Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барбатов е гений , защото е умен? Какъв е тогава Камата ?
Гунди не съм го гледал и ще си спестя коментара, но Ицо съм - и да, той беше лидер, водач. Нещо, което Бербатов никога не е бил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Гунди не съм го гледал и ще си спестя коментара, но Ицо съм - и да, той беше лидер, водач. Нещо, което Бербатов никога не е бил.
Добре, кой казва че Бербо е на нивото на Ицо?!?!

Изгонили е силно казано .... просто слабият му и мекушав характер се показа отново. Не може от две изречения на Лечков да се намусиш и да си идеш. Поколението на Ицо се псуваха в съблекалнята понякога, но никой не си тръгна заради това. Излизаха и играеха за България.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Изгонили е силно казано .... просто слабият му и мекушав характер се показа отново. Не може от две изречения на Лечков да се намусиш и да си идеш. Поколението на Ицо се псуваха в съблекалнята понякога, но никой не си тръгна заради това. Излизаха и играеха за България.
+1111111
1982 написа:Изгонили е силно казано .... просто слабият му и мекушав характер се показа отново. Не може от две изречения на Лечков да се намусиш и да си идеш. Поколението на Ицо се псуваха в съблекалнята понякога, но никой не си тръгна заради това. Излизаха и играеха за България.
А сега що никой от БФС-арчетата не плюе по тия михлюзи и бездарници, дето не знаят на кой свят са като излязат с националната фланелка? Такава помия, каквато се изливаше срещу Бербатов в момента няма, опитаха се върху Любо да го направят, ама той наистина е с по-силен характер и не им позволи. Толкова за Лечков и ко., пълни безсрамници и доказани престъпници, които сега си въртят уговорените мачове и ги боли курО.
Teo написа:Барса също беше опция за него... там играят точно тоя футбол които най-обича.. многото подавания и постепенно нападение.. щеше да направи рекорд по асистенции на месията
Опцията за Бербатов беше ясна за всеки, който гледа английски футбол... просто снощи носеше грешната фланелка на терена... в противен случай и той и Арсенал щяха да имат много повече успехи... Стилът на Арсенал е стълът на Бербатов, много пасове и изненадващи извеждащи подавания с бързи крила, да не говорим ,че Бербо никога нямаше да прави пропуските на Жури от малкото наказателно и щеше да е страшно ефективен точно при типа игра на Арсенал...
[center]
[/center]

1982 написа:Гунди не съм го гледал и ще си спестя коментара, но Ицо съм - и да, той беше лидер, водач. Нещо, което Бербатов никога не е бил.
Бербатов е нападател, не е лидер, не е водач, просто гениален нападател. Все още е в топ 10 на най-ефективните играчи, играещи в топ първенствата на Европа. Най-много голове за националния, най-много голове в чужбина, най-дълга кариера в топ-първенствата на Европа... А Стоичков на 29 приключи с големия футбол

[center]
[/center]

Най-много голове за националния .... ама половината в приятелски мачове, нали ?!
Виж Стоичков и Гунди какви решаващи голове имат, в какви мачове ..... гледайте качеството най-вече, не количеството.
Дипломате, аз не споря, че Боби, Лечков и сие са пълни боклуци, но Бербатов постъпи като пълна примадона и отново доказа колко е тънкообидчив и мекушав. Ицо, Любо, Балъков, Лечков и т.н. знаеш ли колко помия поемаха, особено до САЩ-94 ??! Ама някой да се е направил на обиден ?!
Виж Стоичков и Гунди какви решаващи голове имат, в какви мачове ..... гледайте качеството най-вече, не количеството.
Дипломате, аз не споря, че Боби, Лечков и сие са пълни боклуци, но Бербатов постъпи като пълна примадона и отново доказа колко е тънкообидчив и мекушав. Ицо, Любо, Балъков, Лечков и т.н. знаеш ли колко помия поемаха, особено до САЩ-94 ??! Ама някой да се е направил на обиден ?!
1982 написа:Най-много голове за националния .... ама половината в приятелски мачове, нали ?!
Не е вярно това, което си написал... не знам защо разни хора смятате, че една лъжа повторена 1000 пъти, ще стане истина. Веднъж си направих труда и прегледах всички голове на Бербатов в националния: 2/3 от тях са важни... това, че Бербатов не е играл с Балъков (игра за кратко и отидохме на европейско) и със всички останали от поколението на Стоичков, не значи, че головете му не са важни, просто бяхме слаби в тези години и като сме били Беларус, Бербатов е вкарвал на Беларус...
И Бербатов се отказа доста млад от националния, можеше да стигне до сериозна цифра голове... не казвам ,че Стоичков не е истинска легенда на футбола ни, просто Бербатов е по-комплексния и играч и по-голям професионалист
Има и друга лъжа в думите ти... прочети преди 94-та кой се отказва от националния

[center]
[/center]

Кое не е вярно, на Бербатов головете му са основно в приятелски мачове (близо половината) и срещу слабаци. Провери.
Освен на Хърватска и Белгия, аз не се сещам на някой по-сериозен отбор да е вкарвал в официален двубой.
Освен на Хърватска и Белгия, аз не се сещам на някой по-сериозен отбор да е вкарвал в официален двубой.