daniel875 написа:Абе аз питам кога за последно станаха на Апертура. Моля не ми говорете за Клаусура. Аз това не го броя. Апертура е по - важната. Там май от доста време не са били първи. А за Копа Либертадорес от мача с Ювентус не помня да са печелили друга купа. Тоест кое им е голямото. Вие, дето критикувате, чували ли сте за отбори като Расинг, Естудиантес, Индепендиенте, Бока са по - нови. Навремето имаше отбори също като Пенярол, Насионал, Сантош.
Колкото Ривър Плейт е голям отбор, в смисъл световен, толкова са и например Велес Сарсфийлд. И двата отбора имат по една междуконтинентална. Нямам никакви симпатии към аржентинските отбори иначе. Има си обаче история и тя трябва да се уважава.
Кажете нещо за Славия и 1984. Случаят е много интересен. За Левски и ЦСКА се знае казаното. Но защо и Славия.
АК Индепендиенте е спортен клуб в Аржентина, известен най-вече с футболния си отбор, основан през 1905 г.
Отборът е печелил 14 шампионата на Аржентина, което го прави третия най-успешен отбор на страната след Ривър Плейт и Бока Хуниорс.
Ето ти и класиране на 3-те най успешни в Аржентина Ривер,Бока,Индепендиенте.
За Славия преди малко го прочетох в деругата тема за Ривър и на мене също ми стана интересно....галеници,кво да ги прайш
п.п. тва за тоя пич под твоя коментар дето се е разпалил тука да ни обяснява глупости му казвам да се ориантира да пише по темата ,че най гнусно е когато крадеца вика дръжте крадеца!