Испанската Ла Лига - 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Испанската Ла Лига - 2024/25

Мнениеот Pichichi » 31 май 2025 07:42

За пореден път не съм съгласен!
За Симеоне може да имаш право за "харченето" просто не съм съгласен. Атлети плати за Хулиан 70/75 млн. а Реал взе Мбапе оценяван на над два пъти по 75 без пари. Какъв трансфер трябва да плати Атлети за да вземе играч тип ТАА? Май пак над 70 млн. То ще се види, защото до колкото чета ще вземат поне един нов защитник и един от набелязаните е от ВЛ. Друг е въпроса че е от отбор който чупи рекорди по пропуснати голове. Галахър, Сьорлот със сигурност като суми са значително по-малки от това което Реал ще купи този джам- Хуийсен вече е взет. И не ви дам как отбора ще бъде дори малко конкурентен в Ла Лига ако не харчи в тази среда( тази година беше 1-ви на полусезона).
Само за пример Атлети се бориха яко за свободен трансфер на Тюрам и той отиде в Интер и сега е на финал в ШЛ. Това Барса/Реал не биха изгубили такъв дуел само заради фланелката им. И с просто око е видно ние се подсилваме по този начин с Витсел и Аспи, Реал вземат последователно Рюдигер, Алаба, Мбапе, ТАА. Толкова за харченето на Атлети. Не сме ПСЖ или Сити и дори отбори от Италия последните джамове са изхарчили повече от нас въпреки солидния като сума трансфер на Хулиан, за тези от ВЛ няма какво да говорим.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 юни 2025 16:27

Изображение

Много приличен играч свободен агент след изтичане на контракта му с Леганес. Да не се ослушват
отборите под елитната 6-ца и да го задържат в Ла Лига.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 юни 2025 16:22

В плейофа за влизане в Ла Лига ще играят Овиедо с/у Мирандес.
Вторите мисля никога не са играли в първото ниво.

Върни се в “Футбол - Свят”