Случващото се в Борусия Дортмунд ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Случващото се в Борусия Дортмунд ?!
Борусия играят и до момента доста приятен футбол в атака, но правят много пропуски и защитата им е като швейцарско сирене. Пролетта ще избухнат, освен ако това не е някакъв вътрешен бунт срещу Клоп. А и напролет се връща Ройс 

jusi написа:MoNteSo написа: Това, което обаче Юрген Клоп трябва да реши е проблемите в защита. Ако Борусия стабилизира играта там съм убеден, че отбора ще тръгне отново нагоре.
Аз мисля, че BVB никога не са залагали на защитата и затова проблемът точно в този момент е нападението. Не знам защо смяташ че Иммобиле не е "лош", та той за мен не е по - добър от Божинов (колкото и нереално да е това сравнение)
Клопп трябваше да се насочи към Митрович или към Манджукич ( нали Мюнхен взеха Лева, тъй че защо да не дадяха Манджукич на Борусия )
...... в халфовата куцат,липсват идеи в нападение и някое свежо крило

- the_blue_fan
- Контакти:
Не мога да харесвам мъже които обличат жълти или розови дрехи и екипи 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
bestvaluestore написа:Може да са във финансова криза,не знам..
По- добре финансово никога не са били Прусия. Имаше случай преди години, когато конкурентен отбор им отпусна седемцифрен безлихвен заем. Сега е друго. Лошото е, че вече проблемът май е психологически. Хубавото е, че дойде паузата, ще си починат и требе да влизат в час работейки доста.
П.п. Стефке, и аз не им харесвам цвета на екипите, но са отбор гигант.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
MCMXIII написа:bestvaluestore написа:Може да са във финансова криза,не знам..
По- добре финансово никога не са били Прусия. Имаше случай преди години, когато конкурентен отбор им отпусна седемцифрен безлихвен заем. Сега е друго. Лошото е, че вече проблемът май е психологически. Хубавото е, че дойде паузата, ще си починат и требе да влизат в час работейки доста.
П.п. Стефке, и аз не им харесвам цвета на екипите, но са отбор гигант.
Не са отбор гигант, такива са съвсем малко, те са просто голям отбор.
- Captain Stottlemeyer
bilyaletdinov написа:storm написа:Няма логика наистина,търся я и не я намирам..
Допуснаха няколко нелепи загуби, след това не успяха да си вземат някои сигурни мачове и влязоха в дупка. В момента лошите резултати се дължат на психологическия срив на отбора.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Голям шок. Разполагат с отбор за поне второто място, но играят потресаващо зле. Имам предвид в завършващата фаза най-вече. Все пак смятам, че ще успеят да завършат в първата десетка. Вердер, Щутгарт, Хамбургер и Херта също няма да изпаднат. Падерборн и Фрайбург ще са изпадащите.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Борусия въобще не е толкова зле като игра, пример е представянето им в ШЛ. Защитата може и да прави глупости ама започнат ли да вкарват срещу много отбори това няма да е фатално. Според мен им липсва предимно концентрация в мачовете от Бундеслигата и предполагам сега ще използват паузата в ЕКТ до февруари и ще коригират проблема. Няма да се учудя наистина да се класират накрая в топ 4.. колкото и невероятно да звучи. Още повече аз очаквам някои от отборите пред тях да започнат да издишат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
milka написа:Какво се случва в този отбор ?!![]()
От финалист във ШЛ през миналата година сега отбора кажи речи на дъното в Германия
То по-куриозното може да стане този сезон - изпадане във 2. Бундеслига + титла в ШЛ