Manchester City FC Official Fan Club Bulgaria

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Manchester City FC Official Fan Club Bulgaria

Мнениеот Sardukar » 06 фев 2012 18:15

OldTrafford написа:
Sardukar написа:Ман Сити винаги са ми били симпатични! Който не ги е чувал си е негов проблем! Всеки, който претендира, че следи английския футбол знае какво е Ман СИТИ! Успех в организацията и дано станете шампиони на Англия! Ще е реванш за лягането на манчовците на Дарби!

Лол,излез от филма..! :shock:
Между другото кой са Сити в Англия,ако може да ми разясниш "разбирачо на ВЛ" :roll:

хаха комплексарче :lol: Ман Сити са тези, които изпаднаха, защото твойте любимци излезнаха и легнаха на Дарби с резервите :!: Ман Сити единствени биха ЧЕЛСИ в първия сезон на Моуриньо след гол на Анелка от дузпа. Ман Сити имат страхотни фенове в Англия и ако има деца, които се съмняват... Да потърсят статистики каква е посещаемостта, когато отбора е във второто ниво на английския футбол :!: Ман Сити под ръководството на Ериксон направи много приятни мачове! Бтв за 33г. Ман Сити имат един "смешен" ФА, но сигурно са събрали повече хора на него от колкото всички празненства на САФ и компания 8-)

ПП Давам само косвени примери, но със сигурност има много причини за да избереш Ман Сити, за свой отбор! Уважавайте избора на хората! Коментари "добре, че дойдоха шейховете" просто ви правят лоша реклама !
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 18:19

CTAHKO написа:Тук не става въпрос за бъдещето на МЮ,а за опит да се създаде фен клуб в България на градския ви съперник Ман Сити ;) Ок,по-титолувани сте от тях както и от много други английски клубове и в това спор няма,но и не означава че те,а и останалите клубове не трябва,нямат право и не могат да имат фенове 8-) Да,днес сте силните на деня,ама догодина дали пак ще сте :roll: Ами след пет години,ами след десет :roll: Кой знае :roll: Малко повечко уважение и към другите,пък то времето ще си покаже кой,колко,кога,до кога и какво ще постигне.Както вие няма да се откажете от отбора си и няма да станете фенове на друг клуб,така е и с феновете на другите клубове.Така че колкото и да се чукате в гърдите,да обиждате и да се подигравате на останалите фенове,нищо няма да промените освен да си спечелите омраза :!:

Имам уважение към всеки истински фен.
Едно е да си фен на Сити,и да си те кефи стил на игра,ръководство,идоли в отбора и т.н
Друго е да викаш за тях защото си повече анти отколкото ЗА,такива няма как да се уважават! Аз точно в този форум само такива наблюдавам :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 фев 2012 18:36

Вие пък какво им се смеете ? Ако не беше Абрамович, дали сега щеше да има толкова фенове на Челси ? Ами ако не беше Фъргюсън ? Той ви направи отбор. Без него щяхте да сте нищо. А Ливърпул в последните 20 години има толкова успехи на домашна сцена, колкото и Сити.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 06 фев 2012 19:31

Eminem го написа много правилно! Точно пък феновете на Челси и Юнайтед да говорят за история е смешно. Едните бяха лондонски средняци с 1 титла от преди 50 години преди чичко паричко да дойде, а другите станаха нещо толкова значимо за английския футбол благодарение на САФ, преди него имат точно 7 титли, с повече титли са Арсенал - 10, Евертън - 9, Вила също имат 7, Съндърланд - 6, а Ливърпул - 18, така че феновете на Ман да не говорят колко са велики защото историята започва преди 92-ра ;)

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 19:44

Тва да се сравнява фенството по години и най-тъпия довод който съм чувал.
Тея дето са станали фенове на Пуул кога са го направили? В какъв период за Пуул са го направили?
Всичките "стари" фенове дет се биете по гърдите от Пуул сте станали такива под 20год възраст и то в златен период за Пуул.
Та каква е разликата с нас питам аз. Въобще ... да ви се отговаря не заслужавате.
Ако за вас Юнайтед е просто клуб, който задължително трябва да изхейтите, не бъдете морални или каквото и да е съдници на хората, на които им пука по някакъв начин, било то краен или различен от вашия. Ходете и кажете на Сър Боби Чарлтън, че одобрявате същите тези да пеят песни за Мюнхен и да имитират самолети, докато той слуша и гледа на метри в ложите. Да ги съжалявам и разбирам е обидно за мен, и за близките и семействата на загиналите "бебета на Бъзби". 'Тези' не заслужават човешко, хуманно отношение..
Юнайтед е от трите отбора с най-много фенове в България и Света, колкото и да не ви харесва. В Букурещ с Оцелул имаше едно 600-700 българи на Национал Арена. Поправете ме ако греша, но не съм запознат дали е имало такова масово посещение на чужд отбор извън България.
А някои ще си останат безочливи,долни,лицемерно-неприятни,неблагодарни,анти-фенове на Юнайтед
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 06 фев 2012 19:56

Ако в Букурещ е имало 600-700 българи, това е наистина много тъжно за нас българите, да е имало 500-600 японци, корейци, индийци или бангладещци ок, ама българи, малко е обидно!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 фев 2012 20:01

Страшни комплексари са напъплили в тая тема. В еврофутбола до вкъщи редовно (главно през лятото) виждам един тип на около 40 години, с тениска на Ман Сити от 90-те. Познавам и други хора, фенове на този клуб от много време, ама не е ли то да си от Ман Юнайтед и да се хвалиш, че ги гледаш от финала с Байерн, заради големия дух, значи не ставаш.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 06 фев 2012 20:12

Живеем в демократична държава,всеки има право да избира кой отбор ще подкрепя,това не влиза в работата на феновете на други отбори.Няма нищо лошо да подкрепяш даден отбор бил той Сити,Челси,Юнайтед и т.н.Според мен не е честно и морално да съдим феновете на някой отбор.Сити правят добра селекция,играят бърз и красив футбол и е нормално да привличат фенове.Не виждам нищо лошо в това.Вместо да обиждате феновете на други отбори на "глорихънтъри" си гледайте своя отбор.Нали не сме анти-фенове,а фенове?
Изображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 06 фев 2012 20:30

Няма лошо, но като видях, че повечето снимки са анти-юнайтед... :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

pavkata_blue
Контакти:

Мнениеот pavkata_blue » 06 фев 2012 20:39

Така лично аз съм фен на Сити от 99 , времето когато 90% от хората станаха за юнайтед , заради финала и Бекъм..... И на неуките приятелки ще кажа , че любовта на отбора не се измерва с титли и купи , като изключим лигавите фенчета на юнайтед..... 100 % ако изпаднете или фалирате както нас болшинството ще заебете юнайте , вие даже незнаете кога е създаден и под какво име ... жалкари

Върни се в “Футбол - Свят”