kingofpop написа:Германия няма да спечели Евро 2012 сигурен съм в това, а Байерн заслужават да триумфират в ШЛ...за тях съм
Време е Холандия или Италия да триумфира.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Германия няма да спечели Евро 2012 сигурен съм в това, а Байерн заслужават да триумфират в ШЛ...за тях съм
g3_ev2 написа:Приятели, кое е по-вярно, че силният понякога (често губи) или че нашите представи за силен имат нужда от обновяване?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Янис Зику написа:Дортмунд са ясни, но и Шалке разполагат с огромен потенциал и това се видя на миналата ШЛ.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Янис Зику написа:Дортмунд са ясни, но и Шалке разполагат с огромен потенциал и това се видя на миналата ШЛ.
aguias написа:......Само да попитам миналата година на полуфинала на ЛЕ колко португалски отбора имаше -3! Кой взе ШЛ през 2004
? Та тая триглава ламя май има повечко глави
! А немците едва ли ще настигнат португалците по успехи то жабарите вече не могат!!
Tommi написа:MCMXIII написа:Любопитно ми е да видя колко са дълговете на Байерн... Щото на общото събрание на акционерите, Ули Хьонес се изтъпани и каза "Ние 19 година по ред сме на печалба". Това го гледах по ТВ Байерн.
За последната година оперативната им печалба е 90 млн., може това има предвид Ули Хьонес. Ето я класацията на сп. Форбс http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/#p_1_s_d6_ Първата колона е стойността на клуба, след това са Процентна промяна на стойността въз основа на предишната година, Дълг като процент от стойността на клуба (като умножиш дадения процент по стойността може да видиш и сумата на дълга), Приходи, Оперативна печалба. Като кликнеш на някоя колона ти подрежда отборите по възходящ ред, а като кликнеш още веднъж ти ги подрежда по низходящ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта