Серия А по ТВ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Серия А по ТВ?
Всички в Бергамо да подкрепим Чезена ...........до сега са само 5000 фена,но се надявам да си подобриме посещаемоста като гости,както бе срещу Пиаченца-7500..........толкова колкото ходят на дербито в София между ГРАНДОВЕТЕ......... 

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Всички в Бергамо да подкрепим Чезена ...........до сега са само 5000 фена,но се надявам да си подобриме посещаемоста като гости,както бе срещу Пиаченца-7500..........толкова колкото ходят на дербито в София между ГРАНДОВЕТЕ.........
Чезена останаха ли в Серия А?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- arekusanderu
- Контакти:
lisynger написа:arekusanderu написа:Всички в Бергамо да подкрепим Чезена ...........до сега са само 5000 фена,но се надявам да си подобриме посещаемоста като гости,както бе срещу Пиаченца-7500..........толкова колкото ходят на дербито в София между ГРАНДОВЕТЕ.........
Предполагам че се майтапиш с мене.........айде да гледаме звездите ни след малко,и дано да имаме късмет и повод за НАЗДРАВИЦА....

FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:lisynger написа:arekusanderu написа:Всички в Бергамо да подкрепим Чезена ...........до сега са само 5000 фена,но се надявам да си подобриме посещаемоста като гости,както бе срещу Пиаченца-7500..........толкова колкото ходят на дербито в София между ГРАНДОВЕТЕ.........
Предполагам че се майтапиш с мене.........айде да гледаме звездите ни след малко,и дано да имаме късмет и повод за НАЗДРАВИЦА....![]()
Не просто забравих кои изпаднаха миналата година Сампдория,Бари(те ми бяха големи любимци) и 3тия ми се губи.Гледам,че си писал Пиаченца те нали са в Серия Б изатова те питам
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Levski 1914
- Контакти:
кроманьонеца написа:Levski 1914 написа:кроманьонеца написа:Може всеки, който се интересува от Серия А, да отправи запитване по телефона или чрез имейл към всякакви наши телевизии дали възнамеряват да закупят правата за този сезон. Дори и да не са го планирали, ще видят, че има реален интерес, а не само виртуален и може да им присветне нещо в главите, кой знае
Според мен не е нужно да се заливат с питания телевизиите. Ясно е, че интерес към Серия А е имало, има и винаги ще има. Стискам палци да купят правата, защото това е едно от най-силните и оспорвани първенства. Най-много бих се зарадвал, ако дават мачовете по Нова Спорт и Диемите!
Отзад напред - Нова Спорт и Диема няма да вземат Серия "А", в сайта на Нова Спорт го е казал Петър Виденов, ето му отговорът едно към едно след зададен от читател въпрос: "За този сезон няма никакъв шанс. Не знам дали ще е така и за вбъдеще. Аз също се надявам да го вземем да го излъчваме, но засега това не е на дневен ред."
Така че май само бТВ групата остава като вариант, но това е на практика невъзможно, знаейки каква им е политиката и как орязват спортните събития по каналите си...
А относо това за интереса - написах за реален, не виртуален. Това, че ние тук си пишем, не значи абсолютно нищо. Хората, от които зависят нещата, сто на сто не четат по цял ден форумите на Гонг, Булсатком и т.н., за да са съвсем наясно колко се интересуваме от Калчото.
Това за сайта на Нова Спорт не го знаех. БТВ групата изобщо не я споменах, защото ми е ясно, че там няма как да дават мачовете от Серия А. Те с лека ръка затриха първата що годе нормална спортна телевизия в България, а какво остава да започнат да предават калчото.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/