Мнениеот СВОБОДЕН » 20 май 2012 19:23
Байерн са печелили толкова много титли и купи на Германия и загубите им сега не са от голямо значение. Ще ги спечелят със сигурност след година, две. За Леверкузен не е така защото едва ли скоро ще имат шанс да спечелят нещо. ШЛ е по-различно нщо само защото по стечение на обстоятелствата бяха домакини на финала. Това е проблема, иначе един загубен финал не е кой знае какво защото Байерн ще спечели и тази купа след някой друг сезон. Немският клубен футбол е в подем, а Байерн си остава най-великият клуб в Германия и това скоро ще се види. Но няма да е в Мюнхен и това е проблемът. Освен това паднаха от един от най-безличните носители на този трофей от доста години. Челси игра антифутбол през целия сезон след идването на Ди Матео. Аз освен това не понасям Челси. Те са клуб с традиции, но идването руския бандит ги превръща в нещо друго. За това не трябваше да да печелят точно сега, но такъв е футбола. Не знам обаче какво цена ще има успехът на италиенца. Защото Виаш Боаш се опита да обнови състава и да работи в перспектива. Той доведе Мата, под негово ръководство голям прогрес отбеляза Стъридж. Но италианеца върна старите кучета в отбора в името на успеха. Но по голямата част от играчите им са преминали зенита си, а на пазара Ман сити няма да им остави много шансове. А Байерн като голям отбор ще си направят изводите и отборът им ще стане по силен. За Челси обаче не мисля, че ще е така и техните проблеми тепърва ще започнат. С тях очаквам да се случи това което се случи на Интер след спечелването на тази купа, т.е. тотален срив. В дългосрочен план печеливш е Байерн.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!