Nask0 написа:4-2-3-1 е най-добра според мен и ако не се лъжа е най-използваната в момента.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nask0 написа:4-2-3-1 е най-добра според мен и ако не се лъжа е най-използваната в момента.
smoothc написа:[wrapimg=]http://this11.com/boards/1277137358582645.jpg[/wrapimg]
Ето затова става въпрос,поздравления на Играта,който за пореден път показа,че е доста навътре във футболната игра!Браво!
А на големия тактик СТАНКО,му пожелавам да е жив и здрав!
smoothc написа:Frankie Lampard написа:smoothc написа:G
x x x
v
Y Y
Y
z z
F
Най-добрата лично за мен футболна тактика!
![]()
Кажи бе брат,не ти допада ли нещо?
Или не можеш да я проумееш?
3-1-2-1-2-1
liverpool96 написа:Аз я разбирам напълно нормално, но ми се вижда малко необичайно. Не се ли осакатява по този начин играта на отбора, т.е. без крила. Единственото нападение ще минава през центъра, а щом тези крила за оголени, то това е огромна дупка.
THE G.A.M.E написа:liverpool96 написа:Аз я разбирам напълно нормално, но ми се вижда малко необичайно. Не се ли осакатява по този начин играта на отбора, т.е. без крила. Единственото нападение ще минава през центъра, а щом тези крила за оголени, то това е огромна дупка.
Ами Чили играха 2 години така и имаха едва 2-3 загуби за това време, като отбелязаха един куп голове ...
-Ivan- написа:kokic1986 написа:На фифата използвам 4-2-2-2 - 4-ма в линия , 2 -ма дефанзивни , 2-офанзивни които могат да играят и по крилата и 2 тарана.
Коя фифа по-точно?
megan fox написа:Ю. Америка е доста по-различен от този, който сме свикнали да виждаме по европейските терени. А там наистина се правят атаки през центъра..., така че за техният континент тактиката може и да върши добра работа, но в Европа ще бъдат разкостени!
THE G.A.M.E написа:megan fox написа:Ю. Америка е доста по-различен от този, който сме свикнали да виждаме по европейските терени. А там наистина се правят атаки през центъра..., така че за техният континент тактиката може и да върши добра работа, но в Европа ще бъдат разкостени!
Ами незнам ...
Чили ( пак тях давам за пример, защото те играят с въпросната коментирана система ) ... Играха доста добре и срещу Швейцария и срещу Испания на световното ...![]()
Пък и, забележи стрелкичките при централните халфове на графиката ...
Явно си покриват крилата, което и нагледно се видя при чилийците ...
megan fox написа:
Да, играха добре..., НО от 4 мача играха два срещу отбори без ясно изразени крила - Швейцария и Хондурас и спечелиха играха и два мача срещу отбори с ясно изразени и силни крила - Испания и Бразилия и ги загубиха... - мисля, че това потвърждава моята теза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта