Отборите от столицата по време на комунизма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Отборите от столицата по време на комунизма

Мнениеот Groucho » 29 дек 2014 21:58

Странджата написа:Чудя се тука на левскарите - защо спорите с хора, които , като чуят Левски, започват да ръкоблудстват с пяна на уста. Нормалните цесекари стоят отстрани и се подхилкват. Хайде, спрете се - Нова година иде! Че както сме я подкарали, заради един ръко и словоблудстващ ще осъмнем на първи с темата - коя звезда е била по-червена - на народната армия ли или на народната милицията. Коя е била най-високо - повечето знаят :)

Странджата, ако спреш синьо-червената война във форума дори за един ден, Нобеловата награда за мир през 2015-а, 2016-а и 2017-а не ти мърда :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 22:16

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:1.Защо аз да си правя харакири,нали за теб е нормално Левски да налага нацизма сред българите защото сме били съюзници с Германия?Защо вече не считаш за нормално като съюзници на Япония да си направиш Харакири?
2.Но ти не си за тях ,защото не викат Зиг Хайл и не пропагандират нацизма сред феновете си .

Не се излагай, пич. То бива омраза, но ти не се усещаш и започваш да пишеш небивалици!

Ти като капитана ли мислиш?За теб нормално ли е за това,че сме съюзници с Германия, Левски да вдига ръка за нацистки поздрав?Или омразата те заслепява и не може като всеки българин да се възмутиш от това твърдение на капитана?А?
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Не мисля като капитана, но не мисля и като теб, че футболистите на "Левски" с един поздрав, в международен мач..в окупираните територии, са насаждали нацизма у нас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 22:19

Teo написа:Колко ли е срамно да добавиш, че фк левски е първия ведомствен клуб на политическата реформа ... 9 септември 1944 ще се помни завинаги от левскарите!
След този исторически ден за клуба започват да валят и титлите ... 1945, 1946, 1947.. :idea:

Точно така. И през 47-ма политбюро на ЦК на БКП се събира и казва: - Другари, какво правим ние, спим ли?! Не виждаме ли какво прави това царско отборче?! Докога ще търпим другари?!... и т.н. След което се взема спешно решение за създаване на нов отбор, естествено по съветски образец, който да смаже отбора създаден и обичан от народа и да постави ново социалистическо начало на българския футбол!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 дек 2014 22:23

Кашчей написа:Не мисля като капитана, но не мисля и като теб, че футболистите на "Левски" с един поздрав, в международен мач..в окупираните територии, са насаждали нацизма у нас.

Не са насаждали нито фашизъм нито комунизъм,просто са се мазнили на силните на деня дори без да има нужда.Сещаш се как се наричат такива хора? ;)
Последна промяна от гражданин от село на 29 дек 2014 22:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 22:23

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:1.Защо аз да си правя харакири,нали за теб е нормално Левски да налага нацизма сред българите защото сме били съюзници с Германия?Защо вече не считаш за нормално като съюзници на Япония да си направиш Харакири?
2.Но ти не си за тях ,защото не викат Зиг Хайл и не пропагандират нацизма сред феновете си .

Не се излагай, пич. То бива омраза, но ти не се усещаш и започваш да пишеш небивалици!

Ти като капитана ли мислиш?За теб нормално ли е за това,че сме съюзници с Германия, Левски да вдига ръка за нацистки поздрав?Или омразата те заслепява и не може като всеки българин да се възмутиш от това твърдение на капитана?А?
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Не мисля като капитана, но не мисля и като теб, че футболистите на "Левски" с един поздрав, в международен мач..в окупираните територии, са насаждали нацизма у нас.

Това е от стадиона на Левски:
Изображение
А това е от гостуване на отбора;
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 дек 2014 22:27

Само да припомня, че БРСДП или както се е наричала по това време Партията се болшевизира(ленинизира) през 1919 г. Същата година се ражда и III-ият Интернационал(комунистически), наричан Коминтерн. ФК Левски е създаден 5 години по-рано.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 22:31

NOMER14 написа:Само да припомня, че БРСДП или както се е наричала по това време Партията се болшевизира(ленинизира) през 1919 г. Същата година се ражда и III-ият Интернационал(комунистически), наричан Коминтерн. ФК Левски е създаден 5 години по-рано.

Или 8?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=717352
Изображение
Последна промяна от GOLEADOR на 29 дек 2014 22:32, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 22:32

Тези снимки са поредната комунистическа манипулация. Фотографът, е заснел отбора на Левски по време на разгрявка, като ги е издебнал да ги снима с дясната ръка горе, за да ги компрометира след това пред новата власт!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 22:38

гражданин от село написа:
Кашчей написа:Не мисля като капитана, но не мисля и като теб, че футболистите на "Левски" с един поздрав, в международен мач..в окупираните територии, са насаждали нацизма у нас.

Не са насаждали нито фашизъм нито комунизъм,просто са се мазнили на силните на деня дори без да има нужда.Сещаш се как се наричат такива хора? ;)

Като гледам снимките.. и другият отбор, че и съдиите са се мазнили.....много мазно е било тогава по стадионите у нас :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 дек 2014 22:41

Дамянов,ти вярно ли си 63-ти набор или рано те е подкарала старческата инфантилност? :shock:

Върни се в “Футбол - Свят”