БАТЕ Борисов близо до ново участие в групите на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БАТЕ Борисов близо до ново участие в групите на ШЛ
Докато в България чалгата и футбола вървят ръка за ръка, неочаквайте промяна.
С риск да засегна сините привърженици, основния виновник батето да са това което са сега е Георги Иванов Гонзо. С изпуснатата дузпа и отпадане от Бате. Отбора набра средства и пари и в момента е доста приличен европейски отбор. 99% пак е в групите на лигата. Трябва да издигнат паметник на Гонзо дузпата и да му се кефят. Този човек промени беларуския футбол
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- metodito
- Контакти:
С риск да засегна сините привърженици
Не ни засягаш, но мнението ти не е правилно, според мен. Гонзо има вина за отпадането на отбора от Европа, а не за възхода на БАТЕ. Ако трябва някой друг да бъде търсен за виновник е Андерлехт - по-класен, по-богат и с повече европейски успехи от "Левски".
Относно дузпата, ..то ако баба имаше...
Батков е виновник, главният виновник за отпадането на "Левски" чрез треньорската рокада.

Мустака - реалният благодетел на БАТЕ! ХИХИХИХИ
Бате Борисов е най-късметлийският отбор, който съм виждал през живота си! Преди време съм обяснявал подробно защо мисля така, сега не ми се обяснява. Само ще кажа, че дори когато ние имахме 2-3 по-добри отбора от Бате, те пак постигаха по-големи успехи от нас заради късмета си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- metodito
- Контакти:
Ми, щом 80 минути на "Бернабеу" без получен гол за теб е късмет - ок.
А за мен причините за успеха им се дължат на:
1. Стройна организация в клуба и на терена.
2. Последователно водена политика при вземането на решения, както в клуба, така и на терена.
3. Модерно мислещ треньор.
И да не забравяме това, че почти всички са местни момчета - нещо, което изключва лоша комуникация, големи различия в манталитета на футболистите (африканските футболисти са доста своенравни например) и липса на мотивация (извинения, като "Искам да се прибера в родината си" АКА "Малко ми плащат", "Местните ме гледат на кръв щото съм чужденец" АКА "Малко ми плащат и ми писна някакви галфони дето нищо не им разбирам да ме псуват. Вкъщи поне им разбирам какво ме хранят" и такива).
А и, разбира се, каквото и да правиш, не само във футбола, ако нямаш късмет - забрави. Но говоря за предизвикан късмет. Случайност е да отстраниш клуб много по-богат и опитен и после да отидеш в забвение за 5-6 години. Когато надграждаш обаче...
В Беларус някои неща са спрели в 80-те, но явно други се развиват.
2. Последователно водена политика при вземането на решения, както в клуба, така и на терена.
И да не забравяме това, че почти всички са местни момчета - нещо, което изключва лоша комуникация, големи различия в манталитета на футболистите (африканските футболисти са доста своенравни например) и липса на мотивация (извинения, като "Искам да се прибера в родината си" АКА "Малко ми плащат", "Местните ме гледат на кръв щото съм чужденец" АКА "Малко ми плащат и ми писна някакви галфони дето нищо не им разбирам да ме псуват. Вкъщи поне им разбирам какво ме хранят" и такива).
А и, разбира се, каквото и да правиш, не само във футбола, ако нямаш късмет - забрави. Но говоря за предизвикан късмет. Случайност е да отстраниш клуб много по-богат и опитен и после да отидеш в забвение за 5-6 години. Когато надграждаш обаче...
- batmanlevski
- Контакти:
напълно нормално там няма Бойко Борисов който да '' помага'' на спорта както у нас и резултата е налице !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:напълно нормално там няма Бойко Борисов който да '' помага'' на спорта както у нас и резултата е налице !
Но, пък си имат Лукашенко!
metodito написа:Ми, щом 80 минути на "Бернабеу" без получен гол за теб е късмет - ок.
Мачът с Реал Мадрид е хубав пример.

А по отношение на надграждането, забележи как надграждат. Левски беше много по-добрият отбор и в двата мача, но Бате ни отстрани (благодарение и на много груба вратарска грешка във втория мач и на изпусната дузпа в първия). На следващата година отпадане от Вентспилс в ШЛ и отстраняване на Литекс по много късметлийски начин (след гол в последните минути) в ЛЕ. На третата година отпаднаха от плейофите на ШЛ и отидоха в най-леката група (по мое мнение) в ЛЕ, от която успяха да излязат (а тогава на нас една глава ни попречи да излезем от по-тежка група).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- metodito
- Контакти:
Не мисля, че трябва да омаловажаваме това, което правят в БАТЕ. Все пак става дума за белоруски отбор, а не такъв от Франция или Белгия/Холандия.
Аз съм на мнение, че ако Мъри не бе махан, сега щяхме с теб да сме най-вероятно на Герена, или по-скоро вчера, а за БАТЕ щяхме да говорим не като за модел за подражание, а като за "онзи симпатичен белоруски отбор, който БЕЗ малко да ни отстрани". Реалностите, за съжаление са други.
Аз съм на мнение, че ако Мъри не бе махан, сега щяхме с теб да сме най-вероятно на Герена, или по-скоро вчера, а за БАТЕ щяхме да говорим не като за модел за подражание, а като за "онзи симпатичен белоруски отбор, който БЕЗ малко да ни отстрани". Реалностите, за съжаление са други.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Когато едно нещо се случи 5 пъти поред, това не е късмет, а закономерност и тенденция. По същата логика аз мога да омаловажа четвъртфинала на Левски в УЕФА - Артмедия си разпродаде звездите, Удинезе дойде с 3-тия си отбор, бла-бла-бла. Само че не би било правилно. Естествено, без шанс не може, само че да се твърди че да си в групите 4-5 поредни сезона било само заради късмет, е доста некоректно според мен