Помнете "Хейзeл"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Авалокитешвара
- Контакти:
Re: Помнете "Хейзeл"!
Само искам да кажа, че има фактологична грешка в статията. Не е вярно, че всички 39 жертви са тифози на Ювентус. Сред загиналите има и няколко (не помня колко) тифози на Интер, дошли да подкрепят Ювентус.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Авалокитешвара написа:Само искам да кажа, че има фактологична грешка в статията. Не е вярно, че всички 39 жертви са тифози на Ювентус. Сред загиналите има и няколко (не помня колко) тифози на Интер, дошли да подкрепят Ювентус.
Всички са италианци, мисля, че това е идеята. Аз съм ходил на Хейзъл преди 2-3 години и видях мемориалната плоча с жертвите, закачена е вляво от централния вход на стадиона. На всички са им изписани имената, само италианци са...лека им пръст!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Авалокитешвара написа:Само искам да кажа, че има фактологична грешка в статията. Не е вярно, че всички 39 жертви са тифози на Ювентус. Сред загиналите има и няколко (не помня колко) тифози на Интер, дошли да подкрепят Ювентус.
Фенове на Интер да подкрепят Ювентус??? Това не мога да го повярвам.
-
- Контакти:
Списание''Time'' го казва най-право ''Футболен ден на позора''..
Лека да им е пръстта....
Лека да им е пръстта....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
levskar_95 написа:wolf написа:Помнете най-голямата пародия създавана на финал от голям турнир благодарение на група пияни италиански лумпени, и неадекватна УЕФА!!
Уникален глупак си..........
аве ти неси бил плануван а даваш мнение англичаните бяха тотални шампиони тогава и уефа използва неадекватноста на Белгиската полиция да разбие англиския футбол
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Авалокитешвара
- Контакти:
durex написа:Авалокитешвара написа:Само искам да кажа, че има фактологична грешка в статията. Не е вярно, че всички 39 жертви са тифози на Ювентус. Сред загиналите има и няколко (не помня колко) тифози на Интер, дошли да подкрепят Ювентус.
Фенове на Интер да подкрепят Ювентус??? Това не мога да го повярвам.
Повярвай, защото е истина. Разбира се, едва ли в близко бъдеще такова нещо би се повторило. И под близко бъдеще имам предвид поне сто години.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Fridtjof Nansen написа:Дидо написа:Много добре го помня,бях ученик на рождения ми ден,и Ювентус биха с една измислена дузпа
А бе, дузпата можеше да се свири, можеше и да не се свири. Все пак, Бониек доста се постара.А наказанията за англичаните и конкретно за "Ливърпул" бяха доста меки.
Ти май не си гледал мача,нарушение нямаше и беше извън наказателното поле
Наказание трябваше да има само за Ливърпул от англичаните и за Ювентус ! Това наказание разби целия голям отбор на Евертън с прекрасен мениджър и футболисти които можеха да покорят европейския връх. Явно УЕФА търсеха как да спрат английската доминация и не наказаха италиански отбор защото жабарите имат голямо лоби и самите те се възползваха от това наказание и станаха най-силното първенство в края на 80те до края на 90те. След наказанието английските клубове поради допира с международен футбол(освен в контроли и мачове на нац. отбори) бяха много зле и бяха догонващи . Но колелото се върти и нещата се връщат един ден. Не случайно Ливърпул през 2005 отстрани точно Ювентус и не случайно би Милан(отбора който се възползва най-добре от липсата на английски отбори и Ливърпул) на финала след драма.