Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 18:58

Andriano77 написа:Здравей от мен ,от доста време се занимавам само с залагания по интернет,с това си изкарвам доходите,относно залога ти за голмайстор на Евро 2012 е печеливш не на 99 % а на 100% .Аз така събрах 5 печалби по 1244 евро разделено на 6 ,получих сумата от 1037 евро ,ако се определяше само 1 голмайстор няма как да ми ги изчислят по този начин,Залагам в Бетфаир там е истината и си търси правата

Мерси за съвета, само че не знам дали има смисъл, понеже си имат оправдание, че Уефа е определила голмайстор, иначе не знам на кой да се жалвам - на комисията за защита на потребителя или на ЕФ, става дълга и широка, сигурно ще ми трябва и адвокат :mrgreen: а не си струва за 40 лв залог, според мен така им е удобно тъй като в противен случей трябваше да изплатят доста печалби.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 юли 2012 19:01

На ЕП 2012 има само един-единствен голмайстор и това е Фернандо Торес, това го определи УЕФА, така че букмейкъра си е напълно прав в случая, колкото и на теб да не ти се иска. Ако бяха двама или повече, както беше Саленко и Стоичков през 1994 тогава вече си в правото си, но в случая има само един определен голмайстор

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 19:07

terata написа:На ЕП 2012 има само един-единствен голмайстор и това е Фернандо Торес, това го определи УЕФА, така че букмейкъра си е напълно прав в случая, колкото и на теб да не ти се иска. Ако бяха двама или повече, както беше Саленко и Стоичков през 1994 тогава вече си в правото си, но в случая има само един определен голмайстор

Добре бе, кажи как тогава в ЕФ не са го вписали това, мен ме подведоха, пише, че се дели на броят голмайстори, а не пише да се брои кой по-малко минути бил играл или да се чака решение на Уефа, смешно е просто.
Последна промяна от bez-nick на 02 юли 2012 19:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
lucky king
Контакти:

Мнениеот lucky king » 02 юли 2012 19:08

Andriano77 написа:Здравей от мен ,от доста време се занимавам само с залагания по интернет,с това си изкарвам доходите,относно залога ти за голмайстор на Евро 2012 е печеливш не на 99 % а на 100% .Аз така събрах 5 печалби по 1244 евро разделено на 6 ,получих сумата от 1037 евро ,ако се определяше само 1 голмайстор няма как да ми ги изчислят по този начин,Залагам в Бетфаир там е истината и си търси правата

+1

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 02 юли 2012 19:13

Ако Гомес се определя за голмайстор на първенството, то всички които са заложили, че Манчестър Юнайтед ще е шампион в Англия за миналия сезон е редно да си получат печалбите. Да припомня Юнайтед и Сити завършиха с еднакъв точков актив.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 19:16

mmitko написа:Ако Гомес се определя за голмайстор на първенството, то всички които са заложили, че Манчестър Юнайтед ще е шампион в Англия за миналия сезон е редно да си получат печалбите. Да припомня Юнайтед и Сити завършиха с еднакъв точков актив.

Да, но ЕФ не е вписал в програмата, че при равни точки на върха в крайното класиране на Англия се дели на две, както е направил в случея с голмайсторите, нали така?Уефа може и Балотели да обяви за голмайстор, тъй като вкара и дузпа - при дузпите срещу Англия, но мен ме интересува какво пишеше в програмата на Еврофутбол черно на бяло!
Последна промяна от bez-nick на 02 юли 2012 19:21, променено общо 1 път.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 02 юли 2012 19:21

bez-nick написа:
mmitko написа:Ако Гомес се определя за голмайстор на първенството, то всички които са заложили, че Манчестър Юнайтед ще е шампион в Англия за миналия сезон е редно да си получат печалбите. Да припомня Юнайтед и Сити завършиха с еднакъв точков актив.

Да, но ЕФ не е вписал в програмата, че при равни точки на върха в крайното класиране на Англия се дели на две, както е направил в случея с голмайсторите, нали така?
В случая.. Манчестър Юнайтед шампион ли е на Англия за сезон 2011/2012 ? :)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 02 юли 2012 19:23

Betfаir имат съвсем различни правила, а и като цяло не е типичната букмейкърска къща, затова си събрал подобна печалба, ако не играеше срещу някой баламурник, ами срещу букмейкъра, едва ли щеше да вземеш тези пари.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 02 юли 2012 19:25

mmitko написа:
bez-nick написа:

Да, но ЕФ не е вписал в програмата, че при равни точки на върха в крайното класиране на Англия се дели на две, както е направил в случея с голмайсторите, нали така?
В случая.. Манчестър Юнайтед шампион ли е на Англия за сезон 2011/2012 ? :)

Не мисля, че има общо в случея, аз съм си заложил според това, което е написано в програмата на ЕФ и съм си дал ясна сметка, че печеля при по-нисък коеф. ако Гомес е голмайстор с още някой, също така не мисля, че Уефа може да определи повече от един голмайстор, замисли се.

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 02 юли 2012 19:33

joring написа:

Betfаir имат съвсем различни правила, а и като цяло не е типичната букмейкърска къща, затова си събрал подобна печалба, ако не играеше срещу някой баламурник, ами срещу букмейкъра, едва ли щеше да вземеш тези пари.

Затова казвам ,че там е най-добре в другите къщи съм залагал и те лимитирът след определен период от време, когато видят начина ми на залагане и печеливш в дългосрочен план

Върни се в “Футбол - Свят”