Златна топка - 2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златна топка - 2015
Дребосък, то не бяха ЦСКА, Арсенал, Рома, Лацио, Монако, Валенсия и не знам си кой още, ами сега и Барса ли? 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- dreben23
- Контакти:
Е, че на мен ми бе Барса втория по йерархия отбор, само Лео Меси ме спира пак да бъде. Начи некъде от пети, шести клас съм бил кога бех от Барса, бате Ицо все пак изгряваше точно по това време. Но пък заради бате Коце се захванах с футболчето и Роби Баджо.
А това за Роналдо бяха просто факти, мога да снимам табличката с представянето му, мога и на Лео. Във фентъзито е истината момчета, никъде другаде. Там са много истински и много верни нещата, е, има само едно изключение -официалното фентъзи за Висшата лига е покварено изцяло от бонус системата и не отговаря съвсем на истината. Другите обаче са чудесни и за съжаление, само бате змейко успява да ме затрудни и го поздравявам публично за чудесата, които прави. Евала на бате змейко! Върху останалите се стоварва всяка седмичка топ 11 на кръга, така че квото ви каже баце Таско това е горчивата истина. Ако не вярват, ами да проверят сами. Е аз нали съм ти казвал, че съм първия на Барса и мразех Реал, всичко е истина, но сега мразя Челси и Сити само. Ще започнат да се променят и при вас нещата постепенно, ще видите, но трябва да се закачите най-малко за три поколения играчи и отбори да речем - ще се появи мноого по-добър от Меси, многоо по-добър от Роналдо, защото това е медийна индустрия, а Барса и Реал няма да са вече на мода. Просто ще им омръзне да ги тикат тях и ще почнат да тикат пак Юве, Байерн и Манчестър Юн примерно. Знам аз какво е било и преди, ами пак ще бъде. Даже до 3-4 години се обзалагам, че ще дойде нова мода. Може да не им се вярва на децата сега, но сто процента ще се променят събитията, а и ще изгреят нови звезди- тея ще се захванат с шеф и кройка някъде и така. 
В тази връзка да попитам виждали ли сте силен Милан, Интер, Ливърпул или Аякс например? А знаете ли, че Аякс бе най-великият отбор за всички времена по моето време? Айде Арсенал си е бил силен винаги и тепърва ще става по-слаб. Еле ако вземем Гуардиола за треньор, вай, вай. ); Аз съм. Ми не, ама ще ги видите, сто процента съм сигурен. Затова трябва да се гледа и по-далече от нослето! Ок, сега Реал и Барса влагат най-много пари, идват и по-бързо и успехите съответно- е па купени са кви да са, отборите им близо 1 млрд струват и селекциите та е нормално моментното им състояние. Но почакайте, когато капиталовложенията станат по-малки, селекциите по-незначителни, па да видим дали някой ще седне да пише в темите им. Малко ме съмнява, докато аз от лапе си пиша по всички теми свързани с любимите отбори - десетина са. И при вас ще набъбват! А виждали ли сте Сити в чемпиъшип примерно, че те там си играеха редовно? Ето, мени се модата, ще се сменят и успехите и отборите!
Най-важното в най-великата игра е, не това, че си меним отборите и сме от тия дето са в по-доброто моментно състояние, друго е важното- база за сравнение, футболен мироглед. Тия неща ако си ги съхрани всеки, да влиза в мойта лига и да се мачкаме!
Забравих да кажа, че съм ги променял отборите преди да навърша 15-годишна възраст, сега са си абсолютно същите като тогава. Е, без Порто признавам си. Той бе може би 4 или 5 в йерархията, ама вече не съм им фен - не съм ги карал да се продават. Липсват ми, защото бях мноого привързан към тях, но си мога и без тея продажници мръсни!
Следващите може и да са Валенсия, защото продажни кифли в момента!

В тази връзка да попитам виждали ли сте силен Милан, Интер, Ливърпул или Аякс например? А знаете ли, че Аякс бе най-великият отбор за всички времена по моето време? Айде Арсенал си е бил силен винаги и тепърва ще става по-слаб. Еле ако вземем Гуардиола за треньор, вай, вай. ); Аз съм. Ми не, ама ще ги видите, сто процента съм сигурен. Затова трябва да се гледа и по-далече от нослето! Ок, сега Реал и Барса влагат най-много пари, идват и по-бързо и успехите съответно- е па купени са кви да са, отборите им близо 1 млрд струват и селекциите та е нормално моментното им състояние. Но почакайте, когато капиталовложенията станат по-малки, селекциите по-незначителни, па да видим дали някой ще седне да пише в темите им. Малко ме съмнява, докато аз от лапе си пиша по всички теми свързани с любимите отбори - десетина са. И при вас ще набъбват! А виждали ли сте Сити в чемпиъшип примерно, че те там си играеха редовно? Ето, мени се модата, ще се сменят и успехите и отборите!

Най-важното в най-великата игра е, не това, че си меним отборите и сме от тия дето са в по-доброто моментно състояние, друго е важното- база за сравнение, футболен мироглед. Тия неща ако си ги съхрани всеки, да влиза в мойта лига и да се мачкаме!

Забравих да кажа, че съм ги променял отборите преди да навърша 15-годишна възраст, сега са си абсолютно същите като тогава. Е, без Порто признавам си. Той бе може би 4 или 5 в йерархията, ама вече не съм им фен - не съм ги карал да се продават. Липсват ми, защото бях мноого привързан към тях, но си мога и без тея продажници мръсни!
Следващите може и да са Валенсия, защото продажни кифли в момента!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Най-готината снимка от награждаването:
[rimg]http://www.laneros.com/attachments/balondor-jpg.261202/[/rimg]
[center][/center]
То е ясно, че във всяко първенство има класни изпълнители. Ама за най-добрите 11 през сезона е нормално да има играчи като Роналдо - не спечели нищо, но вкара доста голове. Би трябвало да има и доста играчи от финалистите в ШЛ и съответно шампионите на страните си. Барса спечели всичко възможно, нормално е да имат доста футболисти в класацията. Странно ми е, че Буфон не получи признание но той е доказал през годините че е над нещата.
Всеки има фенски пристрастия ама е хубаво да си говориме и истината. А тя е че нито един футболист от Англия не впечатли през цялата 2015. Давид Силва ми е любимия футболист след като Дел Пиеро вече не се състезава, но не показа нужното ниво през сезона, страдаше и от контузии, затова няма как да гло сложа, колкото и да ми се иска.

Всеки има фенски пристрастия ама е хубаво да си говориме и истината. А тя е че нито един футболист от Англия не впечатли през цялата 2015. Давид Силва ми е любимия футболист след като Дел Пиеро вече не се състезава, но не показа нужното ниво през сезона, страдаше и от контузии, затова няма как да гло сложа, колкото и да ми се иска.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Ако един е впечатлил от Англия през изминалата година, неговото име е доста далеч от Силва, всъщност е Месут 

YA GUNNERS YA
crap написа:Ако един е впечатлил от Англия през изминалата година, неговото име е доста далеч от Силва, всъщност е Месут
Пак отиваме на пристрастното мнение, а ?

Точно Арсенал няма как да имат представител в подобна класация. Спечелете значим трофей и се представете силно в Европа и опитай пак.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Няма значение какви глупости пишете, следващата Златна топка отива при Бог Варди! 

[center][/center]
crap написа:Ако един е впечатлил от Англия през изминалата година, неговото име е доста далеч от Силва, всъщност е Месут
Наистина ли Йозил се е представил толкова добре през изминалата година? С изявите си в националния отбор, особено на световното, а и след това по-скоро изглеждаше като играч, изчерпал се за големия футбол и титулярното му място там не изглеждаше съвсем оправдано в очите на много фенове на бундестима на фона на играчи като Шурле и Дракслер дори.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
hajitsu написа:Най-готината снимка от награждаването:
Нема страшно, Роналдо е безопасна игла

Леевски, оле

doktora25 написа:crap написа:Ако един е впечатлил от Англия през изминалата година, неговото име е доста далеч от Силва, всъщност е Месут
Наистина ли Йозил се е представил толкова добре през изминалата година? С изявите си в националния отбор, особено на световното, а и след това по-скоро изглеждаше като играч, изчерпал се за големия футбол и титулярното му място там не изглеждаше съвсем оправдано в очите на много фенове на бундестима на фона на играчи като Шурле и Дракслер дори.
Док, Йозил прави нечовешка есен през 2015 г., а СП бе през 2014- а

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]