Archangel написа:Прекрасна картина Диема. Благодаря Ви! Колко сте смотани просто .....
Пич, аз нямам проблеми гледам си го на HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Archangel написа:Прекрасна картина Диема. Благодаря Ви! Колко сте смотани просто .....
bilyaletdinov написа:Пеп доста боклук ще изчисти лятото от Сити![]()
Форца Раниери
sunscres92 написа:Почти съм сигурен, че Демикелис и Коларов няма да са титуляри и на отборр от 2-ра дивизия, такива интересни неща направиха това полувреме, че успяха да ме шашнат - най-вече Коларов.
sapio0o написа:sunscres92 написа:Почти съм сигурен, че Демикелис и Коларов няма да са титуляри и на отборр от 2-ра дивизия, такива интересни неща направиха това полувреме, че успяха да ме шашнат - най-вече Коларов.
Така ти се струва.. Просто това е магията на Висшата лига.. Лестър в друго първенство си ставаха шампиони с 20-30 точки преднина, виж какви класни играчи имат само.
sunscres92 написа:sapio0o написа:sunscres92 написа:Почти съм сигурен, че Демикелис и Коларов няма да са титуляри и на отборр от 2-ра дивизия, такива интересни неща направиха това полувреме, че успяха да ме шашнат - най-вече Коларов.
Така ти се струва.. Просто това е магията на Висшата лига.. Лестър в друго първенство си ставаха шампиони с 20-30 точки преднина, виж какви класни играчи имат само.
Шегувай се сега, но като другата година са в 1-ва урна, а вие в 2-ра ще треперите да не ви се паднат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта