bubka написа:NOMER14 написа:Ако на Писижиту играчите му ставаха, щяха да играят в Англия, а не да подритват в умрялото френско първенство. Същото се отнася и за тренера им.
Колко мача сте гледали от френското и колко от английското. От 70-те хората следят само английското, че и долните дивизии.
Ще каже човек, че извън Англия няма играчи, които да "стават". Не знам дали си на някакви наркотици или просто те хваща старческата склероза, ама тотално копаеш дъното.
Лунатик си е Кройфа ...............
Точно в момента даже може да се каже че с 3/4 изключения (Салах, Палмър, Родри..), най- скипите и
влиятелни играчи не са във ВЛ. По- скоро там може да се видят игарчи от типа: Деле Али ;-) -> Грилиш, Рашфорд ......
Не знам кой какво гледа ама така да се генерализира е 100%-та грешка.
Аз последните 2/3 години съм гледал повече мачове от френското в сравнение с ВЛ (мисля макс 2 мача, за един помня
със сигурност). То дори и 2/3- ма от най-влителните английски играчи (на прима виста Белингам, Кейн, ТАА) не са във ВЛ
пък да не говорим в световен мащаб. Ето замислям се примерно колко играчи от последните 2 световни шампиона
в момента са във ВЛ? От франсетата играчите които не са се отказали само Салиба, Конате, Дисаси. Конате май съвсем
скоро няма да е там. Дисаси също май го броят за махане.
От аржентинците които все още играят без да съм голям спец че някои играчи не ги знам: Мартинес на квадрат, Ромеро
,Енцо и Макалистър.
И какво феновете на футбола трябва да са коне с капаци защото през 80-те Пуул, Евертън и Нотингам били легенди и да
гледаме само ВЛ ли? Кройфа може би гледа затова и Ередивизие?