Купа на Африканските нации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на Африканските нации
Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване.
[offtopic]И би трябвало този път да го наблюдаваме изцяло по нормален начин

YANTRA_FOREVER написа:fr3ak_boy написа:Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване.
[offtopic]И би трябвало този път да го наблюдаваме изцяло по нормален начин[/offtopic]
[offtopic]Беше забавно в 8 клас януари-февруари да бягаме до съседния магазин за телевизори да зяпаме мачовете.

весел е и неговият вид,
Силните африкански отбори играят квалификациите за тоя турнир със състав далеч от оптималния
Голямата битка е за Световното

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване.
Кое ще ти е интересно? Аз като гледам мач от този турнир не различавам нито един футболист освен Дрогба. Всички са еднакви и ако си сменят фланелките не бих ги различил. Да не говорим, че повечето от футболистите носят маймунското в себе си.
*Не съм расист!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
Без Камерун, Нигерия, ЮАР, Алжир, Египет (и още 3-4 сравнително добри отбора, които отпаднаха) няма да е същото. Кот д'Ивоар ми е любимият отбор в Африка и си мисля, че сега им е шансът за титла, като най-сериозен отпор очаквам от Гана.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
AnalBreaker написа:fr3ak_boy написа:Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване.
Кое ще ти е интересно? Аз като гледам мач от този турнир не различавам нито един футболист освен Дрогба. Всички са еднакви и ако си сменят фланелките не бих ги различил. Да не говорим, че повечето от футболистите носят маймунското в себе си.
*Не съм расист!
Играят нелош футбол. За различаването и аз не мога, ама аз съм си и неутрален фен и нямам любим отбор там. Каквото и да си говорим там отбори като Габон, Ботсвана и т.н., играят по-добре от нашите национали... Така че ще си ги гледам редовно стига да имам време и да играят както преди атакуващ и открит футбол.

весел е и неговият вид,
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
AnalBreaker написа:fr3ak_boy написа:Очертава се много интересен турнир, който ще е интересен за наблюдаване.
*Не съм расист!
Все едно аз да гледам мач на Юнайтед с резервите и да ти кажа кой кой е