Бербатов в Юнайтед, а Гонзо в Левски...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mr.X
Контакти:

Re: Бербатов в Юнайтед, а Гонзо в Левски...

Мнениеот Mr.X » 13 авг 2008 14:47

10Rivaldo написа:А Домовчйиски бе свине тъпи ?!?

kvo za nego da ne idva v leWCki?

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 13 авг 2008 14:51

levski4 написа:Tova sa te kompleksarite-uj fenove na CSKA,a se radvat za MU!?Samo da vi kaja-Berbatov e ot 6kolata na Pirin,a v CSKA (dokato igrae6e)predimno reve6e,a maminka mu trie6e sulzicite :D Taka 4e temata mi se vijda leko glupovata :mrgreen:

a mu njade6 kura kato vkarva za nacionalnia
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 13 авг 2008 15:07

вижте какво завистливи чорбета.Ние сме привърженици на ЛЕВСКИ - на отбора и не робуваме на отделни имена.На вас ви остана да се радвате на успехите на отделни единици които никога повече няма да играят при вас.ГОНЗО ние радвал и ще продължава да ни радва,човека вижда една ГОЛЯМА ОБИЧ ОТ СИНЯТА ПУБЛИКА.Вие си спомнете / ако тези дето пишат във форума помнят /какво направихте ''любимеца'' си Бербатов на мача с МТК , как го освирквахте и в мачовете с ЛЕВСКИ.Затова той никога няма да се върне да играе при вас.
Искам да попитам всички чорбари : Защо винаги в устата ви е ГОНЗО ? Много ви е наказвал нали? И ви е боляло много нали?ПРИЗНАЙТЕ СИ . Вие нямате такъв играч който ние да мразим колкото вие ГОНЗО.
С ГОНЗО ще пишем новата история на българския футбол,пък вие после пак се хвалете с успехи от балканската война
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
4orbarq21
Контакти:

Мнениеот 4orbarq21 » 13 авг 2008 15:09

Sardukar написа:хаха а вие маи го изгонихте ???Я кажи колко трофея взе с чорбата само ако може??

Личи си че нищо не разбираш от трансфери няма значение че уефски не продава :lol: :lol:
Пламен Марков,Христо Стоичков, Бербатов...........следват Сашо Тонев,Иван Иванов............. :D
успех бъдещи надежди на БГ футбол :P
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 13 авг 2008 15:10

pepo написа:
levski4 написа:Tova sa te kompleksarite-uj fenove na CSKA,a se radvat za MU!?Samo da vi kaja-Berbatov e ot 6kolata na Pirin,a v CSKA (dokato igrae6e)predimno reve6e,a maminka mu trie6e sulzicite :D Taka 4e temata mi se vijda leko glupovata :mrgreen:

a mu njade6 kura kato vkarva za nacionalnia

Макар че не ми стана мн. ясно какво си написал ще ти кажа,че Бербатов може да има много голове,но малко от тях са на важни мачове,такива,каквито са вкарвали Якимов,Патрата,Гунди,Костадинов,Лечков.....Нещо Берба все се щади в Национала/пример-Евро 2004/ и не се щади само той,разбира се :!: :roll:

exsmile
Контакти:

Мнениеот exsmile » 13 авг 2008 15:16

nikoi levskar ne moje da otre4e 4e ima pove4e uspeli futbolisti uspeli v evropa ot CSKA, otkolkoto ot Levski .. kolkoto i da vi e qd Levskar4eta...faktite sa si fakti .. znaete go lafa .. : kato govorqt faktite i bogovete mal4at. A fakta e 4e Berbo smaiva cqla evropa, igrai na finali na 6ampionska liga....vkarva na Real, Arsena, 4elsi i na koi li o6te ne .. a gonzo ko prai ? smaiva levskar4etata samo i vkarva na Marek i Belasica ....obikalq burgiiskite otbori kto go izgonqt se vra6ta v levski - golqm futbolist ! i opravdanieto 4e bil "levskar v sarceto si i mojel da igrae samo v Levski, 6toto tam se razdaval ".. de da znam..tapo mi zvu4i .. 6toto i Serhio ramos e Sevilec v sarceto si...ama nqma lo6 ma4 za real madrid ;) .. taka 4e stiga ste go pravdavali toq bastun i si otvorete malko o4ite .. ne sam levskar ni to cska-ar .. prosto realist ;)

Потребителски аватар
4orbarq21
Контакти:

Мнениеот 4orbarq21 » 13 авг 2008 15:18

gonzo_fun написа:вижте какво завистливи чорбета.Ние сме привърженици на ЛЕВСКИ - на отбора и не робуваме на отделни имена.На вас ви остана да се радвате на успехите на отделни единици които никога повече няма да играят при вас.ГОНЗО ние радвал и ще продължава да ни радва,човека вижда една ГОЛЯМА ОБИЧ ОТ СИНЯТА ПУБЛИКА.Вие си спомнете / ако тези дето пишат във форума помнят /какво направихте ''любимеца'' си Бербатов на мача с МТК , как го освирквахте и в мачовете с ЛЕВСКИ.Затова той никога няма да се върне да играе при вас.
Искам да попитам всички чорбари : Защо винаги в устата ви е ГОНЗО ? Много ви е наказвал нали? И ви е боляло много нали?ПРИЗНАЙТЕ СИ . Вие нямате такъв играч който ние да мразим колкото вие ГОНЗО.
С ГОНЗО ще пишем новата история на българския футбол,пък вие после пак се хвалете с успехи от балканската война
САМО ЛЕВСКИ

Нима от Гремио не се радват на Роналдинйо или Сао Паоло на КАКА...Ние сме Българи и съвсем нормално е да се радваме за НЕГО.Тъй като вашия най-добър играч според подуянци неможе да си направи трансфер в чужбина това означава колко е добър.
А и гонзолоньо си призна че не иска да е РЕЗЕРВА НА БЕРБАТОВ :mrgreen:
колко сте смешни само и голяма завист имате,вие никога няма да сте на високото ниво на ЦСКА именно заради ЦСКА.Ако не е ЦСКА футбол в България няма да има :mrgreen:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 13 авг 2008 15:20

КРАЯТ НА САГАТА: БЕРБАТОВ СПАЗАРЕН, ЧАКАТ ГО ЗА ПРЕГЛЕДИ И ПОДПИС pff ot kolko vreme go 4akam tova ne6to da go 4uq i da go vidq i to ve4e e fakt.dove4era 6te udarq edna dve i vse 6te mi e taq dali levski 6e se klasirat ili ne

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 13 авг 2008 15:25

Ako ние сме комплексари,вие сте КОМПЛЕКСЪТ-нямате 1 футболист с кариера в бяла държава,с изключение на Боримиров,но с Мюнхен 1860-СТРАШЕН "ГРАНД"
NO COMMENT

asan111
Контакти:

Мнениеот asan111 » 13 авг 2008 15:28

berbatovshirt_article.jpg
(27.04 KиБ) Свален 1265 пъти
berbanalex-1.jpg
(88.56 KиБ) Свален 1264 пъти

Това е от сферата на пожеланията ;)

Върни се в “Футбол - Свят”