Поклон пред кралете на Африка - Замбия !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Поклон пред кралете на Африка - Замбия !

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 фев 2012 14:48

pesho_1913 написа:В началото на турнира никой не очакваше, че Замбия ще направи нещо запомнящо се. Но ето ги сега - шампиони! :) Според мен си заслужиха титлата. Без никакви ''звезди'' и известни играчи успяха да надвият противника с играчи в Челси, Манчестър Сити и други.. Единственият ми въпрос е защо досега не са се появявали на Световното първенство? Може навремето да са участвали, но през последните издания не са се класирали. Убеден съм, че ако се класират за предстоящото, ще се опълчат здраво на някои от ''фаворитите''.
Пожелавам успех на тези млади замбийски момчета и нека скоро бъдат трансферирани в някои от топ клубовете на Европа! Заслужават го. 8-)

Те от няколко години се развиват мощно. И прогресират на КАН спрямо всяко предишно издание. Така че им беше рано за световно. Сега за 2014 са в група с Гана, Судан и Лесото, така че вероятно пак ще го пропуснат.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 фев 2012 15:35

Alexx написа:Как може все такива слаби отбори без звезди да печелят то турнира . :?

Може то, може. С кадърен треньор и много работа по състава всичко може. Честито на замбийците. Истинска сензация тази година. Много симпатичен отбор. :)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 фев 2012 17:43

8-)

Добре, вярвайте си ! :lol: Всеки има право да вярва или не на това, което виждат очите му.
Янтра, на теб ти пожелавам да преживееш поне половината от това, което аз съм преживял. Да имаш поне половината ми пари, да обиколиш поне половината държави по света, които аз съм обиколил. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 фев 2012 18:38

marmi52 написа:8-)

Добре, вярвайте си ! :lol: Всеки има право да вярва или не на това, което виждат очите му.
Янтра, на теб ти пожелавам да преживееш поне половината от това, което аз съм преживял. Да имаш поне половината ми пари, да обиколиш поне половината държави по света, които аз съм обиколил. ;)

Аз не пожелавам и на най-големите си врагове да имат твоя "интелект",политически пристрастия и разбиране на света..От много отдавна се каня да те питам,дали имаше семейство - деца,жена ? Просто ми е любопитно,ако си откровен отговори...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 фев 2012 21:38

Какъв ПОКЛОН ? Аре заминавай в Анадола !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 14 фев 2012 15:35

Така, е всеки има право. Няма нужда от агресия ;) А ти продължавай да преживяваш още хубави неща... никога не е достатъчно.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 06 апр 2012 20:50

да ти имам самочуствието бре ... жив и здрав бъди и не се вдигай че ти както ми се вдигна в очите така и ми падна ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Върни се в “Футбол - Свят”