Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2011 22:01

Със сигурност ще му намалят наказанието ...
Понеже обаче, нарушението беше твърде отчетливо и грубо, няма да посмеят да е от 1 мач само, най вероятно ще го намалят на 2 двубоя.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 22:02

Viktor4o_Rs написа:
Frankie Lampard написа:Проблемът на Англия е в колектива, а не в качеството на играчите. Каквото и да си говорим - Англия не отстъпва на нито един отбор по качества на футболистите, просто не могат да се гледат, напрежението е огромно, таблоидите постоянно се тикат, където не им е работата и т.н... В клубните отбори си личи - това за чуждестранните съотборници са глупости.

Двойката Лампард - Джерард е показателна за думите ми.
И да, по всяка вероятност Англия ще стигне максимум до 1/4 финал.

Не съм съгласен ;) Нима италианската, испанската и немската преса да не се ровят ? Всичко си е до класа, просто Англия никога не е била футболна сила, още от едно време са си били загубеняци и са отпадали срамно. Без чужденците и съмнителните пари на разни руски и арабски личности английският клубен футбол ще отиде на 5-6-то място в Европа ;)
Двойката Лампард и Джерард има същите успехи с националния си тим като двойката Стилян Петров - Гаджев :lol: :lol: :lol:

Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 22:04

Alexx, говорим за национални отбори, не за клубни ;)
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 окт 2011 22:06

Alexx написа:
Еми айде да видим твоите възлюбени германци в пъренство с 20 отбора и 38 мача плюс два турнира за купа плюс това, че повечето отбори от това първенство достигат до последните фази в ШЛ дали след такъв маратон ще могат да ходят през лятото,а не просто да играят футбол ! ? ! Други си е 18 отбори, една купа, рано отпадане от ЕКТ, игране на футбол на нисък интензитет и поритване за кеф през целия сезон за да пазим форма ! ? !

Иначе не съм фен на Англия ,а на Юнайтед !

Я кажи кои са некадърници ? Джерард и Лампард които на сезон вкарват по 20 гола въпреки, че са халфове ? Руни който е един от най-добрите нападатели ? Ашли Кой най-добрия ляв бек ? Рио и Тери които са едни от най-постоянните защитници в последните 10 години или един от най-прогресиращите вратари - Харт ?

Само не разбрах кое е посредственото на тези играчи които съм изброил след като футболисти от тези страни които си изброил като холандци,германци и испанци казват, че са добри и им се възхищават ? Аз лично не знам по-добър холандски защитник от Рио,Тери и Ашли Коул както и германски ?

1.Това,че имат много състезания си е техен проблем.
2. 2/3 от основния състав на Германия са състезатели на Байерн Мюнхен,което означава,че не се наблюдава ранно отпадане в ЕКТ ;)
3. Матс Хумелс и Филип Лам са доказано по-класни защитници от изброените от теб футболисти.
4. Джо Харт,сериозно ли :lol: Да,може и да им качества,но сравнен с Нойер е направо на аматьорско равнище.
Като цяло германския футбол,германските футболисти винаги са били и ще бъдат на по-високо ниво от английските им колеги и това е доказано многократно през годините. Само за справка-миналата година се изправиха водещите два клубни отбора на двете страни един срещу друг,а след няколко месеца и националните отбори премериха сили.Резултатът е ясен на всички.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 окт 2011 22:07

Значи всички играчи, които не са постигнали успехи с националния отбор са некъдърници, така ли?

Сигурно и Гигс, Меси, Роналдо, Стоичков, Раул, Ди Стефано, Еузебио, Зико, Сократес, да не изброявам още също спадат към категорията некадърници? :lol:

По-жалки аргументи не бях чувал.
Закърнели мозъци сте, пък ако ще и на армейския поп да се оплачете, не ми пука.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 22:08

Викторе

Ама ти казваш, че англичаните са некадърни ! Нали ? Ако бяха некадърни нямаше да имат успехи на клубно ниво ... Да не говорим, че за самите англичани клубния отбор е пред нац. ;) За разлика от примерно германците ;) . Както виждаш едните имат повече успехи в едното поприще,а другите в другото. Въпрос на ценностна система у нациите.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 13 окт 2011 22:08

Ами доста безсмислено и малоумно влизане за игра без топка. Не мисля, че от даденото му наказание трябва да има някакви съмнения. :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 окт 2011 22:09

Спорите за чужди отбори и то национални! Няма смисъл от такива кавги
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 окт 2011 22:10

Дано ги пипнат братушките :lol: Тогава да видим големите британчета :evil:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2011 22:13

Alexx написа:Я кажи като англичаните са такива некадърници каквито ги изкарваш защо имат 11 КЕШ/ШЛ ? Нали са некадърни ? Как се постига това с некадърни играчи и аз не знам ...

КЕШ/ШЛ какво общо имат с футболът на национално ниво, че не мога да се сетя?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “Футбол - Свят”