Случващото се в Борусия Дортмунд ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Случващото се в Борусия Дортмунд ?!

Мнениеот JohnnieWalker » 21 дек 2014 10:07

Борусия играят и до момента доста приятен футбол в атака, но правят много пропуски и защитата им е като швейцарско сирене. Пролетта ще избухнат, освен ако това не е някакъв вътрешен бунт срещу Клоп. А и напролет се връща Ройс ;)

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 21 дек 2014 11:27

jusi написа:
MoNteSo написа: Това, което обаче Юрген Клоп трябва да реши е проблемите в защита. Ако Борусия стабилизира играта там съм убеден, че отбора ще тръгне отново нагоре.

Аз мисля, че BVB никога не са залагали на защитата и затова проблемът точно в този момент е нападението. Не знам защо смяташ че Иммобиле не е "лош", та той за мен не е по - добър от Божинов (колкото и нереално да е това сравнение)
Клопп трябваше да се насочи към Митрович или към Манджукич ( нали Мюнхен взеха Лева, тъй че защо да не дадяха Манджукич на Борусия )

...... в халфовата куцат,липсват идеи в нападение и някое свежо крило :!:

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 21 дек 2014 11:54

Магия са им направили :evil:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 дек 2014 11:56

Не мога да харесвам мъже които обличат жълти или розови дрехи и екипи :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 дек 2014 12:02

bestvaluestore написа:Може да са във финансова криза,не знам..

По- добре финансово никога не са били Прусия. Имаше случай преди години, когато конкурентен отбор им отпусна седемцифрен безлихвен заем. Сега е друго. Лошото е, че вече проблемът май е психологически. Хубавото е, че дойде паузата, ще си починат и требе да влизат в час работейки доста.

П.п. Стефке, и аз не им харесвам цвета на екипите, но са отбор гигант.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 21 дек 2014 12:06

MCMXIII написа:
bestvaluestore написа:Може да са във финансова криза,не знам..

По- добре финансово никога не са били Прусия. Имаше случай преди години, когато конкурентен отбор им отпусна седемцифрен безлихвен заем. Сега е друго. Лошото е, че вече проблемът май е психологически. Хубавото е, че дойде паузата, ще си починат и требе да влизат в час работейки доста.

П.п. Стефке, и аз не им харесвам цвета на екипите, но са отбор гигант.

Не са отбор гигант, такива са съвсем малко, те са просто голям отбор.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 дек 2014 12:15

bilyaletdinov написа:
storm написа:Няма логика наистина,търся я и не я намирам..

Допуснаха няколко нелепи загуби, след това не успяха да си вземат някои сигурни мачове и влязоха в дупка. В момента лошите резултати се дължат на психологическия срив на отбора.

+1 :) И огромното психическо напрежение, съпътстващо всеки техен мач. Зимната пауза е за добро и през пролетта Дортмунд ще тръгнат нагоре. При добро стечение на обстоятелствата ги виждам в седмицата (ЛЕ). :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 дек 2014 12:25

Голям шок. Разполагат с отбор за поне второто място, но играят потресаващо зле. Имам предвид в завършващата фаза най-вече. Все пак смятам, че ще успеят да завършат в първата десетка. Вердер, Щутгарт, Хамбургер и Херта също няма да изпаднат. Падерборн и Фрайбург ще са изпадащите.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 дек 2014 13:36

Борусия въобще не е толкова зле като игра, пример е представянето им в ШЛ. Защитата може и да прави глупости ама започнат ли да вкарват срещу много отбори това няма да е фатално. Според мен им липсва предимно концентрация в мачовете от Бундеслигата и предполагам сега ще използват паузата в ЕКТ до февруари и ще коригират проблема. Няма да се учудя наистина да се класират накрая в топ 4.. колкото и невероятно да звучи. Още повече аз очаквам някои от отборите пред тях да започнат да издишат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 21 дек 2014 14:34

milka написа:Какво се случва в този отбор ?! :?

От финалист във ШЛ през миналата година сега отбора кажи речи на дъното в Германия

То по-куриозното може да стане този сезон - изпадане във 2. Бундеслига + титла в ШЛ :)

Върни се в “Футбол - Свят”