратаря и тогава и сега е една и съща. Иначе откакто гледам футбол - Буфон.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 сеп 2014 19:40

Най-запомнящото се вратарско изълнение за всички времена е на Рене Игита.

Върни се в “Футбол - Свят”