Manchester City FC Official Fan Club Bulgaria

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Re: Manchester City FC Official Fan Club Bulgaria

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 17:29

Sardukar написа:Ман Сити винаги са ми били симпатични! Който не ги е чувал си е негов проблем! Всеки, който претендира, че следи английския футбол знае какво е Ман СИТИ! Успех в организацията и дано станете шампиони на Англия! Ще е реванш за лягането на манчовците на Дарби!

Лол,излез от филма..! :shock:
Между другото кой са Сити в Англия,ако може да ми разясниш "разбирачо на ВЛ" :roll:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2012 17:32

OldTrafford написа:
Sardukar написа:Ман Сити винаги са ми били симпатични! Който не ги е чувал си е негов проблем! Всеки, който претендира, че следи английския футбол знае какво е Ман СИТИ! Успех в организацията и дано станете шампиони на Англия! Ще е реванш за лягането на манчовците на Дарби!

Между другото кой са Сити в Англия,ако може да ми разясниш "разбирачо на ВЛ" :roll:

Тези дето ви порнаха лекичко с 6:1 :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 17:35

CTAHKO написа:
OldTrafford написа:

Тези дето ви порнаха лекичко с 6:1 :lol: :lol: :lol:

Абе те доста отбори "пернаха" Юнайтед с подобни резултати през годините,ама за разлика от подобни отбори Юнайтед не е еднодневка! :)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 06 фев 2012 17:36

Сити сега са по-силни от всякога , а и ще стават все по-силни. На дъртия нахалник да не му се дава спокоиствие.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2012 17:39

OldTrafford написа:
CTAHKO написа:Тези дето ви порнаха лекичко с 6:1 :lol: :lol: :lol:

Абе те доста отбори "пернаха" Юнайтед с подобни резултати през годините,ама за разлика от подобни отбори Юнайтед не е еднодневка! :)

Не са много,недей да скромничиш ;) Аз си спомням едно 5:0 за Челси(ама май не беше за първенството) и 6:1 за Ман Сити :roll: За други не се сещам.Ако се бъркам,можеш да ме поправиш.

П.П. Говорим за периода от както е създадена ПЛ

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 06 фев 2012 17:42

Комплексарите от Юнайтед каква работа имат в тази тема?Може би търсят някоя дузпа?

Сити не са ми симпатични и никога не са били , но определено ги предпочитам пред съгражданите им!

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 06 фев 2012 17:53

CTAHKO написа:
OldTrafford написа:
CTAHKO написа:Тези дето ви порнаха лекичко с 6:1 :lol: :lol: :lol:

Не са много,недей да скромничиш ;) Аз си спомням едно 5:0 за Челси(ама май не беше за първенството) и 6:1 за Ман Сити :roll: За други не се сещам.Ако се бъркам,можеш да ме поправиш.

П.П. Говорим за периода от както е създадена ПЛ

Повечко са-Тотнъм ни бяха били с 4:1 и после станахме шампиони,Саутхямптън също ни бяха били с нещо от сорта на 6:2 или 6:3,Касъл 5:0 и същия сезон шампиони,та това промени ли с нещо бъдещето на Юнайтед?
:roll:

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 06 фев 2012 18:00

Karsa Orlong написа:...Лесно е да се подкрепя отбор, който доминира в последните 20 години. Ако сега годината беше 1990 щеше ли да си фен на Юнайтед? ...

+1
Изображение

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 06 фев 2012 18:02

Няма лошо,нека си имат. Дано и да има някой да пише в него.
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2012 18:11

Тук не става въпрос за бъдещето на МЮ,а за опит да се създаде фен клуб в България на градския ви съперник Ман Сити ;) Ок,по-титолувани сте от тях както и от много други английски клубове и в това спор няма,но и не означава че те,а и останалите клубове не трябва,нямат право и не могат да имат фенове 8-) Да,днес сте силните на деня,ама догодина дали пак ще сте :roll: Ами след пет години,ами след десет :roll: Кой знае :roll: Малко повечко уважение и към другите,пък то времето ще си покаже кой,колко,кога,до кога и какво ще постигне.Както вие няма да се откажете от отбора си и няма да станете фенове на друг клуб,така е и с феновете на другите клубове.Така че колкото и да се чукате в гърдите,да обиждате и да се подигравате на останалите фенове,нищо няма да промените освен да си спечелите омраза :!:

Върни се в “Футбол - Свят”