Истината за бандеровците е, че освен антикомунисти те са били и антифашисти, истински украински патриоти!
Истината е, че ти плащат добре и ти се стараеш, но хората тук си имат собствено мнение. Поне тези, които не са зомбирани вече.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Истината за бандеровците е, че освен антикомунисти те са били и антифашисти, истински украински патриоти!
HoUs4oOL написа:...Ценности, какво да ги правиш....
Тони написа:Чакай малко сега! Това не е ли темата за "Мис Обаяние" ?
Или просто трябваше да напишеш нещо, че да можеш да си тролиш?
DANS написа:
Да разбирам ли, че е лошо да съм БЪЛГАРОФИЛ?! Аз се гордея с това, че съм БЪЛГАРОФИЛ!
Сега малко да разоблича ПутиноФашистката пропаганда,
ще поднеса малко факти за "бандеровците" - "фашисти":
Ева ли знаете, че немците арестуват Бандера няколко дни след акта на провъзгласяването на възстановяването на Украинската Държава - на 5 юли 1941. и че Степан Бандера е затворник в германския концлагер Заксенхаузен до декември 1944 г.
Едвали знаете, че брата на Бандера, Василий е убит във фашисткия концлагер Освиенцим през 1942 г.
това е снимка на Василий в концлагера:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта