Манчестър Юнайтед е най-скъпият отбор и тази година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед е най-скъпият отбор и тази година

Мнениеот Bianco » 19 апр 2012 23:12

CTAHKO написа:Ти прочете ли изобщо какво съм написал :roll: :roll: :roll: Като се научиш да четеш,тогава коментирай :!:

П.П. А ти осъзнаваш ли.че отпаднахте от ЛИГА ЕВРОПА от осмия в ккласирането в Испания.Осъзнаваш ли,че вече децата ви правят смешни :!:

А ти осъзнаваш ли че другата година Юнайтед пак е там,по-силен и надъхан за нов финал в ШЛ?
Точно фен на английски средняк да ми говори кой го правили смешен,и кой не, е доста странно. :)
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 19 апр 2012 23:14

Yashin написа:
Английският шампион "Манчестър Юнайтед" остава най-скъпият отбор в света за осма поредна година. Според проучването на сп. "Форбс" стойността на червените дяволи е 2.235 милиарда долара.

LIKE A BOSS :mrgreen:
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 23:14

Bianco написа:
CTAHKO написа:Ти прочете ли изобщо какво съм написал :roll: Като се научиш да четеш,тогава коментирай :!:

П.П. А ти осъзнаваш ли.че отпаднахте от ЛИГА ЕВРОПА от осмия в ккласирането в Испания.Осъзнаваш ли,че вече децата ви правят смешни :!:

А ти осъзнаваш ли че другата година Юнайтед пак е там,по-силен и надъхан за нов финал в ШЛ?
Точно фен на английски средняк да ми говори кой го правили смешен,и кой не, е доста странно. :)

КЪДЕ СТЕ ВИЕ,КЪДЕ СМЕ НИЕ :roll: За кой турнир играете вие :roll: Да не би да сте с положителен баланс в двубоите си със "средняка" :roll: Ние играем с Барселона,а не с Базел :!: И да отпаднем,ще сме отпаднали от Барселона,а не от Базел :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 19 апр 2012 23:23

CTAHKO написа:
Bianco написа:
CTAHKO написа:Ти прочете ли изобщо какво съм написал :roll: Като се научиш да четеш,тогава коментирай :!:

КЪДЕ СТЕ ВИЕ,КЪДЕ СМЕ НИЕ :roll: За кой турнир играете вие :roll: Да не би да сте с положителен баланс в двубоите си със "средняка" :roll: Ние играем с Барселона,а не с Базел :!: И да отпаднем,ще сме отпаднали от Барселона,а не от Базел :!:

Приятелю,ние играем с Барселона три пъти през последните 4 години.Полуфинал+2 финала.
КОИ СТЕ ВИЕ? Дори не може да се наредите до отбори като Вила,Евертън и Съндърланд с в пъти по-големи успехи и традиции от вас,та дори и Форест с спечелените си ШЛ.
Та, кои сте вие?Изкуствено отборче което се крепи на парите на Амбрамович който всъщност не разбираш грам от футбол,то за това през времето на САФ сте сменили 14 треньора(до колкото си спомням) :lol:
Ние сме шампион на Англия,вие се борите с Касъл за топ 4.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 19 апр 2012 23:31

Станко уважавам те, но да ми сравняваш Манчестър Юнайтед с Челси е просто смешно ..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 23:37

Bianco написа:Приятелю,ние играем с Барселона три пъти през последните 4 години.Полуфинал+2 финала.
КОИ СТЕ ВИЕ? Дори не може да се наредите до отбори като Вила,Евертън и Съндърланд с в пъти по-големи успехи и традиции от вас,та дори и Форест с спечелените си ШЛ.
Та, кои сте вие?Изкуствено отборче което се крепи на парите на Амбрамович който всъщност не разбираш грам от футбол,то за това през времето на САФ сте сменили 14 треньора(до колкото си спомням) :lol:
Ние сме шампион на Англия,вие се борите с Касъл за топ 4.

Това,че сте гледали тренировките на Барселона от близо и безплатно,не е наш проблем :lol: Колко треньора сме сменили и за колко време пък,не е ваш проблем 8-) А когати ни смачкате с 5:0 и то без съдийска намеса,ела и ми се обади :!:

П.П. Понеже си фен на МЮ,ще ти го кажа по най-простия начин,надявайки се,че има мнимална опасност да ме разбереш 8-) Темата не е за МЮ,нито е във форума на МЮ и първия ми пост няма нищо общо,както и никакво отношение към МЮ :!: Това,че някой си избива комплексите си е негов проблем :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 23:42

Rofles написа:Станко уважавам те, но да ми сравняваш Манчестър Юнайтед с Челси е просто смешно ..

Никой не сравнява МЮ с Челси :!: Прочети ми първия пост и виж какво съм писал и какво следва след това.Имате повече трофеи...ок.Ваши са си и никой не ги отрича,както и никой не отрича,че сте някакъв фактор в съвремения футбол.Ама аз да пиша за италианските отбори,без дори да съм споменал,обидил или намесил по какъвто и да е начин името на Манчестър Юнайтед и да ми се появява някакъв пубертет и да почва да ми обяснява какви средняци сме...е няма как да стане ;)
Последна промяна от CTAHKO на 20 апр 2012 00:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 19 апр 2012 23:43

CTAHKO написа:
Bianco написа:

Чакай бе, то по тази твоята логика излиза че и Апоел е много над Юнайтед? :o
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 23:45

OldTrafford написа:
CTAHKO написа:
Bianco написа:П.П. А ти осъзнаваш ли.че отпаднахте от ЛИГА ЕВРОПА от осмия в ккласирането в Испания.Осъзнаваш ли,че вече децата ви правят смешни :!:

Чакай бе, то по тази твоята логика излиза че и Апоел е много над Юнайтед? :lol:[/quote]
Тази година ДА 8-)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 апр 2012 23:49

Хаха човека говори за италианските отбори и изведнъж му се нахвърлят фенове на Юнайтед да говорят как тяхния отбор е най-великия в света :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”