matador написа:Как може да гледаш Уигън и Ман Юнайтед между Борусия и Байерн
Второто полувреме на Ю. започна след края на немското дерби
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
matador написа:Как може да гледаш Уигън и Ман Юнайтед между Борусия и Байерн
Thomas Müller написа:Само едно ще попитам, някой от вас гледа ли Борусия - Байерн, и след това да си е пуснал т. нар. "висша лига". Просто няма място за сравнение според мен!!!
OldTrafford написа:pomiqrat написа:[kingofpop написа:Точно пък тази година сезонът в Англия е доста слаб според мен....
Слаб, но интересен. В Испания в 98% от случаите хората си знаят - Барселона или Реал.
В Англия 99% от хората си знаят - Манчестър Юнайтед.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
kingofpop написа:Точно пък тази година сезонът в Англия е доста слаб според мен....
maldin1 написа:В Англия му викали значи "лудата Английска Висша Лига", а в Италия било "тото". Ех,.....блажени са вярващите.
Paralel написа:Много са ми странни тези спорове на ниво шампионати - кое е по-силно, кое е по-равностойно, къде се играе по-атрактивен футбол... Много ясно, че когато си фен на Манчестър Юнайтед ще гледаш с най-голям интерес мачовете в Англия, на Милан в Италия, на Байерн в Германия, на Реал в Испания и т.н. В момента футболът в Примера Дивисион е на най-високо ниво и не мога да разбера защо "англичаните" продължават да го отричат. 5/8 е статистика, с която е глупаво да се спори! Преди две години ВЛ беше най-силното първенство, преди Калчополи беше Серия А, Бундеслигата също е имала своите славни моменти.
Фактът, че лидерите в Англия играят горе-долу равностойно срещу средняците, не е поради мощта на грандове като Уигън, Уулвърхемптън и КПР, а просто защото МанЮ и Ман Сити са слаби, а да не говорим за Ливърпул, Арсенал, Тотнъм и Челси.
pomiqrat написа:Rofles написа:kingofpop написа:Точно пък тази година сезонът в Англия е доста слаб според мен....
Слаб, но интересен. В Испания в 98% от случаите хората си знаят - Барселона или Реал.
В Англия 99% от хората си знаят - Манчестър Юнайтед.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта