Какво очаквате от футбола през 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Какво очаквате от футбола през 2012

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2012 11:54

Пожелавам си, титла за Левски; титла за Ювентус; ЧЕЛСИ в топ 4, нещо в ФА и да бием Наполи в ШЛ..... но ми се вижда прекалено много. 2012 ще е годината на най-добрия (поне две купи за него) :!:

ПП За Европейското съм песимист. След Евро 2000 има голяма деградация! Очаквам шампиона да е с италиански треньор! Все пак го чакам с нетърпение...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 яну 2012 12:27

Честита Нова Годинта на всички! Бъдете живи и здрави!

Интересна тема,поздравления!
Наистина е много трудно да се прогнозира,какво ще се случи във футболния свят,особено в моменти когато конкуренциятя е на най-високо ниво в почти всички футболни състезания.
Акцентът през тази година,разбира се ще бъде Европейското първенство,което се очаква да бъде едно от най-интригуващите в историята и е абсолютно невъзможно да се прогнозира кой ще триумфира.Фаворитите са ясни на всеки,но моите лични предпочитания са насочени към Португалия и се надявам да успеят да постигнат нещо забележително.
Шампионската лига след отпадането на моят любим Юнайтед,няма да представлява особен интерес за мен,разбира се на този етап има мачове,които няма как да бъдат пропуснати от всеки уважаващ се футболен фен...но както се досещате ЛЕ тази година ще бъде основният ми приоритет :)
Но относно прогнозите ми за победител в ШЛ,мисля че,ще имаме доста неочакван шампион,подобно на Порто през 2004.
В ЛЕ и Премиършип съм пристрастен и затова няма да коментирам.
В България се надявам Левски да успее да пребори конкуренцията на ЦСКА и Лудогорец и през месец май да триумфира с титлата,а защо ни и с купута на България.
В Испания е ясно,че битката ще бъде между Реал и Барселона.
В Италия Ювентус и Милан явно ще спорят за Скудетото,а третия Удинезе,едва ще има сили да пребори огромната конкуренция в тяхното лице и да спечели първенството.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 яну 2012 12:27

Левски с 27-та титла ;) Ювентус на върха в Италия. Юнайтед шампион на Англия ,а Барса отново да вземе ШЛ. На Европейското съм за Италия и се надявам да вземат златото :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 01 яну 2012 14:57

2 отбора в групите на лига европа [лудогорец литекс*] класиране на младежите на европеското и по силни игри на мъжкия национален отбор.влизане на 2 отбора от източната[ботев етър*] б група в а [от западната са отбори без традиции и от малки градове без потенциял*] изграждане на повече чисто футболни стадиони като на литекс и лудогорец и по силно и оспорвано национално първенство.от следващия сезон да дават по 5 мача на кръг задължително по ефирна телевизия а не разни кабеларки.като цяло футбола ни да тръгне на горе :)

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 01 яну 2012 15:29

За Европейското според мен няма кой да спре немците ако играят, както си знаят. Само нещо ми се струват наплашени от Испания. Дано да не играят страхливо срещи тях.

Относно ШЛ бих казал, че в момента най-силния отбор е Реал Мадрид, но те имат една слабост - Барса. Прогнозата ми е Барса да отстрани Реал на 1/2 финал, а на финала Баварците да се възползват от факта, че са домакини и да триумфират.
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 яну 2012 16:15

Финалът ще е Байерн - Барселоня :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 яну 2012 13:50

Очаквам много силно Европейско първенство, изпълнено с битки между големите футболни нации. Предпочитам финалната четворка да е Италия, Испания, Германия и Холандия, отколкото да има изненади. Смятам, че е време за силно голямо първенство, със запомнящи се мачове. Германия и Испания са фаворити, но Италия и Холандия също имат своите шансове. Шампионската лига също ще е доста силна и изпълнена с големи битки, Барселона е тотален фаворит, но Милан, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен са способни на големи неща. В Испания очаквам шампион да е Барса, в Италия Милан, в Англия Манчестър Сити, в Германия Байерн, във Франция ПСЖ, а в България Лудогорец. Основните звезди на 2012 ще бъдат добре познатите Меси, Роналдо, Шави, Иниеста, очаквам много силна година от Златан Ибрахимович, Давид Силва, Серхио Агуеро, Томас Мюлер. Като цяло смятам, че футбола има нужда от големи и запомнящи се битки между най - силните в света. Дай Боже 2012 да е и крачка напред за българския футбол, но това е по - скоро в сферата на пожеланията, отколкото на очакванията...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - Свят”