Германия : Холандия - контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Германия : Холандия - контрола

Мнениеот siniq_fen » 15 ное 2011 23:53

OldTrafford написа:
niki87 написа:Урните нямат никакво значение, ГЕРМАНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН!Изображение

:lol:

:lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 15 ное 2011 23:53

Кога ще се тегли жребият за европейското? :roll:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 ное 2011 23:54

pesho_1913 написа:Кога ще се тегли жребият за европейското? :roll:

На 2 декември колега :)
Изображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 15 ное 2011 23:55

Viktor4o_Rs написа:
pesho_1913 написа:Кога ще се тегли жребият за европейското? :roll:

На 2 декември колега :)

Мерси :)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 ное 2011 00:29

Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!

Кои сте вие? :roll:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 ное 2011 01:23

Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!

Браво на германеца, научил е български. Кога го научи и защо ?

Как може да пишете за чужди национални отбори на "ние" ? Чуждопоклонници! Срам сте за България!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 ное 2011 01:43

MainEventer написа:

Как може да пишете за чужди национални отбори на "ние" ? Чуждопоклонници! Срам сте за България!

+1
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 ное 2011 02:00

MainEventer написа:

По тая логика, над 50% пишат така за клубни отбори, съставени от всякакви националности. Или то там няма значение, понеже е клубен. Ще си пишат както си искат хората. На ние, вие, те и пр.

Всички, симпатизиращи на чужди клубни отбори, не са ли чуждопоклонници, в тоя ред на мисли? (В това число и аз). Как така ще подкрепяш ти друг отбор, а не някой от страната? Още повече - регионалния отбор.

Да не говорим, че БГ футбола почти няма какво да предложи, освен вътрешен шампионт. За националния направо няма кво да говорим пък.

Иначе - германците направо ги разковаха. Не знам как някои видяха 2(?!) титуляра в Холандия, при условие, че Стекеленбург, Снайдер, Матайсен, Хейтинга, Де Йонг, Ван Дер Вил, Каут и Хунтелар почти винаги са си ако не титуляри, то поне в групата за мачовете.
За немците пък не играха Лам, Швайнщайгер и Гомез...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 ное 2011 02:33

dxl написа:
По тая логика, над 50% пишат така за клубни отбори, съставени от всякакви националности. Или то там няма значение, понеже е клубен. Ще си пишат както си искат хората. На ние, вие, те и пр.

Всички, симпатизиращи на чужди клубни отбори, не са ли чуждопоклонници, в тоя ред на мисли? (В това число и аз). Как така ще подкрепяш ти друг отбор, а не някой от страната? Още повече - регионалния отбор.

Да не говорим, че БГ футбола почти няма какво да предложи, освен вътрешен шампионт. За националния направо няма кво да говорим пък.

Иначе - германците направо ги разковаха. Не знам как някои видяха 2(?!) титуляра в Холандия, при условие, че Стекеленбург, Снайдер, Матайсен, Хейтинга, Де Йонг, Ван Дер Вил, Каут и Хунтелар почти винаги са си ако не титуляри, то поне в групата за мачовете.
За немците пък не играха Лам, Швайнщайгер и Гомез...

Прави разлика между клубен и национален отбор. Голяма е. Едно е да пишеш за клубен отбор на "ние", друго е за национален. Би трябало само по думите да разбереш разликата, ама май не ти е лесно. Опитай се все пак.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2011 06:30

Frankie Lampard написа:

Кои сте вие? :roll:

И аз това се чудя ? Сигурно мастурбира докато гледа германския флаг и чете за успехите на Германия.Това въобще не е глорихънтърско. :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”