Насри нагруби жестоко Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Насри нагруби жестоко Арсенал!

Мнениеот Bourgas » 15 май 2012 17:38

boys85 написа:
Bourgas написа:Медалистите от Сити се опитват да нагрубят старите си отбори, не им прави чест. Иначе, на всички новоизлюпени фена на този отбор честито. На всички останали 10 стари фена, честито х2.

Голямата гордост на българските "фенове" на чужди отбори да се присмиват на тези, които тепърва ще симпатизират на Сити заради моментното им състояние. Сякаш те самите не са започнали да го правят именно заради победите и трофеите. Смешковци. :lol:

Варненски, симпатизирам като "фен" на чужд отбор, преди да стане известен в България, още от 1992 година. Иначе за смешковците, нямам каквото и да ти кажа, няма да можеш да го разбреш, Лек ден и на теб.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 15 май 2012 17:42

manutd legeng написа:
McLovin написа:
Stanislav_Ivanov написа:Не знам за Насри,но това което е направил Тевез е едно голямо безумие.Така да говори за треньора който го откри за големия футбол...Много зле постъпи.

Чакай, чакай... кой го е открил за големия футбол??? Ти помниш ли колко пари бяха платени за Тевез и Масчерано когато дойдоха в Англия? Сърчето може да си яде ушите от яд, че изгони толкова отдаден на каузата играч, който всеки мач играеше с хъс.
Колкото до изказването на "франсето" Самир - не е етично, но не е и далеч от истината. Аз също не виждам как Арсенал, Ливърпул, че дори и Челси могат да се противопоставят на манчестърските отбори. За шампионска лига съвсем. Шансовете са да вземат някоя островна купа. Не искам да засегна никой, просто се стремя да гледам реално на нещата.

За Насри:безумие!Нито Сити са голям клуб(изключваме финансовата инжекция)остават резултатите...които са леееко недостатъчни в годините за подобни претенции! :geek: ,футболът е бизнес и парите от него вършат по-голяма работа от самия него!Но той явно е малко елементарен за подобно поведение!
За Тевес:той и Масчерано дойдоха на острова като собственост на някъкъв консорциум(както и в момента!),което в правно отношение дълго време беше криминално и неустановено като статут!Оправиха се нещата,но Консорциумът им заковава цени стабилно високи и не подлежащи на коментар!А САФ както знаем е играч като Венгер и след наема му поиска да го откупи,но ония не отстъпиха и ...инатът на САФ ни е познат! :mrgreen:
Действията му не бяха от неразбиране,че е добър играч!

Тевез тогава не струваше 25 милиона? За Бербатов дадоха повече... Ама така е, старчето е инат.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 май 2012 17:50

Bourgas написа:Варненски, симпатизирам като "фен" на чужд отбор, преди да стане известен в България, още от 1992 година. Иначе за смешковците, нямам каквото и да ти кажа, няма да можеш да го разбреш, Лек ден и на теб.

Извинявай, не съм искал да те обидя, нито пък говорих конкретно за теб. Цитирах твоя пост, защото забелязах нещо, което редовно чета и слушам след титлата на Сити и мнозинството от казващите го се присмиват на самите себе си по този начин. Приятен ден!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 май 2012 17:52

За мен Насри е прав. Смисъл,че много фенове го обвиняваха,че е заради парите е отишъл в Сити. Но той както казва е там за да печели трофеи,а с Арсенал няма как да печели трофеи.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 май 2012 17:58

daniel875 написа:По - лошо щеше да е ако приказва такива глупости срещу великия "Олимпик" Марсилия.
Лично за мен, този е точно толкова футболист, колкото е и Карик. Тоест безполезни са и двамата.

Малко след като отиде в Сити беше казал, че преговарял с ПСЖ и нямал нищо против да премине отиде при парижани. По-голяма обида от това за "великия" ОМ здраве му кажи. :lol:
За сравнението с Карик не съм съгласен. Във Франция Насри беше уникален играч, плеймейкър, всяка топка минаваше през него и градеше играта на марсилци, а беше на съвсем ранна възраст. В последствие в Англия му развалиха таланта, забиха го на крилото, стана един от многото. Въобще как може да го сравняваш с английско дърво като Карик? :lol:

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 15 май 2012 19:48

Айде айде,самия Тевес твърди че не е знаел какво пише,като го пише въпросния трансперант.Всичките си пари за лекарства да ги даде дано!Смешник,най-смешно ми стана като на първата страница някой нарече Арсенал смешници,при положение че са много над Сити,а и ако не бяха техните играчи,че дори и управление нямаше да станат шампиони.
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 15 май 2012 21:42

Yashin написа:Айде айде,самия Тевес твърди че не е знаел какво пише,като го пише въпросния трансперант.Всичките си пари за лекарства да ги даде дано!Смешник,най-смешно ми стана като на първата страница някой нарече Арсенал смешници,при положение че са много над Сити,а и ако не бяха техните играчи,че дори и управление нямаше да станат шампиони.

Смешно ти е станало? Станало ти е доста гадно, признай си.
Иначе за Насри-напълно прав е. В момента има много добро бъдеще за целия отбор на Ман Сити. До няколко години може да станат най-добрия отбор. Който не го забелязва, просто не мисли трезво.
Изображение

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 15 май 2012 21:47

shevchenko написа:
Yashin написа:Айде айде,самия Тевес твърди че не е знаел какво пише,като го пише въпросния трансперант.Всичките си пари за лекарства да ги даде дано!Смешник,най-смешно ми стана като на първата страница някой нарече Арсенал смешници,при положение че са много над Сити,а и ако не бяха техните играчи,че дори и управление нямаше да станат шампиони.

Иначе за Насри-напълно прав е. В момента има много добро бъдеще за целия отбор на Ман Сити. До няколко години може да станат най-добрия отбор. Който не го забелязва, просто не мисли трезво.

И от какъв зор ще ми стане гадно,че наричат отбор(в тоя случай Арсенал) с който нямам нищо общо смешен,просто казвам че Арсенал е много над Сити,и само дете на 14-15 години би твърдяло подобно нещо като онзи господин.
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 15 май 2012 21:50

Yashin написа:
shevchenko написа:

И от какъв зор ще ми стане гадно,че наричат отбор(в тоя случай Арсенал) с който нямам нищо общо смешен,просто казвам че Арсенал е много над Сити,и само дете на 14-15 години би твърдяло подобно нещо като онзи господин.

[offtopic]Имах впредвид за Тевез, ама карай :)[/offtopic]
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 15 май 2012 23:21

Alexx написа:За мен Насри е прав. Смисъл,че много фенове го обвиняваха,че е заради парите е отишъл в Сити. Но той както казва е там за да печели трофеи,а с Арсенал няма как да печели трофеи.

В Сити се разписва срещу три пъти по-висока заплата, отколкото взимаше в Арсенал. Иначе нека да си играе само за трофеи.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Футбол - Свят”