Нюкасъл в Европа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Нюкасъл в Европа!

Мнениеот botev_1912 » 17 апр 2012 08:30

storm написа:
fen na batmanlevski написа:
storm написа:Аз даже се надявам английското Юве и в Шампионската Лига да играе.. има не малък шанс и за там.. :mrgreen:

п.с Последния път в който Нюкасъл игра в Лигата, имаше щастието да победи Ювентус и да се класира напред.. ;)

По скоро Ювентус е италианския Нюкасъл

По скоро си умствено изостанал.. :)

това за италианското и английското Локо ли говорите?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 17 апр 2012 10:37

k_oleto написа:Не съм фен на Нюлясъл, но се радвам. В Англия, като че ли се уби магията с участието на отбори като: Норич Сити, Стоук Сити; Суонзи Сити, а същевременно ги няма: Нотингам Форест; Лийдс; Мидълзбро

Норич и Суонзи играят много по-добър футбол от половината В.Л ;)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 апр 2012 11:33

Отборът заслужава да играе в ЛЕ. Не показват особено добър футбол, но имат страхотна ефективност и добри контраатаки. Нужни са халф и защитник от много висока класа, за да се преследва класиране в топ 6 и другият сезон. Мисля, че Ба ще бъде продаден. След идването на Сисе, Ба е изместен по-скоро на фланга, а и головете му секнаха. При смяната си срещу Болтън реагира доста остро и не съм изобщо сигурен в неговото оставане. Нюкасъл започна сезона с титуляри, струващи на клуба 41 млн паунда!!! Към тях трябва да добавим и 10 млн за Сисе, а само Керъл беше продаден за 35 млн! Сами си направете сметка за постигнатото този сезон.
ПП Има тема за отбора, където се чудя с кой да коментирам. Виждам, че и други потребители харесват Нюкасъл, може да пишете в нея. За следващият сезон ще направя нова тема. ;)
Последна промяна от Rivaldo10 на 17 апр 2012 15:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 апр 2012 12:31

Браво на Нюкасъл , не съм им голям фен но определено са интересен отбор.

k_oleto написа:Не съм фен на Нюлясъл, но се радвам. В Англия, като че ли се уби магията с участието на отбори като: Норич Сити, Стоук Сити; Суонзи Сити, а същевременно ги няма: Нотингам Форест; Лийдс; Мидълзбро

Сега ако ми обясниш с какво Мидълзбро са нещо повече от Норич примерно ще ми бъде интересно да прочета !!!
Само за сведение единствената купа която е печелил Мидълзбро (имат 2 финала), Норич са я печелили 2 пъти
(имат 4-ри финала) -> това е купата на Лигата . Освен това в периода м/у 88-ма/93-та Норич бяха отбор от топ
клубовете в Англия и имат 3-то място във ВЛ/първа дивизия, Мидълзбро никога не е завършвал в 3-ката на
най-горното ниво . Мидълзбро имат финал за УЕФА и може да се каже че са по-успешни от Норич в Европа
но на домашна сцена не са.
Последна промяна от Pichichi на 17 апр 2012 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 апр 2012 12:37

Neftochimic1892 написа:

Норич и Суонзи играят много по-добър футбол от половината В.Л ;)

Много съм изненадан от начина на игра и представянето на Суонзи, за Норич тайно се надявах
понеже съм им фен от над 20г. Определено последния месец и Уигън показват много добър футбол и биха
Арсенал,Ман. Ю,Ливърпуул и бяха близо до Х в Лондон с/у Челси !!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 17 апр 2012 13:29

Страхотен Нюкасъл, много съм радостен от това, че такъв голям клуб надига глава и започва да се изкачва в таблицата , там където му е мястото!
Страхотен състав имат с две перли в нападението , които според мое мнение са с класа над Керъл.

[offtopic]Уигън правят невероятен завършек на сезона и те заслужават похвали ![/offtopic]

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 17 апр 2012 14:10

Rivaldo10 написа:Отборът заслужава да играе в ЛЕ. Не показват особено добър футбол, но имат страхотна ефективност и добри контраатаки. Нужни са халф и защитник от много висока класа, за да се преследва класиране в топ 6 и другият сезон. Мисля, че Ба ще бъде продаден. След идването на Сисе, Ба е изместен по-скоро на фланга, а и головете му секнаха. При смяната си срещу Болтън реагира доста остро и не съм изобщо сигурен в неговото оставане. Нюкасъл започна сезона с титуляри, струващи на клуба 41 млн паунда!!! Към тях трябва да добавим и 10 млн за Сисе, а само Керъл беше продаден за 35 млн! Сами си направете сметка за постигнатото този сезон.
ПП Има тема за отбора, където се чудя с кой да коментирам отбора. Виждам, че и други потребители харесват отбора, може да пишете в нея. За следващият сезон ще направя нова тема за отбора. ;)

Супер, ще помагам ако искаш :) и аз имам проблема с това с кога да комуникирам за отбора, играта и т.н. :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 апр 2012 16:37

Не бързайте!!! Имат шанс и за ШЛ :)
За феновете на джордитата ---> http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=35&t=87247&start=0

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 апр 2012 19:29

Нюкасъл няма да направят нищо. Нямам нищо против тоя отбор,ама другата година само си представете кво става месец Януари :lol: Като почне купата на Африка и те остават без отбор :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 17 апр 2012 20:13

Ако трима души се равняват на цял отбор, значи си прав. ;)
120 млн за 8-мо място, на това се казва постигане на целите. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”