Германия : Холандия - контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Германия : Холандия - контрола

Мнениеот PIMP » 16 ное 2011 15:23

Alexx написа:
Frankie Lampard написа:
Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!

Кои сте вие? :roll:

И аз това се чудя ? Сигурно мастурбира докато гледа германския флаг и чете за успехите на Германия.Това въобще не е глорихънтърско. :lol:

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Германия : Холандия - контрола

Мнениеот Alexx » 16 ное 2011 17:46

MainEventer написа:
Viktor4o_Rs написа:MainEventer, съжалявам, ама мислиш доста повърхностно ;) Да, прекланям се на футбола на Германия, проблем ? Прекланям се и на бакетболистите в НБА, както и на руския държавен балет, италианските опери или шведските блондинки :lol: :lol: :lol: И това не ме прави по-малко патриот ;) Да тръгна ли сега да търся твои коментари , възхваляващи чуждестранни отбори или псуващи нашия национален отбор, за да ти доказвам че ти не си патриот ? Не мислиш ли, че е тъпо ? Разбирам и България да участваше на Европейското, ама като ни няма ...

Не, бе човек...Харесвайте си чужди клубни отбори, чужди национални. Пишете си на "ние" за клубни отбори, нищо не съм казал за това. Нормално е да се симпатизира на чужд национален отбор или клубен ама да се пише на "ние" за национален. Както казах аз правя разлика да пиша на "ние" за клубен и за национален отбор. И, да псувал съм нашия национален отбор, но поне не съм писал за друг на "ние".

Именно. Аз за Юнайтед викам ние примерно, но само за България викам ние от нац. отбори.

Върни се в “Футбол - Свят”