Летен трансферен прозорец 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2025

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2025 16:16

Pichichi написа:Да не е 10-ти вратар това момче?
:-)

Хахахах то си пишело пък не го видях на пръв поглед. Новото английско ****** централен нападател.

Е ще ги намалим вратарите това лято. Говори се за Менян, но там разликата в това, което Милан иска и това, което Челси дава за момента е доста сериозна. Но дори и той да дойде, най-вероятно ще има поне трима напускащи.

За Делап ще видим, аз не съм особено голям оптимист, но сумата е незначителна за днешните стандарти. Надявам се че щом в Ипсуич успя да вкара 10+, ще може при нас да надгради. Доста различен тип нападател от Джаксън, какъвто би трябвало да ни свърши повече работа срещу low block на съперника.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 06 юни 2025 12:16

rhaegar написа:За Делап ще видим, аз не съм особено голям оптимист, но сумата е незначителна за днешните стандарти. Надявам се че щом в Ипсуич успя да вкара 10+, ще може при нас да надгради. Доста различен тип нападател от Джаксън, какъвто би трябвало да ни свърши повече работа срещу low block на съперника.

Делап в един момент беше един от най-нашумелите играчи в академията на Сити, даже може и капитан да им е бил. И това предвид, че вадят доста стабилни играчи последните години. Според мен ще е топ, даже има шанс набързо да измести Джаксъна.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2025 13:11

vasilnv написа:
rhaegar написа:За Делап ще видим, аз не съм особено голям оптимист, но сумата е незначителна за днешните стандарти. Надявам се че щом в Ипсуич успя да вкара 10+, ще може при нас да надгради. Доста различен тип нападател от Джаксън, какъвто би трябвало да ни свърши повече работа срещу low block на съперника.

Делап в един момент беше един от най-нашумелите играчи в академията на Сити, даже може и капитан да им е бил. И това предвид, че вадят доста стабилни играчи последните години. Според мен ще е топ, даже има шанс набързо да измести Джаксъна.

Знам ли, ако изсипем и 100м за Екитике ще започна да се притеснявам.

Иначе ние събрахме цялата академия на Сити де що имаше, че и за още играчи се говори. Даже наскоро гледах някакъв мач отпреди 4-5 години дет бият Тотнъм с 6:1, хеттрик на Делап, два на Кольо и един на Лавия :lol:

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 юни 2025 15:56

Щутгарт привлече десен бек от Рен

Германският футболен клуб Щутгарт привлече десния бек Лоренц Асиньон от Рен с трансфер на стойност 11 милиона евро, съобщава агенция АП. 24-годишният защитник е подписал договор до юни 2029 с отбора от Бундеслигата.

"Пристигам в клуб с големи традиции и фантастична публика. Гледал съм Щутгарт многократно по телевизията и харесвам стила им на игра. Чакам с нетърпение началото на новото предизвикателсво и искам да играя значима роля в бъдещите успехи на Щутгарт", заяви защитникът, цитиран от АП.

Асиньон вкара три гола в 32 мача за Рен през миналия сезон на френското първенство по футбол, а отборът завърши на 12-о място в класирането. Преди това крайният бранител игра половин година под наем в английския Бърнли, като негов треньор тогава бе сегашният наставник на Байерн Мюнхен - Венсан Компани.

"Лоренц борави отлично с топката и е енергичен. Той ще пасне много добре на нашия стил", заяви спортният директор Кристиан Гентнер.

Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 06 юни 2025 19:31

rhaegar написа:
Иначе ние събрахме цялата академия на Сити де що имаше, че и за още играчи се говори.

Аз пък се чудя защо не ползваме нашата академия а обираме от тях :roll:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2025 21:00

locke написа:
rhaegar написа:
Иначе ние събрахме цялата академия на Сити де що имаше, че и за още играчи се говори.

Аз пък се чудя защо не ползваме нашата академия а обираме от тях :roll:

E не бих казал, че съвсем не я ползваме. Колуил и Чалоба са ни сравнително основни играчи, дадоха се не малко минути и на малките, даже Тайрик Джордж мога да кажа че ни спаси сезона с гола срещу Фулъм.
Забравих и Рийс :lol:

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2025 16:43

Интер представи бразилец

Интер се подсили с бразилското дясно крило Луис Енрике, който пристига с постоянен трансфер от Олимпик Марсилия, информираха официално „нерадзурите“.

По неофициална информация, трансферната сума, която ще заплатят италианците на французите е в размер на 25 милиона евро, на колкото и всъщност е оценен.

Енрике записа 35 мача във всички турнири за Марсилия през изминалия вече сезон. В тях бързоногият състезател се отчете с девет гола и десет асистенции.

Луис Енрике започва кариерата си в бразилския Треш Пасош, след което преминава под наем в Ботафого преди Марсилия да го купи през лятото на 2020 година.

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 юни 2025 14:51

BREAKING: Rayan Cherki to Manchester City, here we go! Deal in place club to club after direct contact.

Cherki will sign five year deal as #MCFC player, OL to receive €35m package with add-ons as L’Équipé reports.

Documents being prepared in time for Club World Cup.

Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 09 юни 2025 15:13

Pichichi написа:
Хахахах то си пишело пък не го видях на пръв поглед. Новото английско ****** централен нападател.

новият Хари Кейн бре :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юни 2025 15:47

Райндерс и Черки за около 100м общо е добър бизнес за Сити.

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”