За кого ще викаме ние на финалите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот megan fox » 24 ное 2011 17:31

tornadoto_96 написа: Също така не харесвам Испания само заради самите играчи. Не ги харесвам заради това, че прехвърлят футбола от Барселона (цък, цък, цък). Този стил на игра ми е безкрайно скучен и отекчителен.

Да, но е най-ефективен! Целта оправдава средствата! В крайна сметка крайната цел на всеки отбор е да печели трофеи. В момента с играта на Барса това става най-лесно. Ясно, че като фен на Реал няма да харесваш нашият стил на игра, ама когато става въпрос за национални отбори клубните пристрастия трябва да са на заден план. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот Udoji90 » 25 ное 2011 10:55

megan fox написа:
tornadoto_96 написа: Също така не харесвам Испания само заради самите играчи. Не ги харесвам заради това, че прехвърлят футбола от Барселона (цък, цък, цък). Този стил на игра ми е безкрайно скучен и отекчителен.

Да, но е най-ефективен! Целта оправдава средствата! В крайна сметка крайната цел на всеки отбор е да печели трофеи. В момента с играта на Барса това става най-лесно. Ясно, че като фен на Реал няма да харесваш нашият стил на игра, ама когато става въпрос за национални отбори клубните пристрастия трябва да са на заден план. ;)

И не само е най-ефективен. За мен този футбол с много и бързи подавания и подчертано важна роля на колектива като цяло е в пъти по-привлекателен от блъскане на топката нависоко и надалеч, непрекъснати дълги подавания и битки с лакти във въздуха, постоянни центрирания без никаква острота или индивидуални пробиви на някои играчи, за които самостоятелната изява е по-значима от колективното начало.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”