NOMER14 написа:Отивам на пазар и казвам на един опипващ доматите чичко, че на съседната малка сергийка има невносни по-хубави и по-евтини домати. И това ли е корупция?
И колко пари му вземаш за тази информация?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Отивам на пазар и казвам на един опипващ доматите чичко, че на съседната малка сергийка има невносни по-хубави и по-евтини домати. И това ли е корупция?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:NOMER14 написа:Отивам на пазар и казвам на един опипващ доматите чичко, че на съседната малка сергийка има невносни по-хубави и по-евтини домати. И това ли е корупция?
Ако е забранено с някакви разоредби или закони, а ти взимаш пари за това нещо - ДА
Thsmith написа:И какви правомощия има мениджърът на Англия? Регулира трансфери ли нещо, какво? Освен да му платят да викне някой играч или да му платят да не викне, в каква друга "корупция" може да се замеси в качеството си на мениджър на Англия?
Thsmith написа:За какво черно тото говориш? Тук разни юсери, които са чели и недочели го коментират, но аз не съм чул да има нещо общо с журналистическото разследване и Сам Алардайс? Или нещо съм изпуснал?
Thsmith написа:Тук разни юсери, които са чели и недочели го коментират, но аз не съм чул да има нещо общо с журналистическото разследване и Сам Алардайс? Или нещо съм изпуснал?
Специалистът беше отстранен от поста селекционер на "Трите лъва", след като британското издание "Телеграф" разпространи запис, направен от репортер под прикритие, в който Алардайс съветва как да се заобиколи правилото за прехвърляне на трансферни права на трети лица, което е забранено в страната от 2008 г.
Селекционерът на Англия Сам Алърдайс бе уличен в корупция при разследване на британското издание "Дейли Телеграф". Журналисти от вестника, представили се за азиатски бизнесмени, провели преговори с Алърдайс. Треньорът се съгласил да използва своите връзки, за да помогне на мнимите бизнесмени те също да получават процент от трансферни сделки на английските клубове.
За услугите си Алърдайс поискал сумата от 400 000 паунда. Треньорът освен това разкрил вратички, с които да се заобиколят правилата на английската футболна асоциация (ФА), според които трети страни нямат право да държат трансферни права на футболисти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта