Резултатни голмайстори.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Резултатни голмайстори.
Levskar_90 написа:Добави Гунди и Сираков !
Даже,ако намериш някой по-велик и него добави!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Добавих Пенев, Сираков, Аспарухов, Бербатов, Жеков, Батистута, Лука Тони, Андрий Шевченко
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Не забравяйте Жардел!
Ето му и статистиката: 412 мача/305 гола или коефицент 0,74
Ето му и статистиката: 412 мача/305 гола или коефицент 0,74
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Дам ,Жардел има много голове също. Както и Хакан Шукур. Еузебио също има страшно много голове - над 550. Повече от мачовете му. Тия неща ще ги добавям утре вече.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Папен как е? Платини също вкарваше доста, а Линекер?
drvasko98 написа:Папен как е? Платини също вкарваше доста, а Линекер?
и тримата са по около 0.50....450 - 225 нещо такова....
добавте Тостао 449 мача 271 гола около 0.6

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Е някакси, като говорим за бивши величия, повече ме впечатляват резултати с 300+ гола. Предвид, че един Роналдо и Меси имат вече по над 200 гола, а Рууни и Гомес в края на тоя сезон ще наближат 200. Пък и имат да играят още години.
Има един друг "феномен" - Arthur Friedenreich, бразилец, за който също се твърди, че е отбелязал над 1000 гола, но тъй като реално не е водена статиска за мачовете/головете му, нищо не може да се докаже.
Има един друг "феномен" - Arthur Friedenreich, бразилец, за който също се твърди, че е отбелязал над 1000 гола, но тъй като реално не е водена статиска за мачовете/головете му, нищо не може да се докаже.
Последна промяна от dxl на 08 фев 2012 23:45, променено общо 1 път.
Levskar_90 написа:И най - великия български футболист Георги Аспарухов - Гунди - 296 мача и 169 гола !
Ех ех по-типично левскарски се опитваш да повториш една лъже 100 пъти и тя да стане истина ама нейсе ... Най-великият е Стоичков.
Levskar_90 написа:И най - великия български футболист Георги Аспарухов - Гунди - 296 мача и 169 гола !
Най-великият Петър Жеков - 351 - 262 (0.75)
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.