10Rivaldo написа:А Домовчйиски бе свине тъпи ?!?
kvo za nego da ne idva v leWCki?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
10Rivaldo написа:А Домовчйиски бе свине тъпи ?!?
levski4 написа:Tova sa te kompleksarite-uj fenove na CSKA,a se radvat za MU!?Samo da vi kaja-Berbatov e ot 6kolata na Pirin,a v CSKA (dokato igrae6e)predimno reve6e,a maminka mu trie6e sulziciteTaka 4e temata mi se vijda leko glupovata
Sardukar написа:хаха а вие маи го изгонихте ???Я кажи колко трофея взе с чорбата само ако може??
pepo написа:levski4 написа:Tova sa te kompleksarite-uj fenove na CSKA,a se radvat za MU!?Samo da vi kaja-Berbatov e ot 6kolata na Pirin,a v CSKA (dokato igrae6e)predimno reve6e,a maminka mu trie6e sulziciteTaka 4e temata mi se vijda leko glupovata
a mu njade6 kura kato vkarva za nacionalnia
gonzo_fun написа:вижте какво завистливи чорбета.Ние сме привърженици на ЛЕВСКИ - на отбора и не робуваме на отделни имена.На вас ви остана да се радвате на успехите на отделни единици които никога повече няма да играят при вас.ГОНЗО ние радвал и ще продължава да ни радва,човека вижда една ГОЛЯМА ОБИЧ ОТ СИНЯТА ПУБЛИКА.Вие си спомнете / ако тези дето пишат във форума помнят /какво направихте ''любимеца'' си Бербатов на мача с МТК , как го освирквахте и в мачовете с ЛЕВСКИ.Затова той никога няма да се върне да играе при вас.
Искам да попитам всички чорбари : Защо винаги в устата ви е ГОНЗО ? Много ви е наказвал нали? И ви е боляло много нали?ПРИЗНАЙТЕ СИ . Вие нямате такъв играч който ние да мразим колкото вие ГОНЗО.
С ГОНЗО ще пишем новата история на българския футбол,пък вие после пак се хвалете с успехи от балканската война
САМО ЛЕВСКИ
levski4 написа:Tova sa te kompleksarite-uj fenove na CSKA,a se radvat za MU!?Samo da vi kaja-Berbatov e ot 6kolata na Pirin,a v CSKA (dokato igrae6e)predimno reve6e,a maminka mu trie6e sulziciteTaka 4e temata mi se vijda leko glupovata
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта