Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Re: Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител
Според мен след като изтекът двете полувремена от по 15 минути , трябва да се играе до златен гол . Когато единия отбор отбележи гол , мача се прекратява и победителя е този отбор , който е вкарал златния гол .
Дузпите са необходими. Единствено могат да бъдат отменени на финалния мач където мача може да се реши с преиграване.
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Alexx написа:Дузпите са необходими. Единствено могат да бъдат отменени на финалния мач където мача може да се реши с преиграване.
Тук не става дума за премахване на наказателните удари , а за определяне на победителя в даден турнир при равен резултат след продължения .
- C'mon Chelsea
- Контакти:

Не мога да повярвам какви простотии се предлагат, за да стане "по-интересен" футболът. Пичове, това е игра с над 150-годишна история и днес е толкова интересна и обичана точно защото правилата са си останали същите ! Разбира се има промени като картоните, но такива промени са наложителни и не са кардинални. Като например да се дава дузпа на всеки 3 корнера

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]
Жозе Моуриньо написа:Alexx написа:Дузпите са необходими. Единствено могат да бъдат отменени на финалния мач където мача може да се реши с преиграване.
Тук не става дума за премахване на наказателните удари , а за определяне на победителя в даден турнир при равен резултат след продължения .
И аз за това говоря ! Според мен трябва да има изпълнение на дузпи след равен резултат, но във финалните мачове трябва да има преиграване след 120 минути футбол.
C'mon Chelsea написа::lol:![]()
![]()
Не мога да повярвам какви простотии се предлагат, за да стане "по-интересен" футболът. Пичове, това е игра с над 150-годишна история и днес е толкова интересна и обичана точно защото правилата са си останали същите ! Разбира се има промени като картоните, но такива промени са наложителни и не са кардинални. Като например да се дава дузпа на всеки 3 корнера.....който си мисли, че така ще е "по-интересно" нека се ориентира към друг спорт, по възможност без топка !
Предполагам, този дето го е прелдожил се е шегувал брат, тва да не е цък цък на село да има дузпа на 3 корнера

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- C'mon Chelsea
- Контакти:
kingofpop написа:C'mon Chelsea написа::lol:![]()
![]()
Не мога да повярвам какви простотии се предлагат, за да стане "по-интересен" футболът. Пичове, това е игра с над 150-годишна история и днес е толкова интересна и обичана точно защото правилата са си останали същите ! Разбира се има промени като картоните, но такива промени са наложителни и не са кардинални. Като например да се дава дузпа на всеки 3 корнера.....който си мисли, че така ще е "по-интересно" нека се ориентира към друг спорт, по възможност без топка !
Предполагам, този дето го е прелдожил се е шегувал брат, тва да не е цък цък на село да има дузпа на 3 корнера![]()
Така е, но след толкова гениални предложения от ФИФА и фенски шеги...вече знаеш кое е истина и кое - не

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]
mmitko написа:Без дузпи няма да е интересно !
Донякъде си прав, ама пък така се морят повече и ще си проличи кой има по - добра физическа подготовка, което от своя страна също ще бъде интересно за българските грандове
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Alexx написа:Дузпите са необходими. Единствено могат да бъдат отменени на финалния мач където мача може да се реши с преиграване.
С преиграване за мен е тъпо...то ще се чака още няколко дни, може да се контузят футболисти, ала ти бала ти, категорично ПРОТИВ.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

ЦСКА ДО ГРОБ!!!

B3ATS написа:plamenst7 написа:Аз пък мисля по-скоро, че трябва да се направи нещо мачовете да могат да станат по-резултатни. Много по-интересно ще е повечето мачове да завършват с хокейни резултати от типа на 7:5 или 8:3 или пък равенство 5:5 вместо 0:0. Вариантите за да се постигне това са доста, въпреки че доста биха променили играта. Например може преките свободни удари да се изпълняват без стена, а само за непреките да има такава. Може също при червен картон да даден футболист също да се изпълнява винаги дузпа, без значение къде и какво е провинението. Може да се пипне и нещо правилото за засадата или както каза някой по-горе на 3 корнера да се дава дузпа.
Всичко което съм изброил е само хипотетично и не мога да знам до какъв ефект биха довели и със сигурност едва ли някога ще бъдат въведени. Просто ви давам малко поводи за размисъл как би изглеждал един мач при въвеждане на някой от тези правила.
Това след потребителското ти име , броя на годинките ли ти е ?Много детински разсъждаваш.
Добре бате, ама като гледам в твоето потребителско име се мъдри 3 та не е много сигурно кой кой е и на колко е. Я да вземеш да прочетеш пак какво съм написал и да се опиташ да разбереш какво точно сам казал.