Честита Нова Годинта на всички! Бъдете живи и здрави!
Интересна тема,поздравления!
Наистина е много трудно да се прогнозира,какво ще се случи във футболния свят,особено в моменти когато конкуренциятя е на най-високо ниво в почти всички футболни състезания.
Акцентът през тази година,разбира се ще бъде Европейското първенство,което се очаква да бъде едно от най-интригуващите в историята и е абсолютно невъзможно да се прогнозира кой ще триумфира.Фаворитите са ясни на всеки,но моите лични предпочитания са насочени към Португалия и се надявам да успеят да постигнат нещо забележително.
Шампионската лига след отпадането на моят любим Юнайтед,няма да представлява особен интерес за мен,разбира се на този етап има мачове,които няма как да бъдат пропуснати от всеки уважаващ се футболен фен...но както се досещате ЛЕ тази година ще бъде основният ми приоритет
Но относно прогнозите ми за победител в ШЛ,мисля че,ще имаме доста неочакван шампион,подобно на Порто през 2004.
В ЛЕ и Премиършип съм пристрастен и затова няма да коментирам.
В България се надявам Левски да успее да пребори конкуренцията на ЦСКА и Лудогорец и през месец май да триумфира с титлата,а защо ни и с купута на България.
В Испания е ясно,че битката ще бъде между Реал и Барселона.
В Италия Ювентус и Милан явно ще спорят за Скудетото,а третия Удинезе,едва ще има сили да пребори огромната конкуренция в тяхното лице и да спечели първенството.