В Германия продадоха рекордните 482 495 абонаментни карти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: В Германия продадоха рекордните 482 495 абонаментни карти

Мнениеот MCMXIII » 23 авг 2012 13:27

Това никога няма да стане.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 авг 2012 16:28

j0rka7aa написа:Ние не можем да съберем толкова зрители за цял сезон на всички мачове. :( Според мен Бундеслигата е може би най-добрия шампионат в света заедно с ВЛ и Примера.

Aй стига е! :mrgreen:
BadBoy написа:Там е повече PR-a, наливат се огромни средства което за мен си е изкуствена работа, която в един момент ще изгърми.

Кое му е изкуственото и какво има да изгърмява? :roll: Английското първенство е може би най-скъпият и продаван продукт!!Това го прави златна мина в ръцете на всеки притежаващ правата за излъчването му!Какво му е изкуственото на това? :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 авг 2012 16:47

RedeviL написа:
BadBoy написа:Там е повече PR-a, наливат се огромни средства което за мен си е изкуствена работа, която в един момент ще изгърми.

Кое му е изкуственото и какво има да изгърмява? :roll: Английското първенство е може би най-скъпият и продаван продукт!!Това го прави златна мина в ръцете на всеки притежаващ правата за излъчването му!Какво му е изкуственото на това? :)

Питай онези от Портсмут.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 23 авг 2012 16:55

doktora25 написа:Германското първенство е най-силно, защото в него отборите създават и развиват футболисти. Неслучайно немският национален селекционер беше най-затруднен в избора си за европейското поради свръхизлишъка на качествени играчи.....

Хм, тук не съм напълно съгласен. Ако Льов е бил затруднен, какво да каже дел Боске!?... ;) Я виж само, каква резервна скамейка извади и колко испански топ футболисти гледаха ЕП 2012 по ТВ заради контузии. :)
[offtopic]Иначе и аз споделям симпатиите от подписа ти, колега, но нека да бъдем безпристрастни. :)[/offtopic]
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 авг 2012 17:09

Adrian Monk написа:
doktora25 написа:Германското първенство е най-силно, защото в него отборите създават и развиват футболисти. Неслучайно немският национален селекционер беше най-затруднен в избора си за европейското поради свръхизлишъка на качествени играчи.....

Хм, тук не съм напълно съгласен. Ако Льов е бил затруднен, какво да каже дел Боске!?... ;) Я виж само, каква резервна скамейка извади и колко испански топ футболисти гледаха ЕП 2012 по ТВ заради контузии. :)
[offtopic]Иначе и аз споделям симпатиите от подписа ти, колега, но нека да бъдем безпристрастни. :)[/offtopic]

Ако феновете почнат да гледат на футбола безпристрастно по-добре да го закриваме! :)
Иначе затова, което казваш не съм много съгласен с теб. Може би моето мнение няма да има много голяма тежест с оглед на факта, че Испания стана шампион, но просто виж какви играчи имаше в разширения списък на Льов, някои от които млади футболисти взели участие преди 2 години (като напр. Марко Марин току що преминал в Челси) и съпостави това с факта, че Дел Бозке 1 централен нападател твърд титуляр не можа да измисли.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 23 авг 2012 18:58

MCMXIII написа:
RedeviL написа:

Питай онези от Портсмут.

Малага в Испания също могат да питат. Примери много. Всеки сам избира за себе си!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2012 19:34

Жозе Моуриньо написа:
dunavfc написа:
Ама колко е равностойно едно първенство,няма нищо общо с качеството.То и в България за последните 10 год. 5 различни отбора са ставали шампиони,но като качество сме трета глуха.Барселона и Реал Мадрид са толкова напред,че на много хора другите отбори им изглеждат слаби и некачствени.В което и друго първенство да са Реал М и Барселона положението ще бъде същото..

Некачествени били другите испански отбори ... Я питай Юнайтед коло са некачествени Билбао .

Ти четеш ли аз какво пиша изобщо ? Казвам,как изглеждат отборите в Испания на хората...Аз много добре познавам,качестовто на испанският футбол,защото го следя..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2012 19:35

niki87 написа:
dunavfc написа:
Ама колко е равностойно едно първенство,няма нищо общо с качеството.То и в България за последните 10 год. 5 различни отбора са ставали шампиони,но като качество сме трета глуха.Барселона и Реал Мадрид са толкова напред,че на много хора другите отбори им изглеждат слаби и некачствени.В което и друго първенство да са Реал М и Барселона положението ще бъде същото..

Реал са особено напред, ама като играят с цска москва и апоел :lol: Дойде Байерн и се видя колко са напред ;)
Бундеслигата е номер едно във всяко едно отношение!

А какво стана с Байерн на финала,който между другото се игра в Мюнхен ? По твоята логика,значи Англия е номер 1..

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 авг 2012 22:01

dunavfc написа:
А какво стана с Байерн на финала,който между другото се игра в Мюнхен ? По твоята логика,значи Англия е номер 1..

Англия номер 1 :shock: :shock: :shock: ВиШата лига и Англия едно и също ли са?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 авг 2012 22:56

dunavfc написа:
niki87 написа:
dunavfc написа:

Реал са особено напред, ама като играят с цска москва и апоел :lol: Дойде Байерн и се видя колко са напред ;)
Бундеслигата е номер едно във всяко едно отношение!

Еми на финала Байерн надигра тотално челси и показа, че е далеч по-класния отбор. Това, че англичаните извадиха нечовешкия късмет не променя тоя факт ;) Пък и тва кво общо има с темата за надутия балон Реал М? Отбор, който 8г. не е елиминирал сериозен съперник в ШЛ.
А темата на дискусията е съвсем друга.

Върни се в “Футбол - Свят”