В Германия продадоха рекордните 482 495 абонаментни карти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Германия продадоха рекордните 482 495 абонаментни карти
Това никога няма да стане.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
j0rka7aa написа:Ние не можем да съберем толкова зрители за цял сезон на всички мачове.Според мен Бундеслигата е може би най-добрия шампионат в света заедно с ВЛ и Примера.
Aй стига е!

BadBoy написа:Там е повече PR-a, наливат се огромни средства което за мен си е изкуствена работа, която в един момент ще изгърми.
Кое му е изкуственото и какво има да изгърмява?

RedeviL написа:BadBoy написа:Там е повече PR-a, наливат се огромни средства което за мен си е изкуствена работа, която в един момент ще изгърми.
Кое му е изкуственото и какво има да изгърмява?Английското първенство е може би най-скъпият и продаван продукт!!Това го прави златна мина в ръцете на всеки притежаващ правата за излъчването му!Какво му е изкуственото на това?
Питай онези от Портсмут.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Adrian Monk
- Контакти:
doktora25 написа:Германското първенство е най-силно, защото в него отборите създават и развиват футболисти. Неслучайно немският национален селекционер беше най-затруднен в избора си за европейското поради свръхизлишъка на качествени играчи.....
Хм, тук не съм напълно съгласен. Ако Льов е бил затруднен, какво да каже дел Боске!?...

[offtopic]Иначе и аз споделям симпатиите от подписа ти, колега, но нека да бъдем безпристрастни.

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Adrian Monk написа:doktora25 написа:Германското първенство е най-силно, защото в него отборите създават и развиват футболисти. Неслучайно немският национален селекционер беше най-затруднен в избора си за европейското поради свръхизлишъка на качествени играчи.....
Хм, тук не съм напълно съгласен. Ако Льов е бил затруднен, какво да каже дел Боске!?...Я виж само, каква резервна скамейка извади и колко испански топ футболисти гледаха ЕП 2012 по ТВ заради контузии.
![]()
[offtopic]Иначе и аз споделям симпатиите от подписа ти, колега, но нека да бъдем безпристрастни.[/offtopic]
Ако феновете почнат да гледат на футбола безпристрастно по-добре да го закриваме!

Иначе затова, което казваш не съм много съгласен с теб. Може би моето мнение няма да има много голяма тежест с оглед на факта, че Испания стана шампион, но просто виж какви играчи имаше в разширения списък на Льов, някои от които млади футболисти взели участие преди 2 години (като напр. Марко Марин току що преминал в Челси) и съпостави това с факта, че Дел Бозке 1 централен нападател твърд титуляр не можа да измисли.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- KategorieC
- Контакти:
MCMXIII написа:RedeviL написа:BadBoy написа:Там е повече PR-a, наливат се огромни средства което за мен си е изкуствена работа, която в един момент ще изгърми.
Кое му е изкуственото и какво има да изгърмява?Английското първенство е може би най-скъпият и продаван продукт!!Това го прави златна мина в ръцете на всеки притежаващ правата за излъчването му!Какво му е изкуственото на това?
Питай онези от Портсмут.
Малага в Испания също могат да питат. Примери много. Всеки сам избира за себе си!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Жозе Моуриньо написа:dunavfc написа:
Ама колко е равностойно едно първенство,няма нищо общо с качеството.То и в България за последните 10 год. 5 различни отбора са ставали шампиони,но като качество сме трета глуха.Барселона и Реал Мадрид са толкова напред,че на много хора другите отбори им изглеждат слаби и некачствени.В което и друго първенство да са Реал М и Барселона положението ще бъде същото..
Некачествени били другите испански отбори ... Я питай Юнайтед коло са некачествени Билбао .
Ти четеш ли аз какво пиша изобщо ? Казвам,как изглеждат отборите в Испания на хората...Аз много добре познавам,качестовто на испанският футбол,защото го следя..
niki87 написа:dunavfc написа:
Ама колко е равностойно едно първенство,няма нищо общо с качеството.То и в България за последните 10 год. 5 различни отбора са ставали шампиони,но като качество сме трета глуха.Барселона и Реал Мадрид са толкова напред,че на много хора другите отбори им изглеждат слаби и некачствени.В което и друго първенство да са Реал М и Барселона положението ще бъде същото..
Реал са особено напред, ама като играят с цска москва и апоелДойде Байерн и се видя колко са напред
![]()
Бундеслигата е номер едно във всяко едно отношение!
А какво стана с Байерн на финала,който между другото се игра в Мюнхен ? По твоята логика,значи Англия е номер 1..
dunavfc написа:
А какво стана с Байерн на финала,който между другото се игра в Мюнхен ? По твоята логика,значи Англия е номер 1..
Англия номер 1

dunavfc написа:niki87 написа:dunavfc написа:
Реал са особено напред, ама като играят с цска москва и апоелДойде Байерн и се видя колко са напред
![]()
Бундеслигата е номер едно във всяко едно отношение!
Еми на финала Байерн надигра тотално челси и показа, че е далеч по-класния отбор. Това, че англичаните извадиха нечовешкия късмет не променя тоя факт

А темата на дискусията е съвсем друга.