Любимата на Сокачеви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Любимата на Сокачеви

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 апр 2012 15:15

fero написа:
dindan написа:Слушайте дарик и няма да сбъркате,с картина от телевизора и с коментар на дарик е най-добре,ето аз например в неделя за дербито точно така ще направя

Защо са толкова безпристрастни особено Томито, Грънчаров и Никито :lol: .

Всъщност и аз съм правил така преди време - картина от телевизора и коментар по радиото. А това за съвместен коментар на мача "Левски" - ЦСКА по "Дарик" на Томислав Русев и Ники Александров си е направо много добра идея. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 апр 2012 15:22

Alexx написа:За мен основния проблем на БТВ е,че нямат голяма практика. Сокачев и Делов не коментират толкова много мачове и другото което е казал Кеверкнян е,че ни представят фактите едва ли е ШЛ е единствения турнир който се предава по българския ефир и хората не гледат други първенства. Друго което е,че много малко се подготвят за мачовете, не канят качествени гости и т.н.. Неща които правят в Диемата въпреки, че коментарите им падна нивото. Същото важи донякъде за Евроспорт.

fero написа: но е изпуснал една голяма подробност, а именно това, че не са безпристрани в мачовете на Юнайтед почти всеки ако не и всички са фенове на Юнайтед и много дразнят с коментарите си. Давам пример при 0:0 срещу Блекбърн Да видим колко още Юнайтед ще издържи без да отбележи гол, въпросът е само кога ще вкарат. При 1:2 има още време дори и за пълен обрат. При равенство в края това са минутите на Юнайтед. А при друг отбор Тотнъм е на път да измъкне равенство от Челси. Уигън почти сигурно ще запише победа срещу Арсенал. Така че и те не са толкова перфектни колкото ги изкара Кеворкян. Аз не съм фен на Юнайтед и това хич не ми харесва да се надъхват самите те и да дават надежди на феновете им, а с другите отбори вече всичко свършило.

Не знам дали са пристрастни на тема Юнайтед, но там няма нито един фен на Юнайтед от техния екип. ;)

Антон Манолов ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 26 апр 2012 15:27

Абе Драгоев и Борисов и Даскалов викат, че били от Арсенал и Блекбърн ама повече от ясно е, че не са за тях, а са за Юнайтед. Как могат да се дерат да говорят за обрати при мачовете на Юнайтед, а за уж техните си отбори никога не си викат нито пък споменават за обрати.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 26 апр 2012 15:32

fero написа:Абе Драгоев и Борисов и Даскалов викат, че били от Арсенал и Блекбърн ама повече от ясно е, че не са за тях, а са за Юнайтед. Как могат да се дерат да говорят за обрати при мачовете на Юнайтед, а за уж техните си отбори никога не си викат нито пък споменават за обрати.

За Боби Борисов знам със 100% сигурност че е фен на Арсенал и за това още повече го уважавам, освен това е тренирал футбол, което пък му помага доста при коментарите. Знам даже, че повечето от коментаторите в Диема са фенове на Арсенал и това, че не им личи още повече ги издига в очите ми.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 апр 2012 15:37

В Диемите има 3ма арсеналци. Боби Борисов дори ходи на сбирки на фен клуба на Арсенал и дори пише във форума на Арсенал.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2012 15:40

Ив.Ангелов и Ибришимов са най-некадърните и студиата на Канал 1 са под всякаква критика.
Например Ибришимов и Ангелов постоянно канеха Яв. Вълчинов за ЛЕ през миналите години.
Делов и Сокачев са съвсем малко по-добре от тези по Канал 1 но и те са доста зле.
Наистина някой отбеляза една грешка от снощи, часовникът много ясно показваше 110-та мин.
и Делов на няколко пъти каза "5 мин. до края на мача" !!! Сокачев мен много повече ме дразни
защот Делов така мрънка че го игнорирам и не го слушам но Сокачев като почне да фучи е много дразнещ.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 апр 2012 15:45

Тези от вас който са малко по-големички и са следили Б.Борисов по отдавна
трябва да признаят че когато почна да чете спортни новини по някоя от ефирните телевизии не се
справяше никак добре, беше по-зле и от Юксел.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2012 15:46

Сега, Сокачев е слаб коментатор, това е ясно.
Мен обаче ме кефи приповдигнатото му настроение и еуфорията, в която изпада почти при всяка атака на някой тим. :lol:
Ами да, радваме, защото футболът е емоционална игра и най-малкото, при еуфорично коментиране ти се изостря вниманието към ситуацията.
В смисъл, при Сокачев, ако правиш нещо и не гледаш мача, когато има нещо опасно на терена, определно ще разбереш. :lol:
Докато при Делов, това няма как да стане ...
Този човек коментира удар в гредата и тъч, по-абсолютно един и същи начин ...
Все едно, двете ситуации са напълно еднакви и се случват на всеки 1-2 мин. :lol:

Естествено, и двамата герои дразнят много в повечето случаи ...
Хванал съм ги, че те май не вникват докрай в детайлите и в някои ситуации случващи се в мача.
Сещам се за безброй случаи, но например - Сокачев: "Много хубава атака, пас и това можеби ще е гол ... Нуооо, играта е спряна, какво отсъди тук рефера ?"
И след няколко секунди - "Да наистина, какво е решението на рефера ?" ... :lol:

А аз още при паса видях, че това ще е засада, съответно отсъдена и играчите спират да играят, обаче за Алекси около 20-на секунди е загадка, какво е отсъдил рефера !? ... :mrgreen:
Та, така са и при нарушенията ... А някой беше споменал и за дузпите - абсолютно вярно.

Иначе за тези от Диема, или добро, или нищо ...
Ако не си фен на Арсенал или Юнайтед, гаврата ще е пълна.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 апр 2012 15:50

Това е информация от една анкета на Агенция "БЛИЦ" от м.септември, 2008 г. сред спортни журналисти от различни медии, които са били помолени да изразят своите клубни пристрастия. Конкретно за Диема:

Борислав БОРИСОВ - ЦСКА, Арсенал
Веселин ВАСИЛЕВ - ЦСКА, Арсенал
Георги ДРАГОЕВ - Славия, Арсенал
Ивайло ДАСКАЛОВ - ЦСКА, Блекбърн
Димитър ТРЕНЕВ - Левски, Крю Алекзандра
Антон МАНОЛОВ - Славия, Манчестър Юнайтед
Петър ВИДЕНОВ - Левски, Ювентус
Лъчезар ПРОЙНОВ - няма, няма
Георги АЛИПИЕВ - Левски, Интер

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 26 апр 2012 16:02

Добре бе пичове защо когато играе Арсенал даже не викат поне малко, което все пак е нормално или поне да показват поне малки пристрастия за отбора. А когато играе Юнайтед се скъсват от викане и показват явно пристрастие за тях според мен Блекбърн и Арсенал са паравани, ама са фенове на Юнайтед ако искате вярвайте, но това е положението. Мен специално ме дразнят. Нямам нищо против да коментират пристрастно мачове на Арсенал и Даскалов на Блекбърн, но се вижда, че са си на Юнайтед. Истински фенове са Ивайло Цветков, които е редактор на списания и е голям фен на Челси и Насо Русков на Арсенал и още други, които ги канят на гости, но специално повечето коментатори на Диема са за Юнайтед включително Драгоев, Борисов и Даскалов. Единствено Алипиев може би не е. Някои твърдяха, че било заради Бербо ми той в повечето мачове не играе, а освен това ще видим като си тръгне лятото дали това няма да продължи.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Върни се в “Футбол - Свят”