Жребий за ШЛ и ЛЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Жребий за ШЛ и ЛЕ

Мнениеот bilyaletdinov » 14 дек 2015 13:36

Заеби тия жалкари Шити ще я докарат до 1/4-финал :evil: Волфсбург...Като гледам двойките полуфиналите вече са ясни...Барса-Байерн-Реал-ПСЖ/Ман Сити...няма да е изненада, ако някой от шейховете опре до финал, което ще е истинска трагедия за мен...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2015 13:37

MaX написа:Според мен до сега това е една от най-слабите шампионски лиги в последните някъде 9-10 години. Някой споделя ли мнението ми :roll:

Тя и по-слаба ще става ... Трябва да се направи отделен турнир за държавните отбори :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 дек 2015 13:39

sapio0o написа:
kingofpop написа:Сити, Реал и Атлетико са най-печеливши от жребия

Викаш, Волфсбург изтеглиха късата клечка, а? :lol:

Волфсбург са слаби и даже не ги споменавам....няма да се очудя, ако отпаднат от Гент... :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 дек 2015 13:40

boabbb написа:
kingofpop написа:
Middlesbrough написа:
ZinedineZidane написа:Арсеналчето пак голем малшанс... Много ме е яд.

Всяка година едни и същи мачове , ебаси нагласената история

Е, само автобуса и псж дето пак ще играят, другото си е ок...ние с Шубата играхме преди 3-4 години май..

Сити, Реал и Атлетико са най-печеливши от жребия

И сега какво - ще ви вкараме на Камп-а и ако тръгнете към отпадане, ще се наложи пак съдията да прави циркове и да ни гони играчи за неправилно дишане, нали :lol: :lol:

Е, тоя път не вярвам да ни отменят 100 % гол за несъществуваща засада в първия мач дето даже и вашите играчи не разбраха ще отмениха гола.....и би трябвало да е по-леко ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 дек 2015 13:41

Кофти жребий за Италианските отбори Рома в момента мега зле ще е чудо ако изхвърли Реал но има време до тогава ако махнат Руди Гарсия и вземат 2-3 добри футболисти особено в защита.Рома преди 7-8 години отстрани Реал на 1/8 финал дано и сега стане така ;) За ЮВЕ съм оптимист можем да ги бием но ще е много трудно.На другите мачове се надявам Гент,Атлетико и Зенит да продължат напред.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 14 дек 2015 13:43

boabbb написа:
MaX написа:Според мен до сега това е една от най-слабите шампионски лиги в последните някъде 9-10 години. Някой споделя ли мнението ми :roll:

Тя и по-слаба ще става ... Трябва да се направи отделен турнир за държавните отбори :lol: :lol:

То това е глобален проблем. След като се раждат само разглезени гейчета, няма майстори Нека някой да ми каже и една голяма звезда под 22 годишна възраст. Повечето са звезди-ментета.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2015 13:44

Предлагам: ЛДО-турнир ( демек, Лига на държавните отбори ), която да включва:

Барселона -> Каталуния
Реал -> Испания
Челси -> Чукотка
Зенит -> Русия
ПСЖ -> Катар
Ювентус -> ФИАТ
Сити -> ИДИЛ :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Така в Шампионската лига ще почне да се играе истински футбол ...
Последна промяна от boabbb на 14 дек 2015 13:46, променено общо 1 път.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2015 13:45

kingofpop написа:
sapio0o написа:

Волфсбург са слаби и даже не ги споменавам....няма да се очудя, ако отпаднат от Гент... :roll:

Е, не са чак топ отбор, но не са и за подценяване. Играят момчетата.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 14 дек 2015 13:47

kingofpop написа:
sapio0o написа:

Пф Волфсбург са с класи над Гент

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 дек 2015 13:50

Рома и те няма да се учудя, ако ни отстранят.

Неудобни са ви Римляните, определено :) А и доколкото знам, Реал никак не е успешен срещу италиански отбори.

p.s.
Гент - Волфсбург
Рома - Реал Мадрид
ПСЖ - Челси
Арсенал - Барселона
Ювентус - Байерн
ПСВ Айндховен - Атлетико Мадрид
Бенфика - Зенит
Динамо (Киев) - Манчестър Сити

Като цяло Волсфбург, Атлетико и Сити могат да са доволни от жребия.
Разликата в класите е доста сериозна, но разбира се, всичко е възможно.
Във всяка една от останалите двойки има висока доза съспенс, въпреки фаворитизираността на някои от тях.
Бенфика-Зенит и ПСЖ-Челси са може би най-равностойни и като нищо пак можем да гледаме 2х15.
Гуардиола със сигурност е леко притеснен от жребия и съм убеден, че ще се искаже с десетки ласкателства относно Ювентус и най-вече фактът, че миналата година играха на финала в Берлин и колко показателно е това за тяхната класа.
Или казано накратко:Ще се застрахова доста сериозно :)
За Бенитес италиански жребий е нож с две остриета - от една страна им познава номерата, но от друга, са неудобни на Реал Мадрид в исторически план, но каквото и да се случи в едно съм сигурен - Рафа пак ще зачерви бузките. :)
Нов епизод от сериала Арсенал-Барселона. Дали този път ще има повечко съспенс или всичко ще завърши(отново) с хепи енд?

Върни се в “Футбол - Свят”