Родната "А"-група сред 20-те най-силни първенства в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Родната "А"-група сред 20-те най-силни първенства в Европа

Мнениеот metodito » 20 фев 2012 20:15

Бижутера написа:Съгласен съм, но не мога да приема твърдението, че А група е по-силна от австрийската Бундеслига - звучи абсурдно... ;)

Ами не знам. Предполагам... убеден съм, че не е така корумпирано и нагласено като нашето...а това значи и по-силно всъщност.
Честните първенства обикновено...винаги са силни...
Руското преди няколко години бе супер мръсно и купено първенство и ги нямаше в евротурнирите. За две-три години поставиха нещата на различна основа и резултата се вижда.
Последна промяна от metodito на 20 фев 2012 20:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 20 фев 2012 20:17

dunavfc написа:
Captain Stottlemeyer написа:Съжалявам, но истинската класация е тази на УЕФА, другата служи само за да гъделичка самочувствието на хората от БФС и на някои наивници. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients

Тук говорим за едно реално класиране,без значение какво казват световните статистики или конкретно УЕФА.
Поглеждам класацията на УЕФА на която сме на 28 място,но никой не може да ме убеди,че първенствата на Сърбия,Словакия,Беларус,Норвегия,Швеция и на Хърватска които са пред нас са по-добри от нашето...

"Да поканим" за 1 година в нашето първенство да участват Партизан,Бате Борисов,Динамо Загреб и Жилина и да видим колко са ни силни грандовете и първенството.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2012 20:18

m_fuel написа:
"Да поканим" за 1 година в нашето първенство да участват Партизан,Бате Борисов,Динамо Загреб и Жилина и да видим колко са ни силни грандовете и първенството.

Ама наши съдии ли ще свирят? :mrgreen:

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 20 фев 2012 20:20

metodito написа:
m_fuel написа:

Ама наши съдии ли ще свирят? :mrgreen:

Ми и наши да свирят ,чуждите отбори пак имат повече пари да ги купят :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 фев 2012 20:22

metodito написа:
Бижутера написа:Съгласен съм, но не мога да приема твърдението, че А група е по-силна от австрийската Бундеслига - звучи абсурдно... ;)

Ами не знам. Предполагам... убеден съм, че не е така корумпирано и нагласено като нашето...а това значи и по-силно всъщност.
Честните първенства обикновено са силни...

В Австрия има най-много регистрирани бумейкърски къщи в цяла Европа. А в "Б" групата им са най-манипулираните резултати и най-често блокираните срещи от букмейкърите, друг е въпросът, че там никога не се разследват "съмнителните" мачове ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2012 20:26

Не знаех това.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 20 фев 2012 20:31

Не съм ви следил спора ама ако някой твърди, че А група се доближава дори на 30% до бундеслигата на Аавстрия значи не е добре с главата.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 20 фев 2012 20:35

Само като прочетеш първенците ти става ясно, че тая статистика е ужасно остаряла и невярна... Примера от отдавна задмина Висшата лига, която от своя страна е на път да бъде задмината и от Бундеслигата. България преди Полша и Сърбия е просто смешно. Звезда и Партизан продават млади таланти за по 4,5млн евро на сума ти европейски грандове, докато при нас целите отбори на Левски и ЦСКА общо струват толко сигурно...

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 20 фев 2012 20:39

И според мен нашето първенство си заслужава мястото . Колкото и на някои хора да не им се иска да признаят "А" ПФГ в последните години е интересна и ще става по интересна и по- силна, не защото Левски и ЦСКА стават все по- слаби , а защото в провинциалните отбори започнаха да се наливат повече пари. (не ангажирам никой с това мнение !)

deladog

Мнениеот deladog » 20 фев 2012 20:46

Класация, в която руското първенство не е между първите 4-5, е изсмукана от пръстите.

Върни се в “Футбол - Свят”