Монпелие е новият шампион на Франция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монпелие е новият шампион на Франция
Има един шемет Реми Гайлард, той им е луд фен, скоро май ще качва клип 

WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
Ами честито да им е !!!
И на Реми Гаярд !!!
От Френските отбри нямам изявен любимец но винаги съм харесвал Нант и Монако и недолюбвал ПСЖ и Марсилия.
Аз лично съм много доволен че им натриха носовете на ПСЖ, виждам че феновете на ПСЖ казват че било нагласено
и се цитира мача с/у Евиан ами в този мач в 95-тата мин. им изгониха най-добрия играч на Монпелие
и той не можа да играе до края на сезона в мачове с/у Рен и Лил примерно !!!! Или може би и тези мачове
са били уредени та Рен изпусна евротурнирите в последния кръг а Лил дори можеше да се бори за титлата !!!
И на Реми Гаярд !!!
От Френските отбри нямам изявен любимец но винаги съм харесвал Нант и Монако и недолюбвал ПСЖ и Марсилия.
Аз лично съм много доволен че им натриха носовете на ПСЖ, виждам че феновете на ПСЖ казват че било нагласено
и се цитира мача с/у Евиан ами в този мач в 95-тата мин. им изгониха най-добрия играч на Монпелие
и той не можа да играе до края на сезона в мачове с/у Рен и Лил примерно !!!! Или може би и тези мачове
са били уредени та Рен изпусна евротурнирите в последния кръг а Лил дори можеше да се бори за титлата !!!
- fabregas_949
- Контакти:
Честита титла на Монпелие! Много симпатичен тим!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Pichichi написа:Ами честито да им е !!!
И на Реми Гаярд !!!
Е да за удар без топка и при ново меле на излизане от терена трябваше 1 мач да му сложат, прав си. А за мача с Рен си беше предварително наказан за натрупани жълти картони. Недей да изопачаваш думите ми /ни/, просто имаха доста услужливо съдийство на моменти, включително и циркът с Евиан ТГ, което си беше брутално подпиране, каквото рядко се вижда. Отделно наглед тежки гостувания в Марсилия и Тулуза минаха съвсем лекичко без почти никакви положения, създадени от домакините. Естествено никой не отрича футболните им качества, които са главният фактор за спечелване на тази титла.
Винаги съм се чудил за този комплекс от Париж, който имат французите и който се предава и във футбола им, но тази година достигна нови висоти. Катарските пари наляха допълнително масло в огъня и още от лятото се почна само за това да се говори. Такова обединение не бях виждал, фенове на отбори настояват да загубят от Монпелие, дори има сериозни съмнения, че феновете на Оксер са действали с цел служебна загуба, а не за да протестират срещу изпадането.
Честито на Монпелие! Ще е интересно да ги гледаме в ШЛ 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Французите може и да имат комплекси спрямо Париж не съм компетентен по френска народопсихология .
За мен титлата на Монпелие си е заслужена, а защо имаше циркове с Евиан при положение че
твърдите че всички лягали на Монпелие ??? Имало и съдийска помощ -> все едно съдийте само на
Монпелие са помагали !!!! Замисли се само Нене колко дузпи е вкарал през сезона 8/9/10 или повече ???
Само една от дузпите да е спорна примерно и всеки може да реве -> съдиите им помагат !!!
ПСЖ можеха да са шампиони кръгове преди края защо не са могат да си търсят отговор на въпроса при тях самите .
Специално Марсилия когато загубиха от Монпелие бяха в серия която продължи 13 мача без победа от които 3 равни
и 10 загуби, явно са легнали на цели 13 отбора вкл. и ПСЖ
а ?
За мен титлата на Монпелие си е заслужена, а защо имаше циркове с Евиан при положение че
твърдите че всички лягали на Монпелие ??? Имало и съдийска помощ -> все едно съдийте само на
Монпелие са помагали !!!! Замисли се само Нене колко дузпи е вкарал през сезона 8/9/10 или повече ???
Само една от дузпите да е спорна примерно и всеки може да реве -> съдиите им помагат !!!
ПСЖ можеха да са шампиони кръгове преди края защо не са могат да си търсят отговор на въпроса при тях самите .
Специално Марсилия когато загубиха от Монпелие бяха в серия която продължи 13 мача без победа от които 3 равни
и 10 загуби, явно са легнали на цели 13 отбора вкл. и ПСЖ

Никой нищо не казва. Щом са шампиони значи е заслужено. Просто имаше не малко неща, които остават скрити за човек, който не следи много, много френския футбол. ОМ 3 дни преди мача си с Монпелие гостуваха на Парк де Пренс и играеха на кръв, само лошият късмет ги лиши дори и от победа. Още малко и тревата щяха да изядат. Три дни по-късно се разхождаше на свой терен срещу шампиона и стояха на по 2 м от противниковите футболисти. От последните мачове ми правеше впечатление, че който им скочи здраво (Евиан ТГ и Лориан) им взе някакви точки, а отборите които бяха победени (Рен, Тулуза, ОМ) почти нямаха удари към вратата, нищо че играеха на свой терен. Изключение прави Лил. За сравнение не се сещам за един мач този сезон, в който ПСЖ да са имали лесен мач, всеки им скачаше на кръв, рядко се случваше противниковият отбор да не отбележи гол, в което няма нищо лошо разбира се.
Пиша тези неща не за да оправдавам ПСЖ, които в никакъв случай не мога да кажа, че тази година заслужаваха титлата. Просто ме дразни какво е общото мнение на хора, които почти не следят Лига 1, а си съставят грешни изводи: нито ПСЖ изхарчи 200-300-500 млн., нито пък Монпелие е някакво скромно отборче с 21-22 годишни футболисти, които напук на всички злини са станали шампиони.
Пиша тези неща не за да оправдавам ПСЖ, които в никакъв случай не мога да кажа, че тази година заслужаваха титлата. Просто ме дразни какво е общото мнение на хора, които почти не следят Лига 1, а си съставят грешни изводи: нито ПСЖ изхарчи 200-300-500 млн., нито пък Монпелие е някакво скромно отборче с 21-22 годишни футболисти, които напук на всички злини са станали шампиони.

boys85 написа:
Така е !!!
-
- Контакти:
Честито, не следя френското първенство, но се радвам за успеха на Монпелие.Жиру е много добър също така, хубаво е когато отбор спечели титлата за първи път.Да им е честита и дано да се представят добре в Шампионската лига.
Честито на всички фенове на грозните патенца! Напълно заслужена титла 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!