Ще гледаме свободно европейски футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще гледаме свободно европейски футбол
Значи се разбрахме, виж ми горното мнение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
dunavfc написа:rhaegar написа:dunavfc написа:
За щастие повечето хора не са като тебе,затова и интересът към българският футбол е голям и това го показват рейтингите.Никой не може да ме убеди,че на някой може да му е интересен мач между Стоук Сити и Фулъм.
И мен никой не може да ме убеди, че Пирин-Монтана може да е интересен. С какво? С ръгане на кална нива и по 2-3 точни паса поред? С гол от повече от 15 метра (или от пряк свободен) веднъж на 15 мача? Футбол със скоростта на ранена костенурка? Пълни трибуни? Красива атака веднъж на 5 мача? Мерси. Ще си гледам Стоук и Фулъм.
Не,бе човек не става въпрос за интерес в смисъл качество на играта бе,от тука идва разминаванията ни в мненията..Пирин - Монтана е по-отвратителен мач дори от мачовете от 5-6 дивизия на Англия,но на феновете на тези отбори това изобщо не им пука разбираш ли ? Аз съм фен на Дунав Русе,моят отбор играеше последно отвратителен футбол,дори няма смисъл да го сравня с играта на някой отбор от 10 дивизия на Англия,но за мен всеки един мач на Дунав е с много по-голям интересен от колкото които и да е мач в чужбина.Това имам предвид под интересен,не към качество.Аз да не съм психично болен та да сравнявам качеството на играта в Англия и Българи ?
Ама гледайте си ги вие бе, защо трябва да ни ги натрапвате на нас? Мен пък изобщо не ме интересува Дунав и не съм съгласен да е единствения мач, който ще се дава във дадено време по телевизията!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Абе,Фабрегас на тебе някакво мазохистично удоволствие ли ти прави да спориш за неща,които знаеш че не са така ? Кой какво натяква бе ? Ако от 15-00 до 17-00 има забранени мачове от Английското първенство,това няма да е за сметка на българското !!! Както няма да можем да гледаме Ман и Арсенал,така няма да се гледа по-това време и Левски и ЦСКА.Кое не се разбра,че тая мярка има за цел да накара хората да ходят на стадиона,а не да гледат мачовете от българското първенство по телевизията.
- ace_ventura
- Контакти:
Alexx написа:Аз мачовете на ЦСКА си ги гледам(не редовно, защото все по-трудно ми е да гледам мачове на любимия ми отбор, заради слабата продукция на А група), но никой не може да ме накара да гледам който и да е друг отбор от А група. Извън мачовете на ЦСКА искам да гледам майсторство и тактическа дисциплина.
+1948
а на останалите които предпочитат да си гледат А група, никои по никакъв начин не ги спира или ограничава. затова моля и те да не си опитват да спират или ограничават нас да си гледам лийдс - нотингам. а за БФС каквото и да се каже, ще е малко ... те убиха футбола в България и с тоталитарни приоми няма как да се върнат хората по стадионите, ни поради собствената си тъпота и в това си начинание ще се провалят, нещо което и слепец не би изненадало!!!
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
dunavfc написа:Абе,Фабрегас на тебе някакво мазохистично удоволствие ли ти прави да спориш за неща,които знаеш че не са така ? Кой какво натяква бе ? Ако от 15-00 до 17-00 има забранени мачове от Английското първенство,това няма да е за сметка на българското !!! Както няма да можем да гледаме Ман и Арсенал,така няма да се гледа по-това време и Левски и ЦСКА.Кое не се разбра,че тая мярка има за цел да накара хората да ходят на стадиона,а не да гледат мачовете от българското първенство по телевизията.
Мен ми е все тая дали измислените отбори ще ги дават по телевизията или ще си ги гледате на стадиона. Не ми пука и ЗАЩО нямаше да дават английското първенство или италианското. Аз искам да си гледам мачовете, не ми пука каква цел са имали тия блокирани часове!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:dunavfc написа:Абе,Фабрегас на тебе някакво мазохистично удоволствие ли ти прави да спориш за неща,които знаеш че не са така ? Кой какво натяква бе ? Ако от 15-00 до 17-00 има забранени мачове от Английското първенство,това няма да е за сметка на българското !!! Както няма да можем да гледаме Ман и Арсенал,така няма да се гледа по-това време и Левски и ЦСКА.Кое не се разбра,че тая мярка има за цел да накара хората да ходят на стадиона,а не да гледат мачовете от българското първенство по телевизията.
Мен ми е все тая дали измислените отбори ще ги дават по телевизията или ще си ги гледате на стадиона. Не ми пука и ЗАЩО нямаше да дават английското първенство или италианското. Аз искам да си гледам мачовете, не ми пука каква цел са имали тия блокирани часове!
Като не ти пука,още някоя и друга година,ще гледаш Арсенал и Барселона по изтъченият канал СопКаст,пък аз ще си гледам мача на стадиона и ще ме боли левият ташак.
dunavfc
И мен ме дразни пренебрежителното отношение на някои хора към А група, но понякога родната продукция заслужава критиките си. Заеби спортно техническата част на играта. Виж корупцията,безхаберието на управниците на футбола ни, лобирането, липската на какъвто и да е план за издигане на А група .... Виж съседните страни.Те си имат някакви дългосрочни амбиции и планове, които си ги следват.
И мен ме дразни пренебрежителното отношение на някои хора към А група, но понякога родната продукция заслужава критиките си. Заеби спортно техническата част на играта. Виж корупцията,безхаберието на управниците на футбола ни, лобирането, липската на какъвто и да е план за издигане на А група .... Виж съседните страни.Те си имат някакви дългосрочни амбиции и планове, които си ги следват.
Уникални чуждопоклонници са някои и доводите им въобще не могат да ме убедят,че трябва да гледам средняците от Англия,вместо тези от България .. Заради навлизането на английския футбол в българската телевизия,всеки забравя,че основната цел е да подкрепиш любимия отбор,а не да се радваш на качеството.Нормално ли е това,което се случва в момента в България ? Нормално ли е феновете на малките отбори,подкрепящи ги от 50 години,да гледат как техният Берое е пренебрегнат за сметка на Уест Хем,който има фенове,заради някакъв си хулигански филм.До това доведе модерния футбол и нещата вече са необратими.А и ние,българите,притежаваме един много лош порок - не се радваме на това,което имаме,а винаги сме недоволни,че някой е по-напред от нас в дадена сфера.Радвайте се,че все още имаме отбори в евротурнирите и че все още има хора,грижещи се за футбола ни - има страни,които не могат да се похвалят и с това.А за британците не берете грижа,тях винаги ще има кой да гледа,макар че половината мачове са скучни (твърдо заставам зад думите си),противно на мнението на група съфорумници,че всички мачове и целият футбол е с 12309 класи над нашия.
Това е чувството,което в нас гори ..

Alexx написа:dunavfc
Съгласен съм с тебе приятел,лош е имиджът ни и за съжеление трудно се изчиства,въпреки че има положителна промяна през последните години.Критиките към нашето първенство са напълно основателни.Аз се дразня,някой селяк като влезе в тема за българския футбол,исере се с извинение и отпрашва.Как може българин да му е готино да плюе по нещо българско,аз това няма да мога да разбера докато съм жив.И аз не харесвам българският рап например,но не ми е хубаво да плюя по него и да го иронизирам.
Yanev написа:Уникални чуждопоклонници са някои и доводите им въобще не могат да ме убедят,че трябва да гледам средняците от Англия,вместо тези от България .. Заради навлизането на английския футбол в българската телевизия,всеки забравя,че основната цел е да подкрепиш любимия отбор,а не да се радваш на качеството.Нормално ли е това,което се случва в момента в България ? Нормално ли е феновете на малките отбори,подкрепящи ги от 50 години,да гледат как техният Берое е пренебрегнат за сметка на Уест Хем,който има фенове,заради някакъв си хулигански филм.До това доведе модерния футбол и нещата вече са необратими.А и ние,българите,притежаваме един много лош порок - не се радваме на това,което имаме,а винаги сме недоволни,че някой е по-напред от нас в дадена сфера.Радвайте се,че все още имаме отбори в евротурнирите и че все още има хора,грижещи се за футбола ни - има страни,които не могат да се похвалят и с това.А за британците не берете грижа,тях винаги ще има кой да гледа,макар че половината мачове са скучни (твърдо заставам зад думите си),противно на мнението на група съфорумници,че всички мачове и целият футбол е с 12309 класи над нашия.
Защо на аватара ти не е Спас Делев, българопоклонни друже? Аз не искам да спирам феновете на Берое, Марек и Долно Уйно да си гледат отборите, защо те трябва да спират мен да гледам каквото искам?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага