OldTrafford написа:niki87 написа:Урните нямат никакво значение, ГЕРМАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
OldTrafford написа:niki87 написа:Урните нямат никакво значение, ГЕРМАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН!
pesho_1913 написа:Кога ще се тегли жребият за европейското?
Viktor4o_Rs написа:pesho_1913 написа:Кога ще се тегли жребият за европейското?
На 2 декември колега
Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
MainEventer написа:Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
Браво на германеца, научил е български. Кога го научи и защо ?
Как може да пишете за чужди национални отбори на "ние" ? Чуждопоклонници! Срам сте за България!
MainEventer написа:Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
Браво на германеца, научил е български. Кога го научи и защо ?
Как може да пишете за чужди национални отбори на "ние" ? Чуждопоклонници! Срам сте за България!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:
По тая логика, над 50% пишат така за клубни отбори, съставени от всякакви националности. Или то там няма значение, понеже е клубен. Ще си пишат както си искат хората. На ние, вие, те и пр.
Всички, симпатизиращи на чужди клубни отбори, не са ли чуждопоклонници, в тоя ред на мисли? (В това число и аз). Как така ще подкрепяш ти друг отбор, а не някой от страната? Още повече - регионалния отбор.
Да не говорим, че БГ футбола почти няма какво да предложи, освен вътрешен шампионт. За националния направо няма кво да говорим пък.
Иначе - германците направо ги разковаха. Не знам как някои видяха 2(?!) титуляра в Холандия, при условие, че Стекеленбург, Снайдер, Матайсен, Хейтинга, Де Йонг, Ван Дер Вил, Каут и Хунтелар почти винаги са си ако не титуляри, то поне в групата за мачовете.
За немците пък не играха Лам, Швайнщайгер и Гомез...
Frankie Lampard написа:Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
Кои сте вие?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта